SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

ELVIRA si ELUTZA felicitari pentru KG duseeeeeeee ..... sa nu mai revina niciodata ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Dupa cum am studiat eu vremea cica minim vor fi undeva intre 35-40 grade ... asa ca numai 1 rand de haine groase , in rest ce avem noi mai subtire prin dulap .
Si daca tu ai neste probleme , de ce sa nu am si eu , na .... Luci zice ca nu-s toata la cap ... eu unde ma duc imi duc asternuturile mele de pat , nu dorm pe altele ... plus ca tre sa duc si 2 perinite , uan pt. Andreea si una pt. mine sa putem sforai bine pe autocar ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'neatza buna!
Luca incepe sa se linishteasca cu dintzisorii, si doarme mai bine..E super, si pt el dar si pt mine:)
ADRIANA-totusi ai grija sa nu uiti hainele groase, ca uneori noaptea poate fi destul de rece in Grecia
mersi de info pt stimulent, o sa merg rpd si eu sa-mi fac cerere

PUPICI la toate FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana!mai, si io-s dusa rau de tat.si anul asta am pus cu noi asa: lenjerii de pat, perna mare , perna mica pt fiecare ( exceptzie matei),patutzul lui matei, dezinfectante si spirt , canile noastre,blender, fierbator apa, etc.lasa ca ti-a povesti flaviu cum a carat sarcu de el.si ce nervos era ca le care degeaba.da no , n-are ce face.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare ... sunt asa de obosita, asta mic de trezeste fara numar pe noapte si la 7 e in picioare ... ma termina ... asa ca nu am chef acum sadau raportul, dar poate mai tarziu

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

NU STIU CE OR FI AVNAD COPIII astia . Si Paula se trezeste de foarte multe ori pe noapte . De vreo 2 nopti se trezeste in urlete si plange ca de abia o putem linisti . Nu stiu ce o fi visand saracutza de ea . Deci , dimi cand suna tf. , ma trezesc nervosa ca as mai trage pe dreapta un piculetz ... Dar culmea culmilor , sambata si duminica , cand as putea sa dorm si eu mai mult , pe la 7.30-8.00 sunt treaza .

albumele noastre

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am poze noi in album ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ADRIANA-vazut pozele
Ai nishte fete dragutza, jos palaria!
Cel mai mult mi-a placut de Paula cu palarie si in balta de apa

Mergi la inceput

CINE VINE AZI DUPA ORA 6 IN PARC ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Vin si eu la raport!
Inca n-am adus calcu de la reparat....dar cum nu puteam fara....l-am adus de la ai mei...

Eu tot pe acasa cu invatatu'....tot singurica Ieri dimineata a intrat colegu de servici....trebuia sa vina dupa-masa....si a venit azi dimineata.... Creadeam ca azi nu mai merge daca a stat 3 schimburi... Dar la ora 14 l-au chemat iar... Si sta pana maine dimineata Asa ciuda mi-e....ca acuma cand as avea mai mare nevoie de el... nu-i ...

Gata cu vaicareala...la invatat cu mine

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput