SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor iar a cazut matei din patutz.acum s-a lovit si a plans.stiu cum face schema: se tzine cu mainile de margini si tot sare pana cade peste.nasol.cred ca-i cumpar fotoliu pat.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetelor...am facut pizza... Hai ca va dau si voua cate o bucatica...

Noapte buna la toate!

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mama-mia .... fetelor ..... eram pe pagina 3 ... cu Bianca in zona , pai se poate ????

Paula zici ca e buna praji la frigi ????
Ma gandeam si eu sa cumpar dar parca am avut retineri ca totul este artificial la gust . Daca zici tu ca e OK ma incumet si eu la una . Dar cu ce aroma ai luat tu de zici ca e asa de buna ???

Bianca smecher fecior ai !!! Pana la urma ai descoperit cum se da jos din pat . Probabil se tot agata cu manutzele de plasa si escaladeaza intr-un final laterala patutzului si ... zdup afara !!! Paula doarme cu mine in pat , dar noaptea se da jos si se culca pe plapuma . I-am pus o plapuma indoita in 2 in partea opusa de unde dorm eu si ii place enorm sa doarma acolo . E si mai racoare , dreptu-i !!!

Azi chiar merg in parc cu fetele . Ieri am facut papitza , azi fetele sunt cu vecina asa ca dupa ce ajung acasa trebuie sa ies cu ele . Va astept si pe voi ... se anunta calduri mari de azi !!!

Pupici la mamici si la BB-ici !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare gashca!
Multumim de urarile pt Luca!

Pupici si sper sa mai trec, ca acum plec cu Luca afara

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara
Paula zici ca e buna praji la frigi ????
Ma gandeam si eu sa cumpar dar parca am avut retineri ca totul este artificial la gust . Daca zici tu ca e OK ma incumet si eu la una . Dar cu ce aroma ai luat tu de zici ca e asa de buna ???

Pai....sunt 3 feluri: capsuni, ananas si piersici... Eu am luat de piersici. Probabil nu-i foarte sanatoasa, dar ii gustoasa si racoroasa. Gandeste-te ca pe langa praf se pune smantana si iaurt. In plus....blatul este foarte natural....biscuiti sfarmati cu unt si cu suc de la piersici...De rapiditate nu mai vorbesc. Am teminat-o in max 15 min...

Nunta noastra
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare

noi dormim ca am fost matinali azi ... mihaita doarme in patul mare, singur sau cu unul din noi (de patut nici nu mai vrea sa auda) ... acum doua zile s-a trezit s-a dat jos din pat si se juca la marginea patului razand, era vreo 5 dimineata deci deja se vedea un pic de afara ... evident ca l-am pus din nou la somnic

am ajuns la 60 kg, mai am doar vreo 4 de dat jos

bianca ce faci? hai mentine-ne in top

paula scrie cu litere mai mici chesstiile dulci ca imi fac pofta si n-am voie

si mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Sorry eluta...nu stiam ca esti la cura de slabire... Cat as vrea sa fiu si eu ambitioasa... dar in afara de ajunul nuntii cand am slabit vreo 3 kg de la stres....cred ca n-am slabit in viata mea. Probabil nu-s motivata? Cine stie... Ca ash avea si eu de unde sa dau jos....de numa numa Stii ceva....daca ma gandesc bine...nici nu-i asha buna prajitura aia... si nici sanatoasa
Pupici la fete....plec la invatat ... De maine intr-o saptamana am scapat... o sa am si eu o saptamana de vacanta

Nunta noastra
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

paula eu nu prea am recuperat cu cititul din urma, ce examene ai def sau gradul II, unde la cluj sau la oradea ... oriunde ar fi trec ele, si cu bine sunt sigura ... mie def-ul mi s-a parut super-lejer

nu-s asa pofticioasa, ca altfel nici nu m-as fi apucat de slabit si am in frigi si praji si inghetata, dar sunt "tabu" ... si sigur prajitura aia "nu era buna"

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, am cautat fructoza la Plafar, la Apicola, la magazine naturiste, la farmacii, la un mag.Simona...Se uitau vinzatoarele la mine de parca eram martian...Nici nu auzisera de fructoza...N-au avut niciodata si ma intrebau la ce se foloseste...No, k sa vedeti si voi in c oras modern traim

ELUTZA-bravo pt ambitie
PAULA-spor la invatat
BIANCA-mama da' shmecher e Matei...L-ai surprins cu camera sau cum ai aflat? Cum o sa faci de acum cu culcatul?
ADRIANA-ti-am trimis un PM

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elutaf

paula eu nu prea am recuperat cu cititul din urma, ce examene ai def sau gradul II, unde la cluj sau la oradea ... oriunde ar fi trec ele, si cu bine sunt sigura ... mie def-ul mi s-a parut super-lejer

Def am...la Cluj... o sa-mi dau cu parerea despre cat ii de lejer dupa ce trece. Acuma... toate mi se par enervante....complicate....s.a.m.d. Mi groaza in special de psiho-pedagogie... Am si renuntat sa invat(deocamdata)... ca-mi pare limbi straine, nu altceva N-am invatat nici in faculta la astea... toata lumea a copiat la toate examenele de psiho - peda. Si-n plus... se poate sa fii prof bun si fara sa stii atatea magarii la psihologie... (Parerea mea... in conditii de stres....nu aruncati cu rosii )

Nunta noastra
Honeymoon

Mergi la inceput