SALAJ ( 17 ) .....
Raspunsuri - Pagina 12
dianaiulie2009 spune:
LA MULTE , MULTE LUNI INAINTE PENTRU LUCA !!!
Sa va bucurati in fiecare zi de copilasul vostru minunat !!!
albumele noastre
elutaf spune:
La multi ani Luca!
la multi ani celor care-si serbeaza ziua numelui!
Mihaita a plecat la biserica cu bunicii, eu am ramas sa-i pregatesc masa pentru amiaza ... ieri tata-sau a venit tarziu asa ca nu am reusit sa fac nimic aseara, deci si azi trebuie sa gatesc
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)
dianaiulie2009 spune:
BIANCA nici Paula nu face propozitii ... dar mie mi se pare ca sunt inca micutzi sa povesteasca . Andreea , de ex. , nu a pove numai de pe la 2 ani si 1 luna . Eu nici nu imi fac probleme . Cu toate ca , Paula incepe sa ne imite , ii spunem de ex. câcã si ea repeta dupa noi , sau spunem cutia , ea rpd - tia ... si uite asa probabil isi va da drumul sa vorbeasca .
albumele noastre
diplodocus spune:
FETELOR, mi-am comandat un Slip Biomed pt slabit si inlaturarea celulitei de la www.naturaplant.ro/produse/1734/Biomed_Slip" target="_blank">o firma , dar am uitat sa mentionez masura si ei au trimis marimea cea mai mica( inloc sa ma intrebe, daca tot au vazut ca am uitat sa mentionez)
Acum astept raspuns d la ei sa vad daca mi-l schimba
Daca nu, poate stiti pe cineva interesat ca sa-l pot vinde si sa-mi comand altul.Stiu p cineva care a folosit si a avut rezultate super bune
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
ELUTZA- am aflat d p forum ca unele fete au cumparat fructoza de la Plafar sau farmacie...si ca ar fi cam scumpa120.00 un pachet( nu stiu cite grame)
Acuma urmeaza sa bat eu farmaciile si Plafarul nostru de bastina, si sa vad daca gasesc...Daca nu o sa iau din Cluj cind o sa merg
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Am vazut fructoza parca la magazinele Simona , foste Alcom . In spate la statia de autobuz de la Perla , de ex. Sau la Artima . Mai exista multe puncte gen plafar in Zalau , cum ar fi , la intrarea in Artima , langa restaurantul Salonul Rosu de la astraliss , vi-a-vis de scl. gen 1 langa florarie si carmangeria lui Trifan , etc. Incercati acolo si vedeti poate veti avea noroc !!!
Va salut ... am plecat spre casa !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Ioana si eu am incercat unul din ala , si Bianca ... dar la mine , cel putzin , nu s-a prea vazut nimik !!! In plus sunt foarte slabi si mi s-au rupt ...
Incearca poate o sa ai mai mult noroc !!!
albumele noastre
BlueEyes spune:
Calcu meu ii la medic asa ca va scriu de la ai mei...
Sambata si duminica n-am putut merge nicaieri...ca l-au chemat pe al meu sot la scarbici Ieri a stat pana seara... asha ca eu tot singura singurica prin casa....invatz toata ziua... M-am saturat de numa'. Abia astept sa treaca.... Marti, miercuri si joi am examenele....saptamana viitoare Sper sa fie bine
Va tzuk....mai vin... dupa ce se repara calcu....sper pana maine sa fie gata
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Aaaa....era sa uit... am facut si eu prajitura...prima prajitura in calitate de "nevasta de pui fericit"... De fapt... am facut....vorba vine....frigiderul a facut-o Acuma mno... data viitoare fac dupa reteta... dar prima... are voie sa fie la plic....nu? In plus, a fost super buna
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Bimilit spune:
paula vreau si eu o felie de praji.spor la invatzat si bafta la ex.
LA MII DE LUNI !!!LUCA
ioana io am facut o alergie la pantalonii de tata frumusetea.io zic mai bine sa te infasori cu folie de plastic alimentara si apoi sa-ti iei un pantalon gros si sa iesi la soare sau sa te bagi in pat ( efect garantat).
adriana , nu-mi fac probleme ca nu vb matei , da ma gandeam asa cand s-a apuca de recitat si turuit tabla inmultzirii?tudor la varsta lui matei vb de ma durea capu.m-am gandit ca matei seamana cu colegu , nu-i prea povestitor .oare daca i-as da o gura de nu si-ar dezlega limba ca tata-sau?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!