SALAJ ( 17 ) .....
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Schimbare de planuri ... fetele sunt acasa , deci iesim in parc azi ... cine mai vine ????
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!
adriana vb cu mama la tele.si de aceea nu ti-am raspuns la mobil.uauuuuuuuuu ce as veni si io la APA( am auzit ca e superrrrrrrrrr) dar colegu e pe baricade vin, sam si dum, asa ca facem 13,14 acasa.
ioana io-s cu inima cat un purice si-s curioasa ce o sa mai faca matei.
va tzuc si mai vin......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
elutza ce faci? tot in modificari esti?hai mai pove despre mihaitza.
paula ai avut ex? ii drept ca n-am gatat de cetit tot ce s-a scris si poate-s cam in urma cu stirile.
elvira ti-am facut o vizita ieri.mama ce as mai fi sarit si eu pe trambulina aia, da mi-era ca o sa-mi placa si nu am de unde sa-mi cumpar.
elutaf spune:
vin cu detalii
dimineata cand a dormit mihai am avut musafiri si nu am putu sta la calc ... apoi am fost cu puiutul la plimbare prin zona (toata ziua suntem in cautare de hama) de manuta, ca doar suntem baieti mari ... caruciorul il scoatem doar cand mergem in oras
intarcarea merge bine si mihai a inceput sa accepte lapticul de vaca, insa doar usor indulcit ... sper ca treptat sa-i scot zahatul din el ... e inca suparat pe mine si nu se sfieste sa-mi arate asta ... cum vine cineva la noi (cunoscut) tata-sau sau socri ma lasa balta si nici nu mai vrea sa se uite la mine ... sper sa-i treaca supararea
adriana multumesc pentru informatii, se pare ca o sa ne incadram si noi in buget cu geamul
va pe toate si sper sa mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
FETELOR, voi ati cumparat de undeva fructoza? Oare gasesc in zalau sau trebuie sa merg la Cluj?
Ca ma apuca pe mine talentele in bucatarie, si vreau sa-i fac ceva biscuiti la Luca...Decit sa rontzaia toate prostiile cumparate...
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
a inceput sa ma doara capul...doar -doar voi reusi si eu s ma racesc putin...Ca numai asta imi lipseste acum
Sunt intr-o pasa tare proasta...sper sa ies cit mai repede din ea ca deja ma dispera
Nimic in special si totusi parca toate imi merg pe dos
Pupici de noapte buna, nu mai intru azi
IOANA si Luca-Mihnea
elutaf spune:
ioana chestiunea asta ma intereseaza si pe mine, daca afli unde se gaseste fructoza spune-mi si mie
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetelor !!!
Azi sunt zombi ... am facut prostia sa dorm ieri dupa-masa 1 ora si azi-noapte era ora 1 si ceva si eu nu aveam deloc somn . Nu se va mai repeta faza cu somnul de dupa-masa decat in concediu . Eu totusi nu le inteleg pe cele care dorm zilnic dupa ce merg de la scarbici ... cum mai pot sa adoarma si noaptea ???
Noi pana la urma ieri am fost plecati la nasi , v-am pove ca au sarbatorit nunta de argint si nu am reusit sa ajungem la chef . In plus sambata ar trebui sa mergem la nunta la o colega de-a lui nasa de la scarbici dar din anumite motive nu vom pleca asa ca am dus un mic cadou pentru miri .
Bianca sa nu uiti ce am pove de auto !!!
Va tzuc si mai vin ...
P.S. Cami scuze ca nu am reusit sa-ti urez drum bun dar nu mergea comp. sau netul sau DC , habar nu am de ce nu am reusit sa intru deloc sambata . Sper ca ati ajuns cu bine acasa !!!
Asteptam vesti de la tine .
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!, si pt tata gasca.
adriana , vezi ca iti trimit PM.mai, tot vroiam sa te intreb daca paula vb.matei e lenes zice doar: mama, tata, ada, aaaaapaaa, da, face din cap nu si cam atat.
ioana cauta pe google despre fructoza.stiu ca am vazut la ceva firme ca potzi comanda online produsul.baiu-i ca nu mai stiu firmele.
va tzuc si mai vin.........
diplodocus spune:
'neatza de la noi
Mergem imediat la Biserica sa-l impartasesc pe Luca...Mamaaa ce-i mai place vinul din impartasanie
LA MULTI ANI daca sunt printre noi cu numele de MARIA(si derivati)
AZI are LUCA 10 luni!!!
Mai vin si mai tirziu , pina atunci va pup
IOANA si Luca-Mihnea