40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Du-te mai, in we fa-ti de cap, nu te mai gandi la "cai verzi pe pereti", sau nu-ti place compania?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Bine mai, ma duc

Craciunitza si Nema, v-ati mai intalnit azi ? Nu vine nici una sa ne povesteasca ce si cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cicina, te pun pe lista linga cius daca vrei, tot pe 22 ianuarie?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Exact Gabi si in acelasi an, mersi mult.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mamaa-ce mesaje scurte! parca suntem la armata!
Eei fetele, asa cum va ziceam vine prietena mea cea mai buna(din facultate ne cunoastem)...tocmai ce-am vorbit cu ea la telefon si sunt la 50 km de Sibiu(e cu sot si copil)...Am niste emotii(nu ne-am vazut de anul trecut din vara...ceea ce este mult pentru noi-de obicei ne intalnim de 2 ori pe an)...Naiba stie de ce,dar cand sunt cu ea...nu sunt in stare sa-i spun ce mult inseamna pentru mine(dovada:emotiile,pregatirile speciale...).Cand ne intalnim,povestim,glumim,cateodata ne mai si certam...dar nu i-am spus niciodata ca o simt mai ceva ca pe o sora,nu i-am spus niciodata ca atunci cand ma intalnesc cu ea,simt ca imi incarc bateriile.Am vrut de cateva ori sa fac asta...dar...n-am putut...sper din toata inima ca...SIMTE.

Aaaaa-nu,nu am cazut in butoi...am pur si simplu emotii si stiu ca nu voi putea nici de data asta sa vorbesc prea mult(mai ales ca azi,ei sunt doar in trecere si ne vom petrece doar vreo 2 ore impreuna)

Cicina-cand ai descris cum ai reactionat cand ti s-au intamplat belele cu ceasul,ouale etc.,parca m-ai descris pe mine...o fi din cauza coincidentelor?(or mai fi si altele?)

Lu-pana la urma tot ajungi in Africa...vezi ca daca la Cicina i se pune pata...nu se mai opreste(stiu eu!)

Soni-pan' la urma ti-a venit aia care te tot amana?

Craciunitzo-maine IAR e vineri!...e misto sa stii ca Vineri vine mereu la Apel.

Kuki-chiar ce ai?

Aia mica-da' tu de ce taci? te trag "mamele" de limba si tu...nika! taci ca "mortu'n papusoi"...apoi,aici TOTUL e important(chiar daca pare nesemnificativ...asa cum zici tu,daca te doare degetul mic-atunci acel deget devine important!) hai da-ti drumul si descarca-te!(ca de ...experienta ,nu ducem lipsa)

Hai,va tzuc,va doresc o zi frumoasa si ..nu uitati...MAINE E VINERI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pai....chiar nu e important! din probleme importante de sanatate nu pot iesi din casa pe caldura....asa ca am ajuns sa ies seara de pe la 20.30 cate o ora sau uneori chiar deloc.....am 2 saptamani(in afara de duminica cand am fost la padure) de cand nu am mai iesit din casa.....si simt cum ma afund tot mai adanc in butoiul cu melancolie...ma gandesc la vrute si nevrute..ma intristeaza chiar si ca dragostea mea platonica din tinerete(15 ani) se insoara..daca va vine sa credeti...
deja simt ca-s nebuna cu capul.....ma simt trista...singura....sora mea e la mare deci sunt singura acasa....

nu stiu nici eu ce mai simt...doar ca o iau razna......si ca urasc f tare vara

ati vazut ca nu e important deloc?

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, mami, dar tu chiar te plictisesti daca stai sa te gandesti la toate alea-alea si sa te apuce melancolia blegoasa.
Ia sa fie acu' un viscol de ala turbat, sa vezi cum mai iubesti vara.
Citeste ceva haios. Eu tocmai am terminat doua carti tare dragute "Diavolul se imbraca de la Prada" si " Vreau sa fiu VIP", amandoua de Lauren Weisberger. De-abia astept sa vina si la noi filmul "Devil wears Prada".

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Copilu, care-s problemele alea de sanatate care te tin in casa ? Uneori face bine sa te descarci, sa stii. Si stii ceva ? Nici sanatos sa fii, nu ramai zdravan pe canicula asta. Asa ca lasa deprima, gandeste-te ca n-o sa tina o vesnicie caldura, ca toate (relele) vin si pleaca… Iar dragostea ta din adolescenta, daca se insoara cu alta e ca n-a fost sa fie pentru tine, deci e de bine. Sa fie sanatos si sa aiba casa de piatra, ti-o veni si tie randul (mai ai timp, o gramada !!!!!...)
Cate dragoste platonice n-om fi avut si noi in « copilarie »… si doar nu ne-am maritat cu fiecare in parte, si uite c-am supravietuit si mai mult decat atat, vezi ce bine ne e acum ?

Hai nu mai fi trista, nu esti singura, nu ne ai pe noi aici ?
Treci si povesteste tot la mamele tale !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Bai aia mica scoatet-i gargaunii din cap!! ia pune tu o muzica , ia ocarte , uita-te in oglinda si fa-ti o noau coafura , machiaza-te, srtimba-te gimnastica faciala)da cu sutu in ceva , mai treci pe la umanitare sa vezi acolo suferinta si dupa intoarce-te la noi si spune-ne cum a fost sa iesi din normalitate!(apropos ce probleme ai cu nanatatea? tens mica? -daca se poate).
Cius ai a venit adormita dupa vreo juma de ora ca sa-mi povestesca ca nu mei e cu cine era da e cu altul mic! primul 3 ani mai mic ,asta la fel dar e bun la pat . Si m-a tinut asa toata defrisarea si pedichura si frenchul! ce sa-i spun .sa-ti fie de bine ! Al dinaite voia sa stea mai mult cu ea asta (fotograf) a zis ca el tot ce-i pica arde!Multumita ea!!!!!!
Apropos eu pe 11 august fac 30 ani de prietenie cu un taur din Piatra:Tamara.Deci nu te plinge inca ca nu i-ai spus multe ! Este timp!
Fetelor ,capritelor a plout si aiesit iarba proaspata ?? unde sinteti??? Slaba miscarea pe aici!!!!!
Craciunitzo tot la cafea esti??
Kuki cunosc "lunile" astea le am si eu de aia nu intreb nik
lu stii sa faci cum trebuie sosul ala care se pune pe salata? ca eu l-am cumparat in franta si .....l-am aruncat nu era ca cel de la restaurant facut de ei.Am un "lipsus" am uitat cum se cheama!
Acu am chef sa: sa cuiva,da n-am cu cine,sa hoooo opreste-te Soni ca ai sarit calul deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ciuss, prietenii adevarati nu au nevoie de cuvinte. Sunt sigura ca prietena ta stie ce nu poti tu sa exprimi. Iti doresc sa petreceti cateva ore minunate impreuna, sa-ti incarci bateriile.

Cicina, nu esti singura, nu te mai preocupa !
Cate n-as vrea si eu sa spun cateodata si nu pot. Lumea zice ca sunt o draguta, eu zic ca uneori sunt proasta de-a binelea. Din pacate, la mine nu trece, dar nici nu mor din asta. Hai, uita !

Carmi, probabil ca sunteti deja pe drum, dar ma gandesc la voi, sper ca sunteti mai bine si ca o sa petreceti o vacanta de vis.

Eu, ca de obicei, lucrez, fara chef, dar… J-3 e pe sfarsite !!!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput