40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

'Neata la raport si eu 5min ca incep oleaca de job;canoiul de cafea e aproape gata .
Sah mat in trei miscari: Negru ia Dama, Dama ia valuta,Albul ia SIDA !
fetitele nu mai plingeti ca se face apa sub Pc si intram in scurt circiut!!!!! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza mai spre pranz!
Azi n-am avut scapare, am plecat la servici cu copilasul atarnat de poale si zbierind de ma stia toata Baneasa cred. Ca pe ta-su l-a mancat in koor sa-l zgandare, sa-l ia la joaca si dragaleala de dimineata, bona a venit cu 10 minute mai tarziu, asa ca am plecat pe fuga si inima in gat.
Vad ca vorbiti de puncte, tineti vreo kestie din asta de slabit? Eu n-am rabdare sa numar puncte si calorii, am luat neshte pastile, Heritage Elite. Vaz ca au efect. Am ramas cu multe kile dupa nastere, as vrea sa ajung macar ca atunci cind am ramas gravida cu Andrei. Barbata-miu ma aia la cap in fiecare zi sa mai facem unul, nu ma trage inima inca sa o iau de la capat. Anul asta fac 39. I-am zis ca daca fac, poate la anul, altfel nu mai fac deloc. Dar sa ma lase Dumnezeului macar un an de pauza. Ca-mi ajung tzitzele la briu.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Eeeeee, vedeti dac-am fost cuminte? Mi s-a-mplinit dorinta, maine e vineri
Buna-dimineata!

quote:
Originally posted by KUKI
Craciunitzo, nu stiu cate puncte are un pepene verde intreg, dar tu stii cate are 1/2 de pepene verde+1/2 de pepene galben?
Puncte nu stiu cate or fi avand, da' stiu de cate ori m-am dus la baie azi-noapte: de 4 ori

Cu alte cuvinte, ne-am petrecut noaptea impreuna [radtare]
Dar ce buna e cafeaua dupa 5 kg de pepene

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetele, am intrat sa-mi iau ramas bun pentru 24 de zile.
Noi suntem toti trei raciti cobza, cu febra si mucosi, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie maine drumul cu bb, aproape 8 ore (masina-avion-masina).
Va pup, sa ne regasim sanatoase si voioase!

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

M-am trezit si eu, mmm, ce cafea buna.
Multumesc, Gabitza pentru un capitol nou. Si treci mai des pe aici, copilul o sa intelaga daca stii cum sa-i explici...

Ciuss, frumoase bancuri, dar pe al cu James Bond nu l-am inteles. Ori e sec, ori nu si-a facut cafeaua efetul, ori sunt iremediabil pierduta. Ori caut sensuri prea profunde.

Apropo de scotieni :
De unde ai ceasul asta meserias?
Mi l-a vandut tata cand tragea sa moara.

Si : De ce n-au scotienii sonerie? Ca sa faca economie de curent.

Adrienne, daca nu e prea tarziu : in salata aia se pune tulpina de telina. Tija, taiata rondele. 10 cm ajung.

Copilu', descarca-te aici la noi, s-o gasi vreuna sa-ti dea un sfat de inima albastra.

Craciunita, am inteles. Cand vrei!

Apropo de culoarea fustei si cu ce ma imbrac, ieri mi-am pus un tricou fara maneci roz, pe care scrie cu vopsea cauciucata alba "Baby Shirt". Iar marti l-am luat pe ala negru care are desenat un bebelus auriu, iar desauspra e scris "Born From Sex".
Pantalonii sunt blugi 3/4 sau pantalon deasupra genunchilor, alb.

Azi am in program impachetatul lucrurilor fetelor (pleaca maine).

Si, ca sa inchei : m-am trezit dintr-un vis frumos adineauri. Se facea ca eram in clasa, in Romania, la copii de 12-13 ani, si le scriam pe tabla Mon nom est Morelli. Era o clasa prafuita si neaerisita, tabla murdara si creta umeda, in bancile din fata cateva fete mai silitoare, altele lenese (se vedea dupa caietele neingrijite) si cam speriate si cativa baieti in spate, care incercau sa faca pe smecherii din prima ora. Le-am vorbit o ora doar in franceza si i-am invatat sa se prezinte, iar la sfarsit au inteles ca pentru data viitoare vreau tabla curata si creta uscata.
M-am trezit, am rememorat visul, si am inceput sa plang. Asta e schimbarea de care vorbeam aseara, cred... Nimic nu m-ar face sa ma simt mai implinita... Uf, melancolie, cand te tii scai...

O zi buna, dragelor!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Lu, hai in Africa.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Iar pe aici.Vreau si eu Africaa!! De 20 ani ii spun lui sefu sa plecam de aici. A a zis :La pensie" Acu e prea mina pensia!!!
Astept pe una cu care ma fugaresc de 5 zile sa ne intilnim si are mereu una , ba ramine fara benzina , ba se cearta cu pretenu si neu e in conditii psihologice bune ,ieri s-a imbolnavit matusa si azi cred ca a adormit!Deh ie in vacanta! Craciunel ti-ai revenit pui? da-i inainte cu harbuzul (moldoveneste)Lu nu incepe cu chestii de astea ca......si mie i-mi lipseste scoala.Ehhe vrei tu sa ma vezi in butoi da fac si trece .Carmi vacante placute si ...sanatate ! las ca trece da-i cu aspirina .
O tiganca la ginecolog. Dupa vizita dr spune ca ar trebui sa se spele mai des in vagin . Pleaca .Dupa citeva min se intoarce si intreaba: D-l dr dac n-am vagin pot sa ma spal in lighean?
Apropos de par :Vitality's e o marca profesionala care se faseste in en gros pe aici si cu oxigen in crema la 30 vol iese blondul meu . A venit .pup pe mai tirziu

Mergi la inceput

O tiganca se duce la ginecolog, isi ridica fusta, doctorul e doborat de un miros si o roaga frumos sa vina a doua zi. A doua zi acelasi lucru, cand sa se apuce doctorul de treaba e trasnit de acelasi miros, o amana pentru ziua urmatoare. A treia zi se repeta la care doctorul nu mai rezista si-i spune direct, de ce nu se spala. Ea raspunde "am incercat domnu' doctor dar cand ridic fusta vine un miros urat ca nu pot".
Mai responsabila cu lista, nu ma pui si pe mine langa Cius?

cicina

Mergi la inceput

Kuki, NU
De fapt, ce vrei?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sorry, nici eu nu stiu ce vreau...o sa-mi treaca, nu ma bagati in seama.

Mergi la inceput