40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Tare-s harnicutza, ptiu, ptiu sa nu ma deochi singura.
Am fost in piata, acu' fac supa cu galuste, friptura la cuptor cu piure de cartofi si placinta cu branza si stafide ca vine puiul de la mare. A sunat si a comandat meniul. A zis ca vrea mancare romaneasca gatita, nu farafastacuri ca e satul. Asa ca m-am conformat.

Mai, Soni, da' chiar asa, cand faci turul Romaniei? Nu de alta, dar sa ne unim cumva sa-ti stam in drum cu slana si cu palinca. Si tare-mi e ca nu te mai lasam sa pleci cu una cu doua.
Si zici ca italiencele-s urate si italienii frumosi? Hmmm...interesant...cred ca mi-ar prinde bine o excursie in Italia, poate ma intorc maritata. Da' aia nu cred ca stiu sa care sacose
Totusi ca sa intru in atmosfera mi-am pus muzica veche cu Adriano Celentano de cand era el tinerel. Ma duc sa-mi mai fac si o cafea.

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Miammm-Kuki,viiin si io la papa asa bun! Sper ca puiul tau s-a distrat bine la mare...

Soni-da-i cu turul Romaniei-io am visinata de casa,plus ca fac un espressoooo (bashca,ne mai aranjezi si pe noi o tzira)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec si eu pe fuga intre 2 rufe de calcat.

Fetelor, merci de sfaturi pentru cel mijlociu. Am sa-l operez.

Intreba cineva de copiii : 2 vor sta cu mama (cei mici), pe cel mare il iau de erviciu à zi si apoi il duce taica-su la cealalta bunica (sa o faca capra pe biata baba !). O sa va scriu des caci voi sta numai la birou (n-am ore, nici exmene, nici reuniuni).

Kuki, fain meniu. La noi a gatit sotzu', eu am facut numai de aseara tarta cu visine pe crema de migdale. Da' cica era prea dulce !

Eu cu slabitul am ajuns pe partea cealalta : fac eforturi sa nu cobor sub 51 ca ma ia cu ameteala si tensiune mica.

Intreb si eu ca Soni : care e subiectul zilei ?

Pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

'mna ziua!
Acu' sosii acasa si,ca un facut nu gasesc 100 si-o mie de pagini scrise cum faceti voi mai nou.

Lu,concediu placut!

Mik,scoate-i copilului amigdalele.Hai ca-ti povestesc eu cum e ca mi le-am scos la 18 ani.
Operatia simpla,cu anestezie locala(mi-o tzipat ala 4 injectii de mi-o amortit si creierii)O facut pac-pac de vreo 3-4 ori cu o foarfeca sau ce saracie era,am vazut la el in mina neshte ata de-aia de-a lor de cusut,cred c-o facut ceva manevre cu ea pe la mine in git si gata!
Doare dupa ce trece efectul anesteziei,intr-adevar,dar inghetata face minuni.Si mai ales c-am avut liber, mincam de ma-ntorceam cu roatele-n sus.Biata mama umbla prin tot orasul sa-mi cumpere si abia gasea pt ca era februarie si nu era sezon.
Partea faina a fost ca impreuna cu mine l-au executat si pe varul meu de 4 ani.Io n-am scos un sunet aproape o saptamina,el dupa o zi jumate minca supa.Pe mine m-au tinut aproape 4 zile pe calmante,pe el o zi.Io dupa o saptamina de mutenie,cind mi-am recapatat vocea,mieunam ca o mitza lesinata.Nu puteam scoate decit sunete inalte si fara volum.Ala micu' s-o dus la gradinita si cinta de-i sareau capacele!Deh!virsta.
Si sa-l vezi acu' la 24 de ani ,ii cit malu' si n-a avut veci probleme cu zona gitului de-atunci.

Gabitza,fain copil ai.Super.

Fetelor va tzuc si va doresc o saptamina cit mai faina.Ma duc sa vad care-i spilu cu votatu'.Nomi

edit:io cum votez?sau n-am voie?ma tot uit in stinga la meniu si nu vad nik.is chioara'i drept da' luninati-ma si pe mine pliz,pliz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

iuuuuhuuuuu! Au deschis sefii netul !! ca de la 1 era "imposibbile vizualizzare la pagina!! B***** taci ca zici prostii si nu-i frumos ! Esti o doamna!1 Hi hi Mi-au murit laudatorii!!Bi Kuki mincarea aia sper sa fie pt altii ca acolo e o bomba de calorii!!
Cius visinata e dulce . da palinca n-ai (ca o vad sa de rar de parca e un diamant).
Noemi am ajuns prea tirziu cu meniul .da dac vrei miine i-ti dau citeva retete de pe aici . nestiind ce gusturi ai astept sa-mi spui.
Polux, examenul?
Adrienne chiar
vb serios ca ai facut 30 km cu biciclete?? brava . Eu am urit de cind ma stiu rezistenta asa ca prefer sa nu ---maninc. .
Misto duminica . n-am facut nik . Miine mai am oleaca de job si dupa ...la dat cu var . Sint in vacanta fortat de altii care au plecat. Deci...eu ma sui pe pereti . fac poze specil in tinuta de gala si cu bidineaua in mina! Cine le face ? pai sefu ca el coordoneaza de o vita lucrarile; colo ,acolo acolo pina odata i-a sarit bidineau in cap si de atunci placa la plimbare si vine numai la masa!!!

Mergi la inceput

Noemiiiii!! am gasit meniul intr-un banc;
Cu spun moldovenii la piure de cartofi??
Barabuli butusiti'! [^baaaa alea care jucati bridge! zice Woody Allen:Sexul e ca jocul de bridge.Daca n-ai un partener bun, spera macar sa ai o--mina buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor, eu am plecat din Bucuresti pana vineri.....sper sa vedeti mesajul acesta!

va pup!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

RELELOR! m-ati lasat singura . Miine nici cafea nu va dau !!Coacaze atit! lasa lasa ca va spun lui mama !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai fetelor voi vorbiti aici de dulciuri...yammi, vreau si eu. dar stiti ce e ciudat, ca in Romania cat am fost trei saptamani, am tinut-o numai in chefuri...din acelea cu fripturi si torturi, ba botez, ba ziua mea, a surorii , a nepoatei, etc...si am slabit 5 kg. Si aici stau nemancat de azi dimineata si parca urca acul de la cantar. Asa ca eu vreau prajituri made in Romania...
Simona, multumesc...a fost usoara supravegherea, doar ca a trebuit vreo 10 ore sa ma plimb printre candidati (au fost doua examene).Oricum sunt bani frumosi castigati usor.
Kuki pupam pe Max cel simpatic foc. ma uit la frumosul tau si-mi trece dorul de Danny al meu. Doamne cat de lipiciosi sunt cateii acestea. Cand am plecat 6 luni in Franta...a fugit de acasa de la sot si s-a dus la maica-mea acasa sa ma caute...si distanta nu e mica.(vreo 2 km, dar numai printre blocuri si case etc) E drept ca ia luat vreo 4 ore, pe o ploaie de nu vedeai.
Revin, chiar daca sunt singura bezmetica pe aici.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Soni vorbesc f. serios ca am facut 30 km: 15 dus apoi am mers la un rest. din satul in care am ajuns si am mincat ca eram lesinati si ne-am intors. La intoarcere a fost nitel mai greu pt. ca bausem o bere dar fiind mai mult coborire a fost ok. Si eu am urit reistenta insa cu bicicleta nu am alergat. Practic efortul a fost doar in miini si picioare. Subiectul zilei? Barbatii italieni. Am cunoscut si eu o monstra aici in sua. Parintii emigranti la prima generatie el a doua. Atit de mamos nici nu va spun. L-au dat parintii afara din casa pe la 35 ca altfel nu mai pleca. Tot timpul cu opinii si voia musai sa se insoare cu o italianca pe motiv ca americancele sint proaste si negospodine. Asa ca s-a dus omul in Sicilia si a gasit o fata saraca din cite s-a exprimat (ca sint si birfitori) si a adus-o aici. Parerea mea despre ei? Guri sparte, parosi, grasuti si lousy lovers.

Mergi la inceput