40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata, adunarea la cafeluta !!!

Deci nici italienii nu-s o varianta...am sa mor fata batrana. Ha, ha, ce bine de mine !!
Soni, aia era mancare doar pentru copil. Pentru mine am facut supa de rosii si fasole verde fara ulei, dar cu un pic de usturoi. Doar de la placinta cu branza nu m-am putut abtine...deh...nimeni nu-i perfect.

Craciunitza, te-ai intors? Cum a fost la mama? Incantata de cadou?

Pup, am mai strecor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu pic de somn, asa ca beau cafeau de la Iulia si ma duc la nani. Nu era somnifer...a atunci ma dau pe ceai.(Ce ai?)
Pup si va doresc o saptamana frumoasa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hop si eu cu cafeaua. De fapt cu ceaiul, ca am baut cafeaua dimineata cind dadeam sa ma trezesc Sint la birou, l-am lasat pe kupil dormind acasa asa ca am plecat relaxata. Afara ploua si s-a mai racorit o tzira.

Aseara am fost la o terasa cu niste prieteni, activitate neprestata de multa vreme. E si cam greu, ca facem cu rindul eu si barbatul si asiguram program artistic la maimuta, in timp ce celalalt baga repede la ghiozdan pizza, berea sau ce se mai gaseste pe masa. De cind am copil maninc, frate, cu o viteza! Baga si piticul de data asta pizza la burtica si facea "mmm, mmm...." cu intonatie, adica era bunuta Lui saracul i-am dat doar coca aia de pizza cu brinza de pe ea, am dat la o parte ciupercile, sunca, inca nu i-am dat de-astea. Dar el tot mmm, mmm, facea

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Vin si eu la cafea. acum sunt la birou cu cel mare care sta intr-un fotoliu si citeste. tre' sa caut jocuri pe undeva ca sa-l ocup.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Nu ca m-am sculat acu ci la 7.30 dar a trb sa mai fac ceva job .Acu mai am doi dupaamiaza una miine dim acasa (are 90 ani si sinii amindoi scosi dar la ulòtimul ,scotind toti linfonodii de sub brat s-a umfalt enorm tot bratul ) deci trecem la masaj linfatic sa-l desumflam si dupa amiaza (miine pregatesc scara si tinuta de "gala" Sper.Am sa-mi cumpar si eu trotineta dac masina nu pot si mai vedem . am citit una faina de de Robin Williams:"Titzele dure(cu silicon) sint ca nazistii:nu rid ,nu danseaza ,sint mereu dure si in pozitia de DREPTI" ! hI HI
cIT DESPRE SUBIECTUL ZIòLEI DE IERI VASD CA NU SE DEZMINT NICI PESTE HOTARE ,cINE E MAI INFUMURATI SI MINCINOSI CAEI?
sUBIECTL ZILEI DE AZI? ARE CINEVA VREO IDEE MAREATA?
nU-MI PLACE SA STAU PE PAG DOI ASA CA TECETI LA ATAC!!vIVHINGELE MAMEI ,PE CAL!!

Mergi la inceput

Soni si celelalte fete mai purtate prin lume : voi ati vazut pe bune si de aproape sini siliconati ? A ce seamana ? cum sunt la pipait ?
(io n-am vazut in viata mea de aproape si-ntreb)

(deci subiectul zilei : silicoanele sub orice forma)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai Mik, cum sa stie fetele cum sint la pipait?

Mergi la inceput

Da Mik eu i-ma vazut si atins (ca de im masaj treci si pe acolo) intr-o statiune de mare de "bani gata" unde o tipa la vreo 35 cu trei copii sui un corp f rumos da plina de riduri ca mama e fumoasa pe linga ea, si-i refacuse .Mici ,marimea 3 cred . Siliconul este moale la pipait dar stau drepti si cind una e pe pat intinsa .!!Dupa cite am auzit la al treilea copil a si alaptat (2 luni ) nu mai mult Si in general aici medicii nu recomanda mai muòlt de trei luni alaptatul si la mame normale sa nu i-si strice sinii!! Da sint frumosi nik de zis . Da daca tu stai la soare de dim pina seara si te ridezi peste tot de esti ca hirtia creponata aia care par de fecioara ce cauta acolo? Slabe , cu pielea care curge pe ele (ca deh tre sa fie la moda si cu titzele cate impusca !!! Sint ridicole ! Parerea mea!da deh in lumea consumismului totul e acceptat si ...hihihi birfit prin spate chiar de asa zisele prietene!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Mai Mik, cum sa stie fetele cum sint la pipait?

Gabitza, nu radea ! (io daca as vedea pe cineva la munca cu asa ceva, as cere voie sa pipai).

Soni, fain ! Da' si eu is dupa 3 prunci si toti alaptati, da' tot mici arata.

Mik.

Mergi la inceput

Mik , da stau sus ca la 18 ani???? Daca e asa brabo tie dac nu da-i drumul la exercitii ;brate intinse ,1 kg in fiecare mina (poa sa fie si orez) bratele inrinsse -apropie si departeaza lateral . la inceput fac citeva si in fiecare zi una in plus .Avem un singurlegament care tine sinul sus si treb lucrat cu el ca altfel coboara si e greu de refacut . pup

Mergi la inceput