40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 20
cius22 spune:
Gabitzam-vazut poze si filmuletze...vaz ca si tati simte la fel-sa-l pupe continuu(vezi filmuletzul cu leaganul)...comorile noastre mici!~
Liliana-chiar azi ma gandeam la acelasi lucru-cum ne apropie uneori viata...trecem unii pe langa altii,ne apropie din nou...pana cand "ne recunoastem"(vezi povestea mea cu Dan)...si eu incerc sa imi aduc aminte de faze din Calafat,dar e cam ceata...imi aduc aminte ca lucram 3 schimburi si eram "stoarsa"...trecerea de la boema studenteasca la acel ritm m-a cam dat peste cap...Pe deasupra,dupa ce ca lucram in schimburi mai si pierdeam nopti intregi jucand Bridge...se desfasurau adevarate campionate acolo(intre timp tu erai fata cuminte si...lucrai!)...
M-ai intrebat de Victor-el este nascut pe 15 iunie 2004...am vazut puiutza ta frumoasa!Sa-ti traiasca scumpetea! (ea e in Romania?)...Am vazut ca esti din Craiova...si Dan a locuit acolo o mare parte din viata lui...l-am intrebat daca te cunoaste si numele de familie i se pare cunoscut...ar fi culmea sa va cunoasteti!...am o invalmaseala de ganduri in cap si nu sunt sigura daca mai sunt coerenta...
Kuki-m-a impresionat faza cu furtuna si cu prietenul care s-a intors sa plateasca consumatia! Asa ma bucur cand vad ca mai exista omenie...imi da sperante ca lumea asta mai are o sansa
Cam liniste pe aici,fetele!...un week-end fain in continuare!
P.S. am votat si io...am pus 5 stelute ca prea ma simt bine aici!
Mik spune:
Liliana, am notat comanda de zmeurata. Astept recolta din octobrie si fac. Asta de vara e gata (o multime s-a pierdut ca eram in concediu).
Miine pun sa fac lichior de coacaze negre.
Kuki, esti spendida ! [emoticon cu ochi cu inimioare]
Cius, Nomi, sanatate mamicilor voastre ! Stau si zgiesc ochii ca nu-mi inchipuiam patologii asta complicate si dureroase.
Soni, eu te admir in secret.
Lulu, vacanta placuta ! Idem pentru Cicina ! sa va odhiniti si sa va distrati ! (stiu e nitel antinomic).
Gabitzam, am votat !
Cius, nu'i bai de reteta ! Da' sa stii ca tortul arata "bestial".
Fetelor, dragelor, cel mijlociu nu mai are febra si nici dureri in git, dar continui sa-i dau antibioticul. Doctorul ne-a sugerat sa-l operam de amigdale, dar mama imi spune ca e o operatie dureroasa. Voi ce stiti ?
Miine dimineata veti avea tartine cu dulcetata de zmeura la micul de dejun. le pregatesc de seara asta, ca nu apuc sa intru la calculator cu toate treburile si toti pruncii pe cap. Miine e ultima zi de concediu, o iau la capat de luni.
Somn usor si duminica placuta !
Mik.
soni spune:
Mik ,harnicuta mami. scoatele ca sint focar de infecie . Nu il doare si imediat dai cita inghetata poate sa mince si...gata. Fara frica .A zis-o si sefu (dl.dr personal de pe aici).Cit dulceata multam dar eu nu mink dulce de cind aveam 15 ani .tata era cofetar si am facut indigestie cu ---frisca!! 42 de febra si un tub de ala cu care udam florile pe git pt lavanda gastrica . sanatate si la gara . Le fac dar pt altii" hi hi . pt mine canoi cafea fara zahar ! Amara mai sint ! notte!
polux spune:
Simona exact asa si la mine e cam ceata in mintea mea ...in ce priveste Calafatul.De fapt tin minte asa de multe lucruri, dar am uitat asa de multe. Uff ce rau imi pare ca nu te-am cunoscut atunci, ccai ador sa joc bridge...dar din pacate sunt aproape 10 ani de cand nu am mai jucat.Ma mai delectam acum cativa ani cu bridge online, dar nu are acelasi farmec.
Da Adeluta mea e in Romani, si sincer ma macin usor cate usor de dor...chiar azi noaptea o visam.Imi e asa de dor de ea...si acum cand am fost in Romania, si am vazut-o mi-a fost inzecit mai greu sa plec de la ea. Ufff abia astept sa vina iarna sa o iau aici.
Da, da si eu ma simt bine aici, asa ca tot 5 stele am pus.
hehehe slabe sanse sa ma cunoasca sotul tau dupa numele de familie, caci e numele sotului, al meu e unul foarte greu, ti-l scriu pe PM ca sigur daca isi aminteste de el, inseamna ca ne cunoastem. Apropo sotul cand s-a intors in Sibiu?Intre ce ani a stat in Craiova?De Craiova spuneai in povestea ta ca a plecat sotul cu parinti in alta parte?
Si sti ca eu am un unchi in Sibiu, sta pe langa gara acum.Poate il vizitez in iarna cand vin acasa, dar numai poate.
Mik sa-ti fie de bine concediu. Cei mici stau cu mama ta?Sau merg la gradinita ceva?
Iulia frumos gest din partea voastra, toata admiratia.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
adrienne12 spune:
Lu drum bun si cind te intorci din vacanta da-mi reteta de caracatita murata in franceza ca stiu limba. Soni si eu te admir in secret, ai un suflet de aur. Nomi curaj, fa ce spune Soni si ce spune dr. dar are sens sa ii inalti calciiul ca sa poata sa mearga drept.Fetele eu am plecat de vineri dupa servici la munte cu cortul. A fost absolut superb. Am juns aproape de intuneric am avut timp doar sa punem cortul si sa facem un gratar. Azi a fost f. cald dar am mers cu bicicleta 26mile prin padure (asta cred ca inseamna 30km). Asa incit acum sin moarta de oboseala si va pup caci ma duc la culcare.Soni as vrea si eu sa nu mai manic prajituri dar mi-au placut toata viata si ... se vede. De-asta sper ca de sapt. viitoare sa ma tin de sport. PS, de-asta arati tu asa de bine (nu manici prajituri). Noapte buna.
polux spune:
Buna dimineata si duminica placuta.
Eu plec la nani caci maine am un examen (supraveghetor la examenul de politie)si ma trezesc devreme.Asa ca va citesc abia maine seara.
gata pupici si numai ganduri bune la toate.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
Buna dimineata
Cine vine la descantat o cafeluta? Soni, pentru tine special am un canoi mare, fara zahar.
Bine ca n-a fost si tata cofetar ca acum eram cat un elefant. Tare imi mai plac dulciurile. Si nu rezist tentatiei. Cel putin cand a pomenit Adrienne de baclavale...cred ca numai gandul la ele m-a ingrasat un kg.
Stiti ce fac eu cand sunt bine dispusa? Imi pun cafeluta intr-o cana speciala, din aia pentru masina, cu capac, imi iau catelul si plecam amandoi in parc. El alearga dupa porumbei, eu beau cafeluta pe o banca...uite asta am sa fac si acum pana va mai treziti sa stam la taclale.
Pup
PS: bineinteles ca am votat 5 stelute la subiect. Nu stiu la ce ajuta dar mi-e mai mare dragul sa le vad stralucind acolo.
gabitzam spune:
Hai ca mi-am incropit si eu o cafea. Cu lapte si putinel zahar. Baietii mei dorm pe rupte, amandoi, de nu-mi vine sa cred. Iar Andrei nu s-a sculat deloc in noaptea asta sa ma caute de tzitzi, cred ca a prins ideea. A vrut doar apa spre dimineata o data.
Caut neshte chef sa ma apuc de facut mancare.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
cius22 spune:
Gataaa! hranit kupii..acu' pauza de cafea!...vad ca e dezmat aci(ba cafea de la Kuki,ba dulceata de zmeura de la MIk...io va poci servi cu un ceai de slabit...
Vorba lui Kuki-daca tata era cofetar...ce elefant Kuki? io mamut ajungeam( si fara tata cofetar nu mi-a fost prea greu sa ma apropii de "ideea de mamut")...Da' acu's mandra tare...ca incep sa se vada rezultatele dietei...am incaput in fuste mai vechi...si daca la inceput mi-am propus telul:60 Kg...acu' ma gandesc ca 54 ar fi si mai bine(acu' am ajuns la 62-63,de la 77)...parca mi-s si io mai om!
Liliana-supraveghere usoara...mai scriu si ceia bazaconii,pe acolo?
Daca vizitezi vreodata unchiu',sper sa nu ma ocolesti!...fac un espresso bestial!(si jucam si un bridge-uletz...asa de aducere aminte...gasim noi neshte "maini")
Gabitzam-Nu! NU! NU! chef nu-ti dau ca de-abia imi ajunge mie...tranteste si tu ceva acolo repede,la pranz...neshte piure de cartofi cu snitel si salata si gata in juma' de ora...
Hai mey Adrienne-ce vorbesti tu acolo de slabit? poi nu te-am vazut in poze? ce-ti mai trebuie? ca arati beton!
Mik-io stiu de la frate-meo...cand era mic,era mereu cu amigdalita...i le-au scos,si asa cum zicea Soni-i-au dat inghetata la greu,apoi,nu a mai avut probleme...da' acu' sunt si alte aspecte( amigdalele astea au rolul sa protejeze de infectii-ele se imbolnavesc primele,dar apara organele interne...acu' daca ala micu' e asa sensibil,trebuie cantarite bine optiunile-s-ar putea ca ele sa faca exces de zel si atunci,clar,trebuie scoase!)
Sooooni-...sculaaarea!
Nomi-n-ai iesit mey? hai ca nu mai avem rabdare...da'l naibii de botoi!
soni spune:
HOOOO Ca m-am sculat.cam greu dar eu sint sofer si m-a rugat o preten s-o duc la microbuz ca se duce o spt la fiicasa un Austria si dac tot nu-s frontiere aprofita .Canoiul mi l-a pregatit ea acu am venit si i-am zis la sefu sa mai fac unu ca m-am sculat cu un chi chio! s-a umflat de la curent ca aseara era vinticel si eu statea ici la votat in curent. Am luat juma de cortizon si a trecut (stati sa ma uit)mda pe trei sferuri da trece el.Hai sa va spun una scurta care caracterizeaza o patre destul de mare dde occidetalii pintre cre traiesc
"tata,tata, unde-s Appenninii?
Raspuns: Intreab-o pe mata ca ea face curat ..in sifonier!?,
Ba aņea ,daca mai vorbiti de slana si palinca parca vad ca fac turul Romaniei in..24 ore"!!
Adrienne ,polux ,pe la voi e mai greu de ajuns .acolo i-mi treb 48 ore ,numai sa ajung asa ca brekfastul il fac in aeroport si iua avionul inapoi HIhi
Kuki. cius si altele voi sinteti grase? I-a dati o fuga pe aici sa va arat eu grase! Burites italiencele (nu toate) si grase . Tipii sint misto dar ar trebui sa stea linga fustele mameler ca-si mamosi si maimutoi .de ce arat mai bine de ce si- iau in cap.
hai care-i subiectul zilei?