Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

RUXMAX iti urez La Multi Ani! sanatate tie si la bb si eu spun sa fii optimista caci asa e bine pt. bb. Eu am facut amniocenteza si totul a fost o alarma falsa bb e sanatoas si am avut pliul nucal la 14 sapt. 2,2 - am avut si eu emotii dar eram optimista si mi-am zis ca totul e ok si asa a si fost.Multa sanatate si liniste sufleteasca.
Laura 13 e posibil sa ne intilnim si noi vrem sa venim la sovata dar pe sapt. viitoare oricum vacanta placuta.
Chris 80 spune-mi mai multe despre sovata e prima oara cind vreau sa merg cam cit este o camera? Este fain si de plaja?Mai astept sa vad vremea si daca e ok plecam.
Mai vb. Pa.

Mariana - 24+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

burtici.....cam slabut pe aici.....eu am tras un somn de zile mari........afara ploua si s-a facut putina racoare...asa de bine m-am odihnit.....
ruxmax.....eu zic ca conteaza foarte mult optimismul tau...asa ca nu gandii negativ....tu gandeste-te ca ,copilul tau se va naste sanatos....iti doresc multa putere si curaj....
cleo i-ati si tu macar 2 zile de concediu.....cine mai rezista asa ca tine....eu inteleg ca e buna miscarea dar mai odihneste-te....
doloresa doua oara intreb de tine....ce e cu tine...sper sa fie totul ok....
restul fetelor....unde umblati....haideti la apel....
va pupicesc

alexandra 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am aterizat si eu de la servici, si am citit ce-a scris Ruxmax. Stiu cam ce-i in sufletul tau, sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii sa fie totul bine. Sa intri sa ne spui cand vii de la eco. Nu strica daca ai timp sa te duci la o biserica sa dai un acatist la Sf. Anton, pe mine m-a ajutat mult cand eram cu risc la Oana. Curaj si cu Dumnezeu inainte!

Alexandra, trimite-mi si mie putina racoare, la meteo au spus astia ca va ploua, dar ploaia eu n-o vad.

Cleo, vroiam de mult sa te intreb: aia de la scarbici iti fac cumva vreo statuie?

Laura, concediu placut!

Ce-o fi cu Dolores?

Roxana23+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Alexandra, nici n-am scris bine, ca vad ca mi-ai si trimis ploaia.
A-nceput o vijelie.......mama-mama, zboara tot.

Roxana23+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sosit sa va mai tin si eu de urit!!!
In primul rind sa nu uit...,azi am sunat-o pe RALUCA_U de care nu mai stiam nimic si am aflat ca este bine,cam greu cu caldura si picioarele umflate...,dar este bine!!!Va pupa pe toate si va imbratiseaza!!!
ADINA,stai linistita ca eu...am inteles ce ai vrut sa-mi spui si-ti multumesc pentru raspuns,dar crede-ma ca stateam sa ma intreb de ce ai scris acel cuvint asa?!?Zic...,mai ce vrea sa zica stiu...,dar asa s-o scrie si eu nu stiu?Ce vrei...,dupa o zi de munca....,intelege-ma si pe mine!!!
RUXMAX,sa dea domnul sa fie bine,fii optimista si roaga-te daca poti la sf ANTON ,cum zice si ROXANA.Eu il iubesc pe acest sfint la care ma rog mai mereu si am si o cartizica cu rugaciunile lui...zilnic cu mine,il simt foarte aproape de sufletul meu si pe mine m-a ajutat mult.Poate de aceea eram asa de atasata de numele ANTONIA si fara sa-mi dau seama ca de fapt este de la acest sfint.Poate pina se naste Crinuta ,il voi convinge pe sotul meu sa-i punem si Antonia ca imi place la nebunie.
AELITA,te pup
MARCELA,nu te mai gindi la cele din jurul tau,fiecare are soarta ei si nu poti compara acest lucru in nici un caz.Si eu am pe cineva in familie care a patit-o asa ...urit si acum bebe are un anisor si merge cu el la recupere zilnic...si parca nu se vede nici un rezlultat.Imi este asa drag acest copil si daca il aud ca plinge incep si eu,ca mor sa-l vad ca sufera dupa toate prin cite a trecut...,dar asta nu se poate sa se intimple tuturor!!!Ai incredere in D-zeu si ai sa vezi ca totul va fi bine!!!Deocamdata ,eu nu ma gindesc si parca nici nu-mi este frica ,poate mai tirziu...,nu stiu...,dar sint optimista si sincer optez pentru nastere naturala cu epdurala.Am si vorbit cu dr si asta m-a sfatuit si el,daca totul decurge normal pina la sfirsit!!!Curaj!!!
ALEXANDRA,pe mine nu ma pupi?!?
PAXELA,felicitari si sint alaturi de tine.Sa dea D-zeu sa fie toytul bine ,ai grija de tine!!!
VERONICI,de ce nu-ti aranjezi tu un patut dragut pe bancheta din spate?Multe perne mari si pufoase te vor ajuta decit sa te chinui atata drum?!?Daca nu,iti poti lua un scaunel pentru picioare si lasi scaunul la maximum pe spate si gata!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ruxmaxchiar cred ca nu e bine sa pui ce e mai rau in fata. doamne doamne are grija si s-ar putea sa constati ca lucrurile nu stau chiar asa de rau. asa ca incearca pe cat posibil sa nu te mai ingrijorezi atat,si cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca ne gandim la tine si va tinem pumnii, tie si lui bebe.

saryta preturile la sovata inepeau de pe la 6-700 la diverse vile si continuau cu 1 milion la hotelurile neamenajate si cu 2 milioane la hotel sovata, in care s-a investit. la fel si cu mancarea, cu 450-500 puteai manca o masa de 2 cu felul 1 si felul 2, sau tot in banii astia doar un fel consistent la hotel sovata.care hotel sovata avea si o chestie destul de ciudata, in sensul ca micul dejun, bufet suedez, era 180. 000 de persoana, ceea ce mi se pare mult pt o omleta si niste mezeluri, iar pranzul si cina cate 400.000 de pers, tot in sistem de autoservire, cum spun ei. iar nu inteleg de ce au calculat ca o ciorba si o friptura plus niste fructe sau prajiturele ar face atat, cand noi mancam amandoi de 500.000, ca mai mult nici nu incapea.

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, sunt prima care sa recunoasca ca nu le stie pe toate si ca atat cat traieste omul invata. cine ma lamureste si pe mine ce e exact pliul nucal si care e treaba cu dimensiunile pe care le are sau nu le are? multumesc.

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Marcela,dca mori de frica,vorbeste cu medicul si faci asa cum te simti mai in siguranta.eu prefer nasterea naturala,cu epidurala,dar nu din eroism,ci pt ca imi e simaifrica de cezariana. asa cum iti e tie frica de nasterea normala,mie imi e mai frica de operatie.asa ca nu e decat o frica inversa,si te inteleg.alege ceea ce te face sa te simti in siguranta si sa aduci pe lume un copil sanatos.
roxana
,ai grija,of mai fetelor,ia rincepeti accidentele ??

ruxmax, e ziua ta si gandeste-te numai la ce poate fi frumos pe lume impreuna cu baietelul tau!! nu se poate sa fie bolnavior,nu te stresa,stii ca se fac multe greseli la ecografii!!!
iti tin pumnii si ma rog ca baietelul tau sa fie bine !!! sa se nasca sanatos !
Miro,nemaipomenite imaginile in care taticii vorbesc cu pruncii lor inca din burticile noastre!! nu?
ar trebui filmati,cateodata .

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by Laura13

Fetele plec in concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adevarul e ca ma simt ca scapata de la azil.
Va pupic dulce!

Laura si bebe strumf

laura ,daca pleci in concediu,nu ai sa fii aici de ziua ta,pe 9 august.
asa ca iti spun de pe acum,sa ai o minunata aniversare in concediu, LA MULTI ANI !!! ,sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ti se implineasca totate dorintele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Cris80 imi pare rau ca esti in situatia asta, oricum eu sunt in extrema cealalta nu am timp sa ma odihnesc si muncesc cat e ziulica de lunga si seara.Dar stiu ca va veni o zi cand nu ma vor mai tine picioarele si atunci hop si eu in patuc.Te pupic si sper sa fie bine pana la sfarsit pt toate fetele.

Alexandra25 ce fericire pe capul meu cand vad ca voi imi dati vesti bune....offf vezi cum le aseaza Dumnezeu pe toate?Ma bucur pt voi si sper sa fie ap cu 2,3 sau 4 camere

Ruxandra sb draguta eu 3D am facut-o la ALTMEDICA Str Aleea Buchetului nr.2 tel 3401425, 0740956053 care e pe la Diham si 4D la CITY MEDICAL str.Popa Savu care e pe la aviatorilor. Programarea mi-am facut-o cu cateva zile inainte. Pt 3D am platit 2600000 iar 4D cu tot cu inregistrare 4000000.Pupici

Madaluta foarte draguta bebelina mea mi-a tot dat cu piciorusul semn ca i-a placut. merci mult

Laura13 concediu placut,

Rumax la multi ani fericiti iti doresc un bb sanatos si o nastere usoara, am mai citit despre supararile tale si tare rau imi pare, dar gandeste pozitiv si totul o sa fie bine

Roxana sa stii ca nu am sef e firma mea si a prietenului meu asa ca tragem din greu pt noi, cat mai pot.Merci pt griji

Doloressssss ce face fata mea burtoasa? Dar ginerelul meu? Sper ca sunteti bine amandoi si sa nu ma lasati sa ma ingrijorez prea mult timp

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput