Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 10

asiza spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Adina - stai calma - tu nu ai gresit cu nimic. Programul e de asa natura incat observa obscenitati si le inlocuieste cu "ia o pauza". Tu voiai sa scrii G H E M U I E S T E - si el vedea cuvantul din mijloc ca un cuvant nepermis.
Deci - automat este inlocuit.
Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
A-ha, Adinuta, trebuie sa-ti spun ca m-am chinuit rau de tot azi-dimineata sa inteleg mesajul tau...si pana la urma am abandonat...acum, cu explicatia Mironei am inteles...

...Oana
19+ 

doradora spune:
 laura 13
noi am fost la sovata cred ca in urma cu 3 sapt si iti pot spune ca a fost cel mai ploios sejur din cate am vazut noi, si am mers ani de-a randul. era o repriza in cursul diminetii, asta pana in pauza de la 1, se potolea, la 3 era din nou innorat, ploua, si se termina cu o jumatate de ora inainte de a se inchide. ziceai ca e ceas toata treaba. si, desigur, ca un facut, ramanea senin pana seara, cand eventual mai dadea o rapaiala. asa ca acum nu ne-am plans de frig, ca am facut niste veri in pulovere groase acolo, ci de ploaie. cu un pic de bunavointa se putea face totusi baie, apa nu a scazut sub 27 de grade.
indiferent pe unde mergi, sa te simti bine si sa te distrezi
chris

danita spune:
 salut fetelor 
ieri l-am suant pe dr meu si i-am spus problemele cu stomacul si contractiile ce mi se par ca le simt . mi-a dat iar nospa si carbovita . tre sa merg la control peste 2 saptamani dar m-a chemat sapt viitoare . aseara abia am adormit atata s-a framantat bb sau contractii nici nu stiu ce sa zik . 
a nascut prietena mea un baietel tare frumusel. ea se pregatea de cezariana si a nascut in 1,5 ore natural . acum se simte binisor ... deci concluzia: nu se prea potriveste socoteala de acasa;) 
pupici si numai bineeeeeeeeee 
D 
BeBelusca

Laura13 spune:
 Fetele plec in concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adevarul e ca ma simt ca scapata de la azil. 
Va pupic dulce!
Laura 
 si bebe strumf 

alexandra_25 spune:
 buna fetele mele dragi.......am cam o ora de cand am ajuns de la servici....iar sunt franta.....multumesc tuturor care imi sunt alaturi....asiza,lia_c,miro..

...pentru felicitari...azi am fost sa vorbesc despre problema cu numarul camerelor si se pare ca tot garsoniera va fi,deoarece din astea sunt cele mai multe si apartamentele cu 2 si 3 camere sunt mai putine si sunt familii care au si 5-6 copii....lasa e bine si asa....dupa 3 ani....sunt altii care nu au unde sa stea deloc...!
Paxela eu sunt mai nouasa....nu stiu cazul tau dar mi-am dat seama...oricum esti o invingatoare si sa dea d-zeu sa fiti bine amandoi si sa ramai alaturi de noi....
Astazi am facut iar ancheta sociala si m-a ingrozit sa vad o mama care si-a sacrificat viata pentru copilul ei care e handicapat....adica nu mai e copil ca are vreo 32 ani.....nu stiu de ce depinde asta...te ingrozeste gandul.....
De luni raman la secretariat....secretara intra in concediu si ma lasa pe mine ca sa ma menajeze colegii cat de cat....nu mai sunt eu in stare sa umblu pe teren....asa ca o sa am timp sa va scriu......
...
Sa nu uit sa-i urez 

ruxmax.....sa ai parte de multa fericire.....

roxana_c nu te speria ca la mine a fost si mai devreme....acum e ceva frecvent....nu mai imi sunt buni nici o pereche de pantofi...e ceva normal de la caldurile astea...incearca noaptea sa dormi cu ele mai sus....
miro de fiecare data cand povestesti de relatia dintre voi si burtik e asa de emotionant....tati nostru e cam suparat ca nu a simtit numai de vreo 2 ori....cand simt eu mai tare si eu fac asa...ii iau repede mana si o pun pe burtik dar nu mai misca.....poate ca va simti mai tarziu cand va fi si mai maricel....
Chiar acum a inceput o ploicica asa de buna...am parte de racoare...ce bine e !
laura 13 sa ai parte de un concediu minunat.....sa te relaxezi....

Dolores pe unde-mi esti?.....sper sa fi bine...sa ne dai un semn....

Fetelor am plecat sa ma intind putin.....revin mai incolo....pupici la burtici....
alexandra 
 25+
poze

asiza spune:
quote:
Originally posted by Laura13
Fetele plec in concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adevarul e ca ma simt ca scapata de la azil.
Va pupic dulce!
Laurasi bebe strumf
Laura, concediu placut si relaxant iti doresc!

Oana
19+ 

RUXMAX spune:
 Multumesc fetelor!
 Nu am abandonat pe nimeni, mai intru din cind in cind sa va citesc, doar ca am fost plecata in concediu si in plus sunt inca necajita.
 Nu am facut amnio dar am facut 2 ecografii care se bat cap in cap: la una pliul era dat de 3,2 ceea ce insemna mult chiar si pt sapt a 18 , se pare, la cealalta echo de 17 sapt pliul era DOAR 1,6!
Intre timp am plecat la mare/ la tara , cind m-am intors si am fost  ( ieri ) la Dr-ita mea, m-a avertizat din nou ca nu e chiar ok, (legat de pliu) asa ca sapt viitoare fac echo de 22 de saptamini si daca vede dr Herghelegiu ceva suspect, e posibil sa ma internez pt amnio. Si apoi, deci pe la sapt 24...Doamne-fereste pt  avort...
Va dati seama ca nu ma pot bucura de sarcina asta...
In rest mi-a fost greata -chiar  si acum imi este- si ma simt f obosita, bebele e baiat si se misca binisor de cca o saptamina.
Il va chema Tudor si sper sa-l vad in viata pe 14 decembrie cind am DPN-ul...
Sa imi tineti pumnii ca sunt tare, tare necajita.
Ruxmax

asiza spune:
 Ruxmax, eu iti tin pumnii sa fie totul bine si pentru tine, si pentru baietelul tau...Trebuie sa speri si sa crezi ca totul va fi ok...
....Multi pupici de incurajare...

Oana 
19+

Cleomoni spune:

Buna burticoasele mele,
  Am aterizat si eu un moment pe aici si chiar daca nu am timp tot scriu eu ceva
  Miha povestea ta este deosebita, chiar am lacrimat cand am citit-o si sper din tot sufletul ca si noi care avem bb sa ajungem cu bine sa ne tinem buburuzele sau buburuzoicii in brate sanatosi.
  Adinazot sa stii ca inca mai pot sa muncesc nu ma plang dar nu stiu cat o sa mai tina si la mine ca burtica creste vazand cu ochii.
 Va mai scriu mai tarziu ca acum trebuie sa plec
  Pupicei
Cleo 23+ saptamani 

biabausj spune:
 anateo2004 am vazut mesajul tau de ieri in legatura cu programarea de la Medsana de la dr Herghelegiu, mai este valabil?
eu aveam programare la Medsana maine, sambata, dar nu stiu ce problema au cu aparatul.... si auzisem de la o colega de birou care a nascut in aprilie de Herghelegiu si am sunat ieri, dar nu mai au locuri la el pana in noiembrie, cand oricum, nasc 
.
Astept un mesaj de la tine in cazul in care mai e valabil, poti si vrei sa imi cedezi mie programarea ta.
 si mersi frumos
oricum vacanta placuta