Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Draga Marcela, si mie mi-e putin frica de nastere; cred ca este inerent pana la urma. Dar cum imi spunea mie o amica: niciuna n-a ramas cu el acolo . Eu as opta pt nastere naturala cu epidurala, of course; dar sa vedem. Dr meu a spus ca in ritmul incare evolueaza bebe (pare mereu mai mare cu o sapt juma' - 2), va ajunge de 4 kg..ceea ce ma duce cu gandul spre cezariana; acum nu stiu ce sa "prefer": un bebe mare si grasun sau o nastere naturala. Oricum, pana la evaluarea bazinului "olimpic" mai e timp, asa ca sa ne bucuram de clipele frumoase prin care trecem si de rasfatul de care mai beneficiem o perioada.
Pupa mama gravidutzele!!!!!!!!!!
Ana 27 si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

am uitat cite ceva:
Madaluta, mi-a placut si emotionat f tare link-ul cu prezentarea

Am mai intrebat medicul ref la niste "zvicnituri" (nu cred ca le-as putea spune contractii) in partea de jos pe care le simt. Mi-a zis ca e bb... Eu am impresia ca le simt fff jos. Si atita timp cit nu simt o presiune in partea de jos sau la spate - e ok. Si in caz daca voi incepe sa simt vreo presiune - s-o contactez imediat, inseamna ca ceva nu e bine.

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
am intrat sa urez si eu pentru RUXMAX - si s-o urechez ca nu mai da pe la noi. si sper sa fie in ordine si ea si bebe. O sarcina usoara in continuare si o nastere la fel.
Alexandra felicitari pentru lista - iti doresc apartamentul cu 2 camere - AM ZIS! Ataseaza la cerere o tzadula de la medic cum ca esti insarcinata - poate poate.

voiam sa va impartasesc inca o experienta cu burtika mea - sper sa nu plictisesc audienta:
sotul meu este un tip calculat, serios - rar il vezi prostindu-se dar de zambit o face des.
Saptamana trecuta vorbea la telefon (cel de RDS este exact langa comp. - asa ca era fff aproape de mine). In timp ce vorbea ... bebelina mea a inceput sa se agite - i-am luat mana lui tati si am pus-o pe butik. Vorbea si zambea simtindu-si copila.
Aseara - la fel: vorbea la telefon cu mama-soacra si micuta nu mai avea stare.
Cum nu eram langa el nu puteam sa-i dau burtokul sa-l simta, dar dupa ce a terminat de vorbit l-am chemat s-o pupe pe Karina. Si incepe al meu cu o prosteala din aia de genul: iubita lu tati, pusi si alte cele de s-o oprit brusc bebelina din miscari.
Il rog frumos sa nu se mai prosteasca ... fiindca bebelina il place serios si calculat - cum e taticul ei.
Atunci s-a pus sa-i povesteasca cu o voce normala ce a vorbit el la telefon cu mama-sa. Dintr-o data s-a apucat si bebelina sa-si faca simtita prezenta. Si culmea cand o intreba cate ceva asta mica ii raspundea ... deci au inceput si ei doi sa comunice.
Frumos si m-a induiosat mult.
Si inca ceva - am inceput si noi sa percepem miscarile burtii - deci parca mi se misca buricul dintr-o parte in alta a burtii ... super frumos. Al meu ma tot intreaba daca ma doare ...

V-am pupacit pe toate ... ca am ceva treaba pe la scarbici.

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Sunt pe super fuga, abia m-am intors de la dentis (totul a fost OK), dar am o gramada de treaba la munca, mai ales ca de luni sunt in CONCEDIU!
Am si eu o rugaminte mare, nu mai stiu exact cine e din Tg, Mures, dar eu vrea sa plec la Sovata sambata si am auzit tot felul de vesti nasoale despre vreme. Daca ma poate ajuta cineva sa ma lamureasca si pe mine. In orice caz daca voi afla ca e nasol acolo, plec la mare, asa ca undeva tot ma duc sa fac baie si plaja!
Pupici pentru acu, mai revin pe la 16, poate termin treaba pana atunci!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns.Azi suna sotul la compania cu care zburam ca sa aflam ce si cum.
Chris80,la Centrul de hematologie de pe strada Dr.Felix trebuie sa ajungi.Iti trebuie trimitere dela med.de fam. sau de la dr. care iti urmareste sarcina.Te duci dimineata,eu am fost la sarcina trecuta.Nu stai f mult,depinde de noroc.
Daca cineva are nevoie de o programare pe ultima suta de metri,am eu una pe care o cedez.La Medsana,dr.Herghelegiu pe 10august.
Paxela,felicitari pt bebeu.
ana21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Buna dimineata burtici si bebici! Este ora 12 dar noi abia acum ne-am trezit caci aseara am fost la concert...Mare fericire mare...A fost primul concert din viata bebicului meu si s-a simtit foarte bine.Eu sunt o fire mai romantica si imi placa muzica folk si de aseara, spre fericirea mea ,a inceput festivalul "Folk You" pe plaja si va tine 3 zile aici in Mamaia, dupa care se va muta in celelalte statiuni, pana pe 26 aug.As fi in stare sa merg in fiecare seara pe toata perioada, dar nu cred k bb ar fi foarte incantat, desi atmosfera e super.Un foc de tabara lipsea si ar fi fost perfect.Dar sunt sigura k in Vama Veche nu va lipsi...
Ma bucur mult k v-a placut prezentrea pe care v-am trimis-o ieri. Intr-adevar emotionanta.Si mie mi-au dat lacrimile cand am ascultat-o, dar erau lacrimi de fericire,k Dumnezeu mi-a dat si mie o asemenea minune.
RUXMAXla multi ani si sper k totul este in regula. De ce nu ne scrii ce mai faci? Noi aveam aceeasi DPN si mereu ma incurajai si imi spuneai k totul va fi bine si sa nu te las singura...Acum tu ce faci? abandonezi?.Sper k esti doar foarte ocupata si de aceea nu ne mai scrii. Multa sanatate!
Iar in legatura cu modalitatea de nastere, eu cred k e prea devreme sa va faceti ganduri...Mai e ceva vreme pana vom naste si oricum socoteala de acasa nu se prea potrivese cu cea din targ.Eu spun sa va bucurati din plin de perioada asta a sarcinii,care, din cate am inteles si vad, e cea mai frumoasa, si sa lasati frica deoparte k va avea Dumnezeu grija de noi si la nastere, asa cum are si acum.
Va pup si va doresc numai ganduri bune si frumoase!

Madalina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,sa stii ca nu stiu ce s-a intamplat,dar in mesajul pe care ti l-am scris,ultimul,s-au trimis niste cuvinte deformate,doream sa spun,gheia o pauzaste in loc de ce mi-a aparut acolo,si am verificat mesajul dind back si era corect si cand s-a trimis era deformat.Habar nu am de ce.
MARCELA,si mie imi e frica de nastere naturala,dar nu ma prea gandesc la asta,pt ca imi e mai frica de alt lucru ,si anume de faptul de a nu ajunge pina acolo.Asa ca nu ma gandesc inca la nastere,ci incerc sa o iau pas cu pas,si in final vom ajunge si acolo...Doamne ajuta!!!
RUXMAX la multi ani!!!

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Adina - stai calma - tu nu ai gresit cu nimic. Programul e de asa natura incat observa obscenitati si le inlocuieste cu "ia o pauza". Tu voiai sa scrii G H E M U I E S T E - si el vedea cuvantul din mijloc ca un cuvant nepermis.

Deci - automat este inlocuit.

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

DANDUSA.iar a iesit cuvintul deformat,dar m-am prins de ce,acel cuvant contine in compozitia lui un cuvint obscen si cred ca il refuza sistemul.Un sinonim:se aduna bebelusul ghem

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

MIRONA.mersi,m-am prins mai greu

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput