Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

DIN CITE AM INTELES EU PLIUL NUCAL ESTE O CUTA(pliu) la cap care in sapt.14,15,16 nu trebuie sa depaseasca 3mm.Pliul acesta este un semn de intrebare pt. S. Down adica ar exista posibilitatea ca bb sa aiba acest sindrom.La primii 2 copii nu s-a vazut acest pliu nucal sau era f. mic, dar acum la 14 sapt. pliul masura 2,2mm si dr. m-a trimis sa fac triplul test cu toate ca am 27 ani si posibilitatea f. mica ca bb sa aiba ceva,dar pt. siguranta am facut amniocenteza si totul e ok acum. Multumesc lui DD pt. asta.
Pt. mai multe detalii scrie pe google pliu nucal si afli mai multe.
Nu stiu daca ai inteles ceva dar eu am incercat.
Pa. Noapte buna.

Mariana - 24+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu am somn, asa ca mi-am adus aminte sa mai spun ceva fetelor carora le este frica de nastere: ganditi-va ca daca ar fi asa groaznic, n-ar mai face nimeni al 2-lea copil(ca sa nu mai zic al 3-lea, ca altele)

Cleo, n-am stiut, parca ai mai scris undeva, acum mi-am amintit, asa ca te cred acum ca de dimineata pana seara si inclusiv sambata pana seara esti pe baricade

Dolores, pe unde esti???????????????????

Mai fetelor, ia puneti voi o poza in album cu picioarele voastre umflate, sa vad si eu cat de umflate sunt, ca pe mine m-a bagat in boala, ma gandesc ca n-am mai avut asa niciodata. Drept este ca nici n-am mai fost insarcinata pe asa calduri, sa fie oare de la caldura? Luati-o ca pe o tema (de weekend).
Am plecat la culcare, noapte buna tuturor!

Roxana23+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mirona, tu pe unde esti? Ai primit PM?

Roxana23+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor sper sa plec si eu acasica in urmatoarele 15 min, ca bineinteles ca sunt la servici.Va pupic si va doresc noapte buna!

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Am uitat sa schimb semnatura, suntem maricei acum...

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cleomoni,tu muncesti cam mult!!

Dolores,pe unde esti?ce faci?cum te simti?
am intrat special sa te strig!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am uitat sa log in, asa ca dupa ce scrisesem o frumusete de mesaj m-a log out de urgenta si trebuie s-o iau de la capat
saryta, cautasem deja pe google si nu m-a trimis decat pe alte forumuri unde mamicile discutau despre grosimea pliului, si deci nu m-a lamurit cu nimic. asa ca am apelat la voi.
eu sunt pacienta dr. herghelegiu. prima vizita am facut-o la vreo 5 saptamani teoretice, ca practice erau mai putin, si m -a chemat in sapt 12. nu a pomenit nimic de o alta vizita in sapt 14-16, si deci am sarit peste episodul cu pliul nucal.oricum, daca dr nu a considerat necesar, nu ma agit, mai ales ca ma gandesc ca am 26 de ani si deci nu as fi in categoria cea mai expusa.
asa ca iti multumesc pt info si ma declar o persoana cu un bagaj mai mare de cunostinte

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

fetelor...ajutati-ma si pe mine...
Aseara m-am deranjat la stomac si am baut ceai de menta, dar tot nimic. ce as putea sa iau? ma doare burtica si stau numai in baie....M-am si speriat caci aveam niste dureri cumplite si imi era frica sa nu il scap pe bb cand eram pe toaleta.parca nici nu il mai simteam k misca , asa de tare ma durea...Of..am fost la niste prieteni in vizita si am mancat fursecuri si probabil nu erau foarte proaspete.Toata noaptea n-am dormit....Si pe de-asupra mai astept azi si musafiri...dati-mi si mie un sfat de urgenta....
Va pup si aveti grija ce mancati!!!!!!!!!

Madalina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna dimineata burtici!!!

Azi m-am trezit cu fata la cersaf ,nu stiu ce am avut azi noapte nu prea am putut sa dorm m-am foit pe toate partile

Ruxmax pt.ziua ta ,i-ti tin pumnii si fii optimista o sa vezi ca totul o sa fie bine pt voi si bebe o sa fie sanatos,multi pupici

Laura13- concediu placut

am plecat sa pap ceva

bamboletta 25+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by madaluta

fetelor...ajutati-ma si pe mine...
Aseara m-am deranjat la stomac si am baut ceai de menta, dar tot nimic. ce as putea sa iau? ma doare burtica si stau numai in baie....M-am si speriat caci aveam niste dureri cumplite si imi era frica sa nu il scap pe bb cand eram pe toaleta.parca nici nu il mai simteam k misca , asa de tare ma durea...Of..am fost la niste prieteni in vizita si am mancat fursecuri si probabil nu erau foarte proaspete.Toata noaptea n-am dormit....Si pe de-asupra mai astept azi si musafiri...dati-mi si mie un sfat de urgenta....
Va pup si aveti grija ce mancati!!!!!!!!!

Madalina 21+

Madaluta,eu pe langa deranjat la stomac am si vomitat. De papa: orez fiert cu mult morcov,nici un fel de fructe sau legume crude,am facut ceai de menta in care am dizolvat 1 plic smecta(la o cana de 200 ml) si am baut cam 3/zi. Smecta contine toate elementele pe care le elimini prin scaun si mi-a fost recomandat de medic.Poti manca banane ca te strang la stomac si atentie nimic altceva crud.Totul fiert si fara prajeli,sosuri.
Sa te faci sanatoasa!

veronici
25+ cu doi

Mergi la inceput