Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Sa va spun si de mine: ieri am fost la Buc.,profesorul a intarziat vreo 3 ore, am stat pe un scaun incomod (numai pt.gravide nu erau) si m-a luat o durere de mijloc de nici nu mai puteam misca.
Dandusa,am vazut abia azi mesajul tau cu amenajarea unui pat pe bancheta din spate......dar eu sunt inalta(1.70) si masina noastra e doar un mic Polo,iti dai seama ca stateam in spate mai inghesuita! Dar lasa ca ne vine noua masina la toamna( o data cu bebicii) si n-o sa ne mai inghesuim deloc!(fratele mai mare al unui Slk, sa nu spun marci!)
Despre pulsul meu marit si VSH-ul ala imens mi-a spus sa nu le mai bag in seama,e normal in sarcina (si in caldurile din vara asta),toate analizele sunt date peste cap in sarcina,mai ales in cea gemelara.
M-a chemat iar la Buc la sf.lunii a saptea si probabil ca atunci imi va spune cum,unde si cand nasc.Bebicii erau "foarte bine ,chiar extraordinar de bine", sunt in continuare baietzi (desi eu speram sa se fi inselat macar la unul) si aveau in burtica pozitia 69 :))

veronici
25+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, burtici!

Si in Cluj e ceva mai racoare acum si azi-noapte in sfarsit m-am odihnit mai bine...
Madaluta, iti doresc sanatate multa, nu stiu ce sa te sfatuiesc...fetelor cred ca ar trebui sa avem mai multa grija cu ce mancam, sa evitam situatii neplacute!
Chris, nici eu nu le-am avut p-astea cu pliu nucal, pentru ca medicul meu nici nu mi-a pomenit de asa ceva la eco...insa e mai bine asa ca nu am stiut, inseamna ca totul a fost in regula...pt. ca altfel sunt convinsa ca ne spuneau medicii astia ceva!
Veronici, felicitari pentru rezultatele la eco...Doamne da baieteii tai sa fie tot asa de "extraordinar de bine" pana la sfarsit!

Va pup pe toate....

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MADALUTA,eu cand patesc asa imi fac paine prajita ,goala o mananc,orez fiert si ceai de menta.Nimic altceva.Si poti sa iti pui si un plic de Smecta in ceai.Succes,sa te faci bine!

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, am fost dis de dimineata pt recoltare secretii cervicale, dar nu stiu daca am facut mare lucru, pt ca in trimitere scria doar asta, nu exact ce secretii, si in concluzie i-am zis sa imi faca ce se face de obicei. daca nu o fi bine, ghinion, mai merg o data. eu de unde sa stiu? ce, scrie liceu sanitar sau facultatea de medicina pe diploma mea?

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor mele dragi,

Ce faceti? Fetelor unde sunteti? Eu sunt la servici.Diseara vine sora mea care locuieste in Germania si a mea bebelina imi face emotii cred ca vrea sa isi cunoasca matusica.

Va pupic pe toate

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput

Veronoici ce dragut cu bebici tai, ma tot intreb cum te descurci cred ca e mai greu daca ai doi in burtica, important e ca sunt sanatosi, pupici de trei ori

Cleo 24+ saptamani

Mergi la inceput

Dolores , e bine am vorbit cu ea la telefon, doar ca nu-i mai functioneaza calculatorul, asa ca nu va faceti griji...ca o sa revina

Cleo 24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chris, cate saptamani ai? Nu vrei sa-ti adaugi si saptamanile la semnatura???

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

m-am intors si eu dupa o lipsa de mai bine de o saptamana. cele care intrebu de mine stati linistite sunt destul de bine. Ieri m-a sunat si dandusa sa vada ce facem eu si Adinuta.

am fost plecata cateva zile cu serviciul meu pe la munte si nu amavut conexiune. am venit acasa si nu aveam internet. azi s-a rezolvat. pe noi ne chinuie tare caldura si nu mai zic de picioare umflate ca mai au putin si pleznesc. asta e daca bebita e bine restul nu conteaza.

Paxela felicitari din tot sufletul. cand neam intalnit cu bucurestencele chiar le ziceam de tine ce activa erai si ca ai avut asa un ghinion. cineva te iubeste mult acolo sus si acum baietelul tau va avea si surioara sau fratiorul dorit. Multa sanatate si mai asteptam vesti de la tine.

va pup si intru mai tarziu cand termin de citit.

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

uitasem sa schimbam semnatura ca acum de suntem deja domnisoare.

Raluca 26 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput