Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
marcelac spune:
salutare fetele,
asiza, lia, atudor, madaluta, adinazot, dandusa, aelita - multumesc de intelegere shi incurajari. ROXANA - m-am gandit si eu la faza cu al doilea copil, dar toate mamele spun ca oricat e de greu, uiti. Si am citit pe undeva ca e si o chestie homonala, ca imediat dupa se elibereaza ceva hormon, care le langa ce mai face el acolo actioneaza si uitarea... cica. Si apoi, e chiar placut sa faci copii... pana vine sorocul ![]()
la cezariana ma gandesc mai relaxata pentru ca eu am mai fost operata (apendicectomie - la 12 ani, si cezariana nu e cu mult mai complicata) si am avut o recuperare f buna. Si mai am un motiv bun, am cine sa ma ajute dupa nastere, acasa, pentru asta nu imi fac probleme. Oricum, o sa mai vorbim despre asta cand ne vom apropia mai mult de momentul cheie.
asiza - nici eu nu am inceput inca gimnastica, asa ca daca mergi sa ma anunti si pe mine sa vin cu tine in grupa... vreau neaparat sa fac.
Fetelor dragi, de unde ma plangeam ca nu iau in greutate si nu prea creshte bb, lasati ca in ultimele 5 saptamani am pus in mod constant un kg in ficare saptamana. Acum sper sa nu continuu in ritmul asta ca daca mai am 17 saptamani, prea multe se aduna.
alexandra - a propos de episoadele "tati si burtik", la noi tati face burtik cu crema in fiercare seara (si nu numai burtik). In felul asta bb s-a obisnuit cu atingerea lui, si tati a avut o perioada mai scurta de dezamagire ca eu il simt si el nu. In plus, am renuntat f repede sa ii iau mana sa o pun pe burtik cand simt eu, ca o pune el suficient de des si surpriza si placerea e mai mare daca il simte el direct.
ruxmax - iti inteleg ingrijorarea, dar uite ce exemplu bun ne da saryta - spera in ce e mai bine, iti tin si eu pumnii!
cleomoni - sunt intr-o situatie similara, de asta scriu si eu mai rarutz si uneori "lipsesc" cu zilele, desi incerc sa citesc mai tot.
pentru calatorie cu masina - eu m-am luptat mult cu problema "cu sau fara centura de siguranta" pe care am rezolvat-o instantaneu cand am iesit afara din tara, de frica amenzilor. Si anume pun centura inainte sa ma asez, si dupa ce m-am asezat imi trag peste umar numai partea care vine in diagonala. astfel, partea care ar trebui sa vina peste burta ramane in spatele meu. Asa, si noi suntem protejate in caz de un eveniment si nici nu expunem burtik la riscuri f mari. pentru ca socul dat de centura la burtik in caz de accident e f. mare si periculos pt bb. Din cate stiu eu, in legislatia noastra rutiera e prevazut ca daca eshti insarcinata poti opta sa nu porti centura si nu te poate amenda.... la volan e si mai simplu, eu in tara, la volan, nu pun centura de loc, pentru ca am de ce ma tine cu mainile si am si aerbaig, in caz de orice ar fi.
gata acum, ca am scris un roman intreg. va pup si mai intru luni cand o sa fiu iar la birou
marcela
22+
p_onu spune:
buna butici,
am revenit si eu dupa cateva zile...de munca, bineinteles...cleomoni stieeeee........
legat de incidentul cu inundatia din baie...am scapat...nu s-a plans nimeni...
azi a fost ultima zi oficiala de lucru, inainte de concediu...luni voi mai merge putin pe acolo, neoficial...si gata.... marti facem bagajele si miercuri plecam in concediu...
am citit tot ce ati scris de cand nu am mai intrat eu.
aelita, cred ca am mai spus si alta data, eu de cand am ramas insarcinata nu mai suport laptele...nu am arsuri...pur si simplu, dupa ce-l beau ma apuca durerea de cap si am senzatia ca o sa vars (ca la o colica biliara...). Am incercat de mai multe ori, dar la fel...l-am combinat cu orez, cu cacao etc...la fel...asa ca am renuntat la lapte si lactate...mananc in schimb branzeturi permise..
felicitari pentru casa, alexandra. Chiar daca e o garsoniera, caminul vostru si o sa-l umpletzi doar cu lucruri dragi voua....sa va fie bine impreuna in casa voastra!!! referitor la informatiii despre indemnizatii, concediu, etc...da, poate ne mai ajutzi si pe noi...la momentul potrivit
madaluta am vazut si eu prezentarea...stiam melodia, dar astfel aranjata, cu montajul, m-a emotionat foarte tare... multumim mult!!!!
ruxmax sper sa fie bine la echo, astept cu nerabdare vesti bune...si nu uita un lucru Tudor= dar de la Dumnezeu, deci neaparat il vei primi. Uita-te la linkul pe care ni l-a pus madaluta...
deocamdata atat
revin mai tarziu
Paula
23+ cu
Octavian
Poze.
kokorina spune:
RUXMAX,imi pare nespus de rau de starile prin care trebuie sa treci.dar totusi speranta moare ultima.se poate ca la urmatorul control sa-ti spuna ca totul e ok si ca nu va trebui sa....scuza-ma dar nici nu pot scrie si nici pronunta acel cuvant.eu ma rog pt tine,impreuna cu ingerasii mei din burtica,si ai sa vezi ca totul va fi bine.nu dispera,eu cred ca noi toate ne gandim in acelasi timp la tine si la bb,iar ruga noastra va fi atat de puternica,incat va invinge.capul sus si sa nu uiti ca acolo sus cineva te iubeste.toate cele bune tie si lui bb!
asiza spune:
quote:
Originally posted by kokorina
cine ma invata sa-mi trag si eu semnatura?
Kokorina, in meniul din stanga sus, mergi la "profil personal", acolo ai campul "semnatura" si poti introduce numele tau, varsta sarcinii, link cu poze...orice vrei tu...salveaza si astfel la fiecare mesaj iti va aparea semnatura...trebuie sa intri doar o data/saptamana sa-ti schimbi varsta sarcinii...
Oana
19+
kokorina spune:
VERONICI,ma bucur mult pt bebebii tai.dar de ce totusi,iti doreai ca doctorul sa se fi inselat la vreunul din ei.ai fi vrut sa ai fetita si baiat?dar e faina si combinatia asta?.mie la ecograf cand mi-a spus prima data ce sex au bebeii,a fost cam asa.prima a fost maimutica,apoi.......dupa 5 minute mi-a spus ca e baietel(mi-au dat lacrimile de emotie),eu mi-am dorit mult baiat.iar doctorul m-a intrebat:"de ce plangi?si barbatii sant oameni.un spirit de gluma,ca cica noi femeile,fetite ne dorim.lasa,sa fie ei sanatosi si tu pe langa ei si atunci toata lumea e fericita.abia astept sa-mi spui la sfarsitul lunii a 7-a cand si cum vei naste.te pup si pe tine si pe baietei.
kokorina spune:
VERONICI,ma bucur mult pt bebebii tai.dar de ce totusi,iti doreai ca doctorul sa se fi inselat la vreunul din ei.ai fi vrut sa ai fetita si baiat?dar e faina si combinatia asta?.mie la ecograf cand mi-a spus prima data ce sex au bebeii,a fost cam asa.prima a fost maimutica,apoi.......dupa 5 minute mi-a spus ca e baietel(mi-au dat lacrimile de emotie),eu mi-am dorit mult baiat.iar doctorul m-a intrebat:"de ce plangi?si barbatii sant oameni.un spirit de gluma,ca cica noi femeile,fetite ne dorim.lasa,sa fie ei sanatosi si tu pe langa ei si atunci toata lumea e fericita.abia astept sa-mi spui la sfarsitul lunii a 7-a cand si cum vei naste.te pup si pe tine si pe baietei.
kokorina spune:
imi cer scuze,am trimis acelasi mesaj de doua ori,dar fac si sarmale,fug si la calculator.
alexandra_25 spune:
buna fetelor.....uite-ma si pe mine pe aici....nu am putut sa va scriu mai devreme deoarece a picat reteaua....si de abia acum au facut-o....sunt asa de obosita....acum in weekend ar trebui sa ma odihnesc si eu ma obosesc mai tare....
Se intorc parintii mei din concediu si azi am fost gospodina...trebuie sa soseasca dintr-un moment in altul asa ca nu pot sa va scriu mult....o sa va raspund mai tarziu....am citit tot din urma...
Dandusica cum sa nu te pupaceasca alex..uite cati iti trimit....

...si as pune mai multi dar ocup mult spatiu...![]()
cleo...ma bucur ca ne-ai dat vesti despre dolores si ca sunt bune.....
Fetelor eu iar ma bucur de racoare......
...la noi ploua iar...
marcelac apropo de ce ziceai tu....s-a intamplat azi dimineata....tati era inca adormit si bebe s-a trezit si eu fara sa-i zic ....simtindu-l pe bebe...i-am luat mana si am pus-o pe burtik...asa a fost tati de happy.....
Hai ca revin mai tarziu ca au sosit ai mei....pupici
alexandra
25+
poze