Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bestutza, felicitari!

Bubu, crezi ca numai baieteii fac asa ceva? Bia mea face cam la fel, cu mici "diferente": plange mult mai tare de zici ca-si va inghiti limba si aproape ca se invineteste. Super filmuletul!
Cred ca toate mamicile trec aproape zilnic prin astfel de crizute!

Fetelor? puiutii vostrii mananca pe caldurile astea? Daca da, cam ce? Noi nu mai agreem mancarea gatita. Mancam laptic, branzica, fructe, si fara numar, nimicuri...Mai ales "bobo", care trebuie sa i le aduca mami cand vine de la servici. Ceea ce v-am enumerat mai sus, le serveste ca o pasarica.. ciupeste cate putin din toate. Ma bucur ca totusi imi bea lichide, aprox 2l pe zi.

Ne-am si stricat la burtica de cand nu mai mananca sanatos, adica ceva mai consistent. De cateva zile imi bea si ea cam 500ml /zi laptic..si uite ca trebuie sa o trec un pic pe regim...

si o noapte racoroasa!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, eu credeam ca fetitele sunt mai cuminti, mai delicate....dar se pare ca e varsta!
De mancat, Vlad mananca bine, nu m-am plans niciodata, nu-l deranjeaza caldura, cum pun masa se aseaza pe scaunul lui tati , (iar tati sta in alta parte acum), manaca si mesele lui dar si cu noi la masa. In privinta asta chiar nu am ce sa-i reprosez! Eu postez la subiectul de "la bucatarie" zilnic, la " ce gatim azi pt. pitici", vino pe-acolo sa citesti.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, a iesit prajitura, dar dupa mine nu e nici pe departe atat de buna ca Brownies. Ce imi place e blatul foarte moale, in rest... nu e genul meu.
Fingers si Brownies raman favoritele mele si cred ca va trece multa vreme pana o sa ma " convinga" o alta prajitura.

Una peste alta, ca tot intrebati cum mananca puii, al meu mananca cam prost de 2 zile, dar pana atunci manca toata ziua, spre bucuria mea.
Eu insa nu ma impacientez, deoarece stiu ca e de la caldura.

Voi ce sucuri le dati? Eu in Saudi in dadeam de toate, dar preponderente erau cele naturale, cu bucatele de fructe inaiuntru, dar spre rusinea mea i-am dat si fanta si sprite, nu pentru ca n-aveam ce face ci pentru ca s-a intamplat ori sa imi bea din paharul meu, ori sa nu accepte sucul lui si sa il accepte doar pe al meu iar cum mie imi plac doar sucurile acidulate, a baut si el.

Aici ii dau naturale de la Cappy, Santal si nu mai stiu cum se numesc. Lui ii plac mult sucurile si nu imi vine sa ii dau doar apa.
Deci, revenind la intrebarea mea: ce sucuri le dati voi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, tare dulce filmuletul, si cu ocazia asta se vede clar ca sunt fitze ...Andrei (inca) nu se tavaleste pe jos dar cand trage un tipat (scurt, de obicei) ne stie tot cartierul, e ca tunetul.

Kris, Andrei mananca foarte bine, indiferent de temperatura, si mananca orice, mancare gatita (preferate fiind de departe ciorba de perisoare a la grec si orezul cu legume si gratar) sau racituri. Numai ca mancarea gatita el o mananca doar dezmortita, nu calda (dar asta-i poveste veche, nici iarna nu mananca mancare calda, nici laptele.

Crinuta, eu ii dadeam lui Andrei nectar de la Santal sau Prigat (indoite cu apa, 2 parti nectar-4 parti apa) insa pe caldurile astea ii dau doar apa sau ceai rece de fructe si multe fructe pe langa.

Oana 12+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Bubu multam ptr grija ( eu sunt hipotensiva si abia de ma tin pe linia de plutire cu 1-2 cafele sau ness-uri) si ptr dedicatie. esti sigura ca nu mi-ai filmat baiatul meu?
Kris si al meu alintat prefera iaurtul si fructele zilele astea.
Crinuta eu nu ii dau inca sucuri din comert. In fiecare zi dupa masa de pranz ii fac eu suc din fructe si ii dau un bibe. In rest apa.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, trec si eu pe la voi pe fuga sa va dau o veste, sa speram ca, cu final bun. In primul rand, nu am mai avut timp sa citesc pe aici, caci am profitat de mama la maxim, a plecat azi. Am primit raspuns in sfarsit la scrisoarea (a doua) trimisa la prefectura, in care cerem sa fim regularizati. Am dus-o pe mama la autocar, m-am intors si am gasit scrisoarea la usa. Nu va zic cand am vazut stampila prefecturii pe ea si adresata mie si lui George ce tremurat m-a luat. Am desfacut-o si inauntru am gasit scrisoarea facuta de William (nasicul cu noroc) cu hartia de la posta (de scrisoare recomandata) lipita pe ea si o convocare la prefectura, cu o lista de acte ce trebuie sa ducem, pt a studia dosarul. Sper ca saptamana viitoare sa va dau vestea cea buna, si sa bem impreuna o sampanie virtuala. Am tinut sa va anunt, pt ca sunteti niste prietene adevarate, si sunt sigura ca toate v-ati gandit la noi la un moment dat, sa ne rezolvam si noi situatia aici. Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 6 7 [url=http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=203b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/my_photosIULIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bubu, eu nu recunosc comportamentul. nuu, al meu e un ingeras, nu face asa ceva. acum, serios, parca la noi dureaza mai putin, si nu se taveleste asa, doar se tranteste pe spate si plange, si ii trece repede de obicei. si nici nu se intampla foarte des.in schimb, a prins un obicei urat, cateodata, daca nu-i dau ce vrea vine sa dea in mine. sper sa se lase de sportul asta, de-aia cedez si ii cam fac mofturile cand vrea ceva si ma pupa si ma ia in brate ca sa ma convinga, in speranta ca o sa i se para mai buna metoda asta de convingere si o sa o uite pe aia cu pleznitul
Kris, de cateva zile iar nu prea mai mananca nici baiatul meu. cel putin dimineata. eu ii pregatesc mancarea si o refuza, asa ca il las in pace si cand ii se face foame vine el si cere
Crinuta, noi nu prea i-am dat sucuri din comert, poate doar asa, in vreo vizita, cand vede la altii si ii e pofta. nici noi nu bem, asa ca nu prea a avut ocazia sa vada sucuri din astea. noi bem multa apa, sotul ceaiuri toata ziua, si doar suc de fructe facut de noi

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si, acum scriind mesajul am vazut ca o felicitati pe Bestutza si am cautat sa vad de ce. Felicitari, scumpa, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ingerasii tai! Ma bucur enorm pentru voi! Pupici dulci!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 6 7 [url=http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=203b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/my_photosIULIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, am vazut filmul si m-am amuzat. E adevarat ca Matei nu se tavaleste pe jos, insa urletele sunt identice. Sa speram ca e doar o perioada...
Crinuta, nici eu nu prea ii dau sucuri din comert, in 99% din cazuri ii dau din cel facut in casa: din portocale, gref, piersici, morcovi.
Oana, ma bucur imens pt tine! O data ca ai petrecut un timp cu mama ta si desigur pt marea veste primita prin posta! Sa dea Domnu' sa fie cu noroc!
Matei mananca in general bine, dar dimineata numai lapte, in rest mancare solida: la 12, la 16 si la 20. La 21 bibe de lapte.
Apropo, ne amuzam acum cu Matei caci face kk in pampers, dupa care vine la noi cu olita. Nu se aseaza pe ea si nici nu spune nimic pana cand nu produce in pampers.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, eu ii dau, dar le aleg pe cele mai bune. In casa nu am rabdare sa fac.

Intrebare: unde sa il tund aici? Nu l-as tunde daca n-ar transpira in halul asta, mai ales ca avem iar carlionti dulci, dar ce sa fac.
La Ciufulici cat costa? Mie tare mi-a placut cum l-a tuns filipinezul ala, dar Rayan a stat cuminte deoarece i-a pus desene animate.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput