Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Fetelor, dupa o dimineata petrecuta la camera de garda la urgente...am reusit sa-mi revin. Crinuta, la 1 noaptea am mancat faimoasa prajitura, mie imi place tare mult, si nu-ti spun cum ma lingeam pe degete....iar la 6 dimineata m-am trezit cu o durere infernala in capul pieptului. Am sunat salvarea, dupa jum. de ora am sunat iar, mai avea inca 3 cazuri pana sa ajunga la mine...am sunat la vecina de alaturi si a venit sa stea cu Vlad(care dormea) si am plecat la spital. Am facut o criza gastro...nu stiu cum...trebuie sa imi ordonez obiceiurile alimentare, ca nu mai tine. Si nu e prima data cand mi se face rau ca mananc seara tarziu...hai ca mi-am zis of-ul!
Oana, ma bucur ca ai mai scris, ca sunteti bine, ca v-ati simtit bine cu mama alaturi si Doamne Ajuta sa primiti vestea cea buna! Chiar m-am gandit la voi!
Deci, fetelor, doar Dana zice ca Vlad are comportomentul la fel ca si Cristian! In rest, fara tavaleli...mda...deci sa nu-mi fac griji?? ma consolez si eu ca e o perioada trecatoare. Afara nu face asa, iar in casa de cele mai multe ori e obosit cand face spectacolul asta si de la niste nimicuri(atunci nu il lasasem sa scoata niste hainute abia calcate din sertar).
Crinuta, eu ii fac suc de portocale zilnic si il bea cu paiul, ca-i place mult. Dar daca mergem la o terasa, sau in Mall sau in vizita bea si el suc natural(Cappy, Santal). Sucuri acidulate nu i-am dat deloc. In rest, el bea apa plata cam 500-700 ml pe zi, poate 1 l.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Oana, bine ai revenit. Scuze, dar am o durere de cap deoarece Rayan ma termina cu insomniile lui de cand am venit in Romania.
Doarme foarte agitat, la 5-6 e treaz, iar eu care in ultima vreme ma culc la 2-3 sunt mai mult decat finished.
Daca m-ar lasa macar dimineata sa dorm bine ar fi, dar nu, el trebuie sa mi se suie in cap. Nu ii e suficient sa ma atinga, nu, mi se pune ori pe gat ori pe cap si mai dormi daca poti

Deci unde il tund ca n-am chef sa il cioparteasca? Asa maiu bine il tund eu si l-as tunde daca as avea un scaunel din acela special, dar la mine sigur nu sta si nu stiu ce va iesi daca alerg dupa el cu foarfeca in mana...
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, du-te la Ciufolici Obor, e 220.000 si il pune in masinuta, poate sta.
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Crinuta, du-te la Ciufolici Obor, e 220.000 si il pune in masinuta, poate sta.
Oana siVladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Hm, costa cam mult. Acolo platam 5$ si il tundea super.
La Obor nu ma duc ca e prea departe, dar stiu ca e unul in Amzei.
Sau sa il duc la frizer simplu?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, a doua oara cand l-am tuns am fost la frizerie normala, dar singura nu ma descurcam. L-a tinut sotul in brate si ajungea la chiuveta si eu ma jucam cu el in apa si a stat. A durat mai mult decat la Ciufolici, dar a meritat...si 70.000 tunsul!
Oana si
Poze cu Vladutz
adita spune:
Oana, ma bucur pt voi.
Bubu, bine ca ti-ai revenit
Crinuta, eu il tund acasa, cu masina, ca are foarte putin par. ai mei toti au stat cuminti la tuns. pe Antim, cand l-am dus prima oara la frizerie, l-am dus cu tati, si a stat foarte frumos, dupa ce a vazut ca s-a tuns tati, ca nu e ceva neplacut, ca l-am laudat pe tati pe urma ce frumos este. asta a fost la o frizerie obisnuita. pe urma s-a deschis in cartier o frizerie pt copii, unde stau in masinute si au fel si fel de carticele, jucarii, televizor cu desene animate, si costa si ieftin de tot
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
Oana, sa auzim de bine!
Bubu, bine ca ti-ai revenit.faci des asemenea crize? eu asa faceam inainte sa fac apendicita acuta si nu stiam, dadeam vina pe bila sau indigestii, pt ca nu ma durea.
Crinuta, este un Ciofulici in Amzei, pe latura stinga a pietei cind vii dinspre Magheru.
eu nu l-as tunde singura, ca are parul des si frumos si nu prea cred ca sta sa ii dai o linie.
eu nu prea ii dau sucuri din comert, i-am mai dat din cind in cind sucuri de la Hip sau Nestle pt bebe, f rar sa guste din SAntal, iar in ultima vreme a avut parte de citeva guri de Sprite de la ta'su, dar nu vrea sau ii dau, ami ales acidulate. eu din 2 portocale ii fac un bibe Chicco de 150 ml aproape plin, in 2 munute. La noi nu prea este suc in casa ca eu nu sint moarta dupa ele, iar tasu' ma sparge cu Sprite si ceai Nestle...dar trebuie sa bea pe furis ca Reb cum vede sticla, vrea si ea. Deocamdata apa plata cit cuprinde, suc de portocale si fructe.
si ea face multe figuri la mincare si imi vine sa o bat!
Am avut-o joi seara la sora mea. S-a luat cu verisoarele si a mincat de a spart, de ma simteam vinovata ca tin copilu' nenimcat.
Adica ea acasa se trezeste la 9 si bea bibe, acolo s-a trezit la 6 si a mincat cu verisoarele paine cu unt si cascaval si rosii (ele sint proaspat venite din USA si sint pe dos cu somnul si mincatul), deci la 6 a papat, la 8 laptele, la 12 un castron de ciorba.
Acasa azi: la 9 bibe, pe la 11-12 abia am reusit un sfert de banana, un pumn de pufuleti...s-a culcat, iar ppe la 3 abia a ciuculit un sfert de pulpitza cu mamaliga si jumate de iaurt. sa nu o bati??
Amaya, Adita, cind ne puneti poze cu burtile?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Patricia, nu ma mai speria si tu! Pai si cum ti-ai dat seama ca e apendicita?? Azi m-a consultat doctora aia, m-a apasat peste tot si ma durea doar in capul pieptului, sub stern si putin spre dreapta. Am mai facut vreo 2 indigestii cu voma, dar alea erau sigur de la mancare. Ai facut febra sau altceva??
Oana si
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, nu am vrut sa te sperii, ci sa spun ca aceste indigestii pot avea multe cauze. Eu nu stiam asta, si cu ceva ani inainte sa fac criza de apendicita si sa ajung la operatie, faceam asemeane indigestii urite rau de tot, cu voma, dureri de cap, ma tineau cite 2 zile-cam de 2-3 ori pe an. pentru ca nu ma durea apendicele, nu m-am gindit nici o clipa si ziceam ca e bila de vina, beam ceaiuri, etc. Am fost plecata in vara aia in concediu in Turcia, si la intoarcerea acasa m-au apucat dureri cumplite (ca la nastere) si febra, etc...abia am ajuns in Buc. Un chirurg bun si-ar da seama daca zici ca faci des crize. Nu ar strica sa fci un consult sau daca zici ca maninci aiurea sa iti impui un fel mai sanatos de a minca.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Pai m-a intrebat daca am mai facut crize din astea si ce-i drept o data am mai avut nodul in stomac, dar a trecut cu dicarbocalm, iar indigestii...am cam avut...sper totusi sa n-am nimic si sa ma tin de regim.
Oana si
Poze cu Vladutz