Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
tomasa spune:
Bestutza,
Ilincai.
Daca ai avut timp sa ne scrii inseamna ca e o cumintica. Felicitari inca o data!!!
Adita, tu cand nasti? stiu ca esti la inceput de
.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
adita spune:
ehei, Tomasa, eu mai am muuult, pana in ianuarie, daca merge totul bine
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

BDana spune:
Bestutza cea curajoasa, sa iti traiasca comoricile si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de ce ti-a dat DD.
Noi la capitolul olita suntem nu la 0 ci undeva la -, avand in vedere ca nici nu vrea sa stea pe ea. Se curbeaza si incordeaza cand incerc sa il asez, acompaniat de niste tipete de zici ca-l tai.
Bagajul lingvistic ni se inbogateste, nu este mutulica, iar de crize nu ducem lipsa, avem de toate in meniu si tipete si dat cu capul de ce nimereste (dar acum se orienteaza sa nimereasca moale
) si aruncat ce nimereste de pamant. Il mai ignor, mai ridic cateodata tonul la maria sa...sper sa treaca in timp...
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
Hahaha Dana, stam cam la fel. La olita 0, la vorbit, mult pe limba lui, putin pe a noastra, crize nu face, adica nu se arunca pe jos sau asa ceva, dar da cu capul de usa, de pamant ( mi-e groaza cand il vad) sau tipa.
Are un orar de ma termina. Daca un Saudi se trezea pe la 10:30-11:00, chiar si 12:00 aici ne da trezirea la 6

.
E grozznic pentru mine, desi mama e aici si cica sta ea cu el dimineat. Spun cica deoarece el la fiecare 5 minute vine la mine in camera si mi se suie in cap sau pe unde apuca. Ce somn e ala? Abia atipesc la loc si dupa alte cateva minute vine si o luam de la capat.
De aceea sunt franta.
Crinuta si
Rayan
BDana spune:
Crinuta, ptr ca asemanarea sa fie si mai mare. copilul meu se trezeste la 6.30. De la ora aia pana plec la serv la 8 tre` sa stau cu el, intre timp doarme si cand ma intorc eu este odihnit bine-merci si ma ia de noua. Fara 2 ness cu cola pe zi nu functionez, neam.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
quote:
Originally posted by BDana
Crinuta, ptr ca asemanarea sa fie si mai mare. copilul meu se trezeste la 6.30. De la ora aia pana plec la serv la 8 tre` sa stau cu el, intre timp doarme si cand ma intorc eu este odihnit bine-merci si ma ia de noua. Fara 2 ness cu cola pe zi nu functionez, neam.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Bestutza felicitari, mami2!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
Witchie spune:
cateva povesti mai vechi si mai noi cu dra irina, la semnatura:) have a nice week-end!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
bubu05 spune:
Dana, ai grija, mama, cu nessurile alea pe caldura asta, sa nu ti faca rau!
Si acum, fara numar, dedicatie speciala pt. mamicile de baietei
(Crinuta, Dana, Liviana, Shobo, Adita, Tomasa, Catiflo, Kita, Sirimie) si nu numai:
http://www.dropshots.com/oana_bubu05
PS: Recunoaste cineva comportamentul????
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz