Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Lavinia, pe unde esti? Mai are cineva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, ma bucur nespus ca situatia a revenit la normal. Incearca sa ai incredere in el, caci dragostea nu va mai fi asa de dulce..Nu poti trai in indoieli.. El a incercat, a zis poate, poate..dar acest lucru nu poate desparti un cuplu atat de frumos.
Mult succes in rezolvarea problemelor de serviciu.

multi si ma bucur din tot sufletul pt voi!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, merci mult pentru incurajare.

Eu incredere in iubirea lui am, dar mi-e teama doar sa nu incerce iar mai tarziu...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Fetele multam fain pentru urari!Ce sa zic sunteti niste scumpe!

Sotul meu nu avut timp sa intre sa va anunte!

Scriu repede, repede pentru ca pot sta cu greu pe scaun deocamdata!

Data probabila a nasterii era 2-9 august...Dar sotul meu ,dupa cum stiti calaculeaza dupa ziua conceptiei asa ca 31 iulie sau 1 august era ziua...Dar, ca si la Tudor, nu prea mi-a venit a crede...

Luni nopatea 30 spre 31 n-am dormit amandoi de emotie ..pentru ca aveam precedentul cu Tudor cand fix pe 9 februarie, la 6 dimineta au inceput contractiile...Asteptam si acum la fel..

Cand am vazut ca trece dimineata, se apropie pranzul, trece si tot nimic, am zis sa le las incolo de prostii si sa ma culc ca eram chiauna dupa noaptea dininte..

Si drept urmare am dormit de la vreo unu pan la cinci..In timpul asta telefoane ..toata lumea astepta...Nimic..Ma imbrac seara si ma duc sa imi vad baiatul pe care intre timp l-am "inchiriat" mamei!

Pe la 17.45 ma duc dupa Tudor la bucatarie, care a fcut o pasiune pt cosul de gunoi si pac apare un junghi..Ma duc ma asez in pat si contractii din cinci in cinci, in cinci din 10 in 10, neregulate, dar dureroase..Si da-i respira si respira...

PE drnu l-am sunat ..am zis sa il las sa isi termine consultatiile la cabinet...SI pe la 19.45 plec la spital..Cand ajung la control imi spune dr ca deja am dilatatie 6!!!!! Suna repede dr !Saracul a ajuns pe ultima suta..dar a ajuns!!

El vroia sa ma programeze la controlul de 38 de saptamani pe 2 august! Si sotul meu i-a zis ca nu are rost ca eu nasc pan atunci!

MOasa a fost grozanica !O acritura juma! Ma intepa pentru branula de ziceai ca sunt burete...II spuneam stinsa sa stepte sa se termine contractia si apoi sa ma intepe..Nu frate! Ce sa mai zic...
Venii dr si schimbandu-se intr-o fuga nebuna ma intreba dc eu vreau sa nasc in 3 secunde!!

Asa s-a nascut micuta mea Ilinca Cristiana!Ei sunt cele mai frumoase si pretioase daruri pe care ti le poate da Dumnezeu! Nu exista nimic mai drag ,minunat ,pretios! As spune multe ,multe ...dar o las pe alta data!

O sa punem poze!

Inca o data va multumesc mult ,mult si sa dea Domnul sa traiti bucuria asta in fiecare zi alaturi de minunile voastre!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Bestutza, emotionant intr-adevar!

Te asteptam cu noutati de cate ori ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bestutza, mi-au dat lacrimile de e,otie. ce frumos. sa fiti sanatosi si sa va bucurati de comorile voastre. abia astept si eu sa-mi tin puiul in brate

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bestuza, m-ai atins la inima.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bestutza, mi-au dat lacrimile! Abia astept sa o vad, sa pui poze cand ai timp! Sa creasca mare si sa fie cumintica Ai laptic??

Kris, bine ai revenit si tu! Poze, poze!!

Daniela, nu vrea sa stea pe olita...nu stiu ce sa-i fac...azi l-am auzit cand se scremea si i-am dat pampersul jos si fuga la baie. Imi zicea intr-una pipi si se aseza pe olita, dar nu facea nimic si s-a ridicat in picioare si incepuse sa faca pe gresie . Cum l-am asezat la loc, n-a mai facut nimic...Pana la urma i-am pus pampersul la loc si dupa 10 min a facut kk . Totusi ma bucura ca acum stie si ce e kk si ce e pipi si imi arata unde face(si in pampers si in olita).

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Da, sunt totusi micuti. Eu ii respect optiunea. Daca o vad ca se pregatete o intreb "Stam pe olita?" cateodata face energic semn ca nu si atunci o las in pace (chiar daca face), cateodata accepta (si ca in legile lui Murphy nu face).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

wowwww, bestuta!!! ce minutat!!! esti grozava! BRAVO VOUA!!! sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput