Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, pai Vlad ma dispera in continuare cu urletele si tavalitul pe jos . Nu mai face asa de des...dar...tot face. Oricum, eu plec din camera daca face asa si se calmeaza.

Eu ma intreb de ce se trezeste nervos si plangacios...o data se trezeste vesel, vorbeste, ma striga, e un dulce, de 3 ori se trezeste plangacios, si dimineata si la pranz...ce-o avea, frate?

Si se enerveaza cand nu reuseste ceva, tipa, plange. De ex. acum nu poate sa bage niste masinute intr-o punga, nu nimereste si se enerveaza. Si ai vostri la fel?

Aaa, vroiam sa va mai intreb: de cate ori fac kk pe zi copiii vostri? Vlad face de 3-4 ori pe zi, scaune normale, legate...dar parca prea mult...cateodata face doar cate putin, apoi ma gandesc ca nu a terminat data trecuta si de-aia mai face...chiar nu stiu...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, te-am asteptat, dar n-ai venit...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, imi cer scuze, dar a intervenit ceva la servici si n-am mai putut pleca. Poate ne vedem maine, ce zici?
Ciudata rau faza cu calmatul puilor daca ii tinem in brate si noi stam in picioare. Eu cgiar nu inteleg care e secretul.
Faza cu ignoratul, rasul sau plecatul din camera la noi NU tine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca a intervenit ceva. Maine nu stiu sigur daca mergem tot acolo, dar oricum iti spun din timp.

Legat de plimbatul cu ei in brate, eu nu mai accept asta la varsta lui. Cand era bebe mic, era altceva, dar acum e mult mai greu, ma doare spatele si in plus nu vreau sa creada ca tot ce vrea el e posibil.
I-am explicat ca il tin tot in brate cand ma asez, dar ca trebuie sa stau jos deoarece am obosit, si cum el continua sa planga, fac pe suparata, il dau jos din bratele mele si ii spun ca nu mai vorbesc cu el. Cateodata ii trece imediat, alteori nu, nu e o regula.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, si Matei face la fel, stai linistita. Vrea sa faca singur multe chestii dar se enerveaza pt ca nu reuseste. Insa partea buna e ca il preocupa si deci vrea sa invete. Cat priveste kk, tot 3-4 face si Matei.
Adita, tu esti norocoasa caci Nectarie sa "da" acum dupa fratii lui, are cu cine sa se joace, deci nu cred ca-l apuca isteriile prea des...
Tomasa, succes la faza cu suzi. Noi inca nu ne lansam... Oricum nu o cere decat pana adoarme. In rest tu ce mai zici? De ce ai lipsit atat de forum?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!

Am revenit si noi ieri seara din prima repriza de co, posibil sa mai plecam dupa 15 august la mare ...Va voi pune si pozici, dar zilele ce urmeaza le voi aseza in album.. Tare greu se incarca... La fel patiti si voi, cele care le incarcati in yahoo? Sau exista vreun secret..?

Bestutza, putere multa , laptic cat se cere si sa ne scrii cand te mai linistesti!

Amaya, ma bucur nespus ca sarcina 2 este usoara si ca totul decurge cat se poate de bine. Doamne Ajuta!

Crinuta, ti-am admirat si eu flacaulul, e un scump , ca intotdeauna..Ce pacat ca nu pot veni si eu in parcul pe care-l frecventati..
CUM MAI DECURGE SITUATIA DELICATA iscata DINTRE VOI? Cum se mai simte sotul?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Adita, sarcina usoara si tie!

Tomasa, noi am renuntat singurele la suzi, imediat ce am implinit varsta de un an, de aceea nu am sugestii..Oricum, mult succes!

Patri, felicitari pt examene!

NOi ne-am refacut..din ziua in care am plecat nu am mai avut nimic..Ne-am simtit exccelent in Delta..Vremea a fost superba..spre seara chiar racoroasa...
Sotul prietenii cu care am petrecut au fost la pescuit, am facut baie in Dunare si plaja pe mal..
Atat la plecare spre Tulcea, cat si la intoarcere am trecut pe la mare.. Bia e innebunita dupa apa si nisip..Nici mancare nu ar cere!

Cand a vazut marea, a exclamat: Apaaaaaaaaaaaa!, adica ceva de genul cata apa!

O sa incerc sa va raspund la toate.. in mare v-am citit..Desi astazi am stat acasa...am reusit sa-mi pun casa la punct..si nu am avut timp sa va scriu..

Ce mai stiti de Ixxi si piersicuta?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

trec si eu sa va spun buna buna in graba din bogota. pe aici e frig si mohorit dar oamenii sint simpatici. nu am timp sa citesc dar am sa recuperez acasa, simbata plec de aici ( a inceput sa fie dureros fara bb). nu prea am facut poze pentru ca nu am timp sa ma plimb decit in taxi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Kris, situatia a revenit la normal, dar eu tot stau cu inima stransa sa nu se mai repete.
El mi-a cerut iertare si ma roaga sa uit, eu nu pot.
In rest vorbim zilnic, ne asteapta, dar e stresat din cauza serviciului.
Oricum, eu sunt aia plina de scenarii.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Oana, la noi mai rar max 2 ori/zi, dar in mod normal 1 data. Si sunt chiar si zile fara. Ma gandesc totusi ca e asa cum ai zis tu, e mai lenes si de-aia face in mai multe reprize. Daca sunt grupate poate incerci sa-l pui pe olita dupa ce face...

Patricia, deci nu inteleg, eu am trimis la adresa asta.

Mergi la inceput