Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Daniela, eu nu am primit invitatie si stiu ca eram in agenda ta. poate mai dureaza.

Crinuta, sigur ca dau

Amaya, am zis putin in comparatie cu alti copii si cel putin cu daria, care e cu 2 saptamini mai mare si zice; minge, banana, batze, mami-braze, iebecca (la Rebecca),si repeta aproape orice cuvint si ea dupa maica'sa.
eu stiu ca unii baieti sint mai mutulici, am vazut baieti care pina spre 2 ani jumate-3 nu ziceau mai nimic, si pe urma dintr-o data au vorbit normal.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Iaca si eu, semnez azi condica aici.

Deci: in primul rand Felicitari Bestutza! Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!
Amaya, ma bucur tare mult ca merge bine sarcina si ca nu ai stari nasoale. Dat fiind si cumintenia lui Andrei, nu pot sa spun decat ca esti de 2 ori norocasa. Frumos numele pt BB2! Cu actiunea "cresa" ce se mai aude? Eu as vrea sa-l duc pe Matei in toamna, mai ales ca bona mea nu prea se simte bine in ultima vreme. Mi-e teama sa nu ma lase pe nepusa masa... A avut deja saraca un accident vascular in week-endul trecut.
Patricia, felicitari pt notele mari, pt vorbareata si cocheta Reb!
Adita, bravo si tie ca ai o stara buna, in ciuda caldurilor de afara. M-am amuzat sa aud ca Nectarie e un -acios. Matei e foarte indiferent la acest capitol...
Crinuta si Matei face la fel cu papucii mei. Cu ai lui ta-su nu se descurca, caci sunt mai mari. Unele poze din parc sunt facute in Cismigiu? Daca vii in timpul saptamanii, da-mi si mie de veste, poate vin sa va salut, caci eu lucrez chiar vis-a-vis de parc.

Haideti sa va spun si eu ce noutati verbale mai zice Matei:
kakadi- crocodil
popote-hipopotam (ta-su se amuza teribil cand il aude... cred ca va inchipuiti de ce).
bani-bani
si altele care nu-mi vin in minte. Sunt cuvinte stalcite, dar apropiate de cele uzuale.

Noi nu prea ne spalam pe dinti, adica nu avem acest obicei regulat, desi Matei cere si el periuta cand ne vede pe noi ca ne spalam... O fi rau daca nu l-am invatat obiceiul asta la varsta lui?
Shobo, vreau cu tine (si Codrin). Te-am zarit in cartierul tau intr-o dupa-amiaza si am vazut ca ai suvite. Ni le arati si noua?

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu impozitul pt programatori...

Din cate citesc, putine sunt mamicile care se plang din cauza istericalelor puilor. Pe mine Matei efectiv ma dispera cateodata. Azi-dimineata cel putin, imi venea sa-l arunc pe geam. S-a trezit si dupa ce l-am dat jos din pat a inceput sa urle si sa planga cu siroaie de lacrimi. L-am luat in brate si m-am asezat pe pat. El, da-i cu plansete si urlete. Lugu-lugu, hai ca-ti canta mami, uite jucaria, vrei apica? etc etc el sa se potoleasca pace. Se linistea doar daca stateam eu in picioare cu el in brate of course, numai ca eu trebuie sa ma si pregatesc pt servici. In final mi-a venit ideea sa-l pun pe perna si sa-l legan, ca atunci cand il adorm (da, noi adormim inca leganati ). Abia atunci s-a linistit. Uff. Asera ne-a facut o scena similara, de data asta cu ta-su. A venit omu' meu de la servici si s-a dus si el la baie sa se spele. Matei a inceput sa urle si sa ceara sa intre in baie peste el. Bineinteles ca l-am lasat, dar tot nu s-a potolit, vroia sa-l tina ta-su in brate si acolo. L-am scos cu forta din baie, dar a continuat sa se crizeze. Pana n-a iesit sotul din baie, n-a fost chip sa-l linistesc.
Nu inteleg frate, de unde crizele astea violente la un copchil asa mic? Hai ca m-am precipitat, dar chiar nu vad solutii in momentele alea. La fel face oricand ii interzic ceva. Dar trebuie s-o fac caci altfel isi poate face rau singur.

Cam asta e despre noi...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bestutza, sa va traiasca fetitza si sa va bucurati impreuna de ea.
Amaya, felicitari si tie pt. baietzel.
Aditza, . Tie iti doresc o fetitza frumoasa si sanatoasa. Dar ce o fi, nu conteaza pana la urma.
Bubu, merci pt. raspunsul cu suzeta. Eu sunt de ieri in plin proces. Deocamdata plange dar nu ma las. Incerc sa rezist. Eu chiar as vrea sa renuntam la ea.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Catiflo, asa deci, suntem oarecum colege de suferinta, desi se pare ca tu ai cam scapat. Ar fi bine sa-l tina si pe Tudor doar trei zile, eu sunt pregatita sufleteste pt. doua saptamani de chinuri. Offff, sa vedem ce va fi. Iti tin pumnii macar voi sa fi scapat.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, zilnic mergem.
Azi plecam dupa 17, ca eu ma uit la " Young and restless" asa ca pe la 17:30 suntem acolo.
Ne vedem?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Patricia am danana_me@yahoo.com e corecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Crinuta. Incerc sa cobor pe la ora 18:00. Unde va gasesc?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Stii locul acela cu topogane mai mici si groapa de nisip pentru bebei? E aproape de pod.

Liviana, cunosc scena cu potolitul doar daca il tin in brate in timp ce stau in picioare. Nu-ti spun ce face daca ma asez, desi eu cand nu mai pot ma asez si il las sa urle.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ei, si Nectarie mai face scandal uneori, se tranteste pe jos si plangeeee, dar cum spunea si Shobo, ma fac ca nu-l vad si-i trece repede. la noi motivele de scandal sunt scosul din baie si daca nu vreau sa-i dau sa suga

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Daniela, da, asta e.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput