Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Amaya spune:
Crinuta, multumesc...imi doream fetita la prima sarcina...la sarcina asta, cu toate ca in mod constient nu aveam preferinte, in strafundul sufletului as fi vrut sa fie tot baiat, nu stiu de ce.
La numele de David nu m-am gandit niciodata ca o optiune nici cand ne gandeam la nume pt. Andrei, insa de cand am ramas insarcinata imi tot rasuna in cap acest nume, e ciudat. Asa ca, daca intradevar este baiat, il va chema David Cristian.
Cu scrisul nu te agita fiindca ai sa vezi ca incet-incet ne revenim. Astazi am vazut-o si pe Oana Cretu la un subiect.
Cu tipatul lui Rayan n-are rost sa-ti faci probleme fiindca observ ca de vreo saptamana si Andrei face la fel, tipa cum nu-i faci pe plac. Eu il ignor sau ma pun pe un ras zdravan si se linisteste imediat. Cred ca este doar o faza normala si va trece.
Bubu, multumesc.
Vad ca Vladut isi imbogateste vocabularul nu gluma...s-o tina tot asa. Cu spalatul pe dinti incercati voi sa va spalati in fata lui, noi asa am procedat cu Andrei si aproape imediat a vrut si el. Acum ii place si dimineata si seara este o activitate mult asteptata.
Oana 12+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amaya spune:
Bestutza, felicitari. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa, cumintica si papacioasa. Abia astept sa ne povestesti si sa vedem poze.
Oana 12+ si
PatriciaArdeleanu spune:
hop si eu. gata, incheiat cursurile, dat toate examenele, luat toate cu note mari. m-a extenuat perioada asta, dar mai am azi si maine servici (aici e boierie, majoritatea lumii e in co deja, mai sintem vreo 3-4 pers).
Amaya, felicitatri pentru baietel.Imi place numele David, e unul de preferatele mele daca as avea vreodata vreun baiat. Ma bucur ca iti merge sarcina asa bine, si cu kg, cu tot.
Bestutza, felicitari pentru fetitza. SA fiti sanatoase amindoua si sa te refaci repede si sa vii aici sa ne povestesti tot!!
L-am vazut si eu pe mister Rayan incaltat si ma umfla risul cind ma gindesc cum ne copiaza copiii astia.
Si Rebecca ma imita la multe: se piaptana, daca gaseste bentitza sau agrafa isi pune in cap, se sterge cu servetel pe fatza, a gasit penseta si si-o ducea la ochi...etc, etc..si ea imi mai ia papucii prin casa, se imbraca cu diverse (pe cap mai mult sau pe maini).
si ea a inceout sa tipe cind plecam din parc, semn ca nu se da dusa si nu mai vrea in carucior. cind sint singura mi-e greu sa o las pe jos, cind sintem toti 3 vine si ea pe jos pina acasa, dar vrea in toate directiile, se opreste la toate masinile, toate scarile de bloc, butice, etc...
la cuvinte sintem destul de sarace, chiar daca vorbeste mult in limba ei, cuvinte noi si clare nu sint. Ce spune: mama, mami, mamika, apa, api, apica, nana, nani, apte (lapte), papa, papi, pa, tata, tati, Daia (cu accent pe i, daria din parc) ata (asta), aia, ala, ata (asa, cu accent pe t)opaa, da,...nu (doar din cap)si cam atitea.
Daria din parc, cu 2 sapt mai mare, spune ff multe, dar nu vreau sa compar doar ca imi place sa o aud.
Fetelor, la mare soarele este ca oriunde, banuiesc, important este cind si cum stam la soare, cred ca se aplica peste tot.
am de gind sa stau putin cu ea la plaja, cred ca doar seara, ca dimineata daca doarme nu ies mai tirziu de 10. o sa iau crema buna, palarie, etc, ca si cind am fi in parc.
oricum, nu mai sint vremurile de alta data. cind eram copil/adolescenta, mergeam la mare si imi aduc aminte ca stateam absolut fara probleme de dimineata pina seara, mai dormeam pe plada acoperita cu prosop, acum nu se mai pune problema. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Crinuta, asa-i ca suna bine!?! Cristian este dupa numele nasei dar si pe mine ma cheama asa, coincidenta placuta.
Oana 12+ si
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adita/adita.jpg)
adita spune:
Amaya, ma bucur ca merge bine sarcina. si mie imi e bine, cu greturi foarte usoare, mai ales daca imi e foame, asa ca le rezolv imediat. cu toate astea nu m-am ingrasat, ba chiar am mai slabit putin. sau mi s-a stricat cantarul, ca burta se vede mare de tot(burta in sens de sunci).eu n-am mai ajuns de mult la dr, parca as mai astepta un pic, sa se poata vedea bine sexul copilasului, ca sunt tare curioasa. deci la tine s-a vazut deja? tu ai 12 saptamani de la conceptie sau de la UM? ca pe mine m-au zapacit cu numerotarea asta
Crinuta, am vazut si eu pozele. nu se impiedica cu papuci asa mari? Nectarie se mai incalta cu papucii fratiorilor lui, dar se cam impiedica cu ei si incerc sa nu-l las.acum a descoperit cizmele de cauciuc ale lui Antim, toata ziua ar sta incaltat cu ele, mie mi se pare tare caraghios in fundul gol si cu cizme de cauciuc in picioare.in legatura cu comportamentul, chiar ca e de laudat Rayan.Si Nectarie da jucarii laaltii daca ii vede plangand, si ii pupa sa le treaca supararea, dar pe urma isi ia repede jucariile inapoi.si el alearga dupa caini, si tot asa, nu stie sa se joace frumos cu ei, le baga degetele in ochi, in gura, daca-l las
Bestutza, felicitari pt nasterea fetitei
Patricia,felicitari si tie pt examene
Shobo, si noi il spalam pe Nectarie cu pasta de dinti, am incercat fara, dar ii vede pe fratiori cum isi pun si vrea si el neaparat, face mare scandal daca nu-i pun macar un pic.
Bubu, si Nectarie face pa la lume pe strada. si el zice cateva cuvinte: mama, tata (e mai mult un fel de tati, cu i de la inghetata), apa, pipi, caca, bebe, buba, babo(bravo), pepepe (pepene), oteanu(olteanu), la mancare zice immm si in rest doar franturi de cuvinte. mie mi se pare cam putin, ca tot fac comparatie cu baietelul unor prieteni, care e nascut la diferenta de 2 zile de al meu, si care de acum cateva luni vorbea mult si bine(lapte, brate, treaba). copiii mei au semanat cu taticul lor la capitolul asta, ca el a vorbit mai greu, era mare si doar arata ce vroia si zicea ii, nu cu mine, care la un an si patru luni faceam scurte propozitii.Nu mi-ar parea rau daca si pe mai tarziu ar semana cu tati la capitolul vorbit, ca cu tot inceputul promitator, eu am devenit cu timpul o mutulica, cu greu imi scoti vorba din gura, in schimb tati e tare vorbaret.mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
danielai spune:
Am facut album cu pozele de la mare si am trimis invitatie la toate fetele pe care le-am avut in agenda.
crinuta spune:
Adita, nu se impiedica dar nici nu merge mult. Probabil ca daca ar merge mai mult s-ar impiedica.
Oricum, nu e prima data cand face asta. A exersat de mult cu pantofii lui Amin, asa ca avem deja experienta.
Patricia, felicitari pentru examene. Dai de baut!
Eu zic sa nu va plangeti de vorbit, deoarece vorbesc mult. Rayan vorbeste mult pe limba lui, foarte mult si cu oricine, dar pe a noastra.... prea putin, in schimb intelege tot, sau aproape tot.
Ieri in parc am fost surprinsa sa vad cat de bine vorbeste un baietel cu 1 an mai mare decat Rayan si am intrebat-o pe mama cum a reusit, iar ea mi-a spus ca de la 2 ani sau poate chiar mai devreme, nu mai retin, l-a dat la cresa, iar de acolo a inceput sa vorbeasca.
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Patricia, multumesc.
Cum poti sa spui ca Rebeca are vocabularul sarac? Mie mi se pare ca vorbeste mult, stie multe cuvinte, cel putin in comparatie cu Andrei.
Adita, ma bucur ca si tu esti bine. Eu am 12 saptamani de la UM. Tu cat ai acum?
Oana 12+ si