Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

OanaC felicitari, pai sunteti avansati mai cu olita. La noi este inamicul nr 1 ! Buna doar de bagat picioarele in ea, de pus ursuletul sa faca ce-o vrea in ea ca al meu copil nu se gandeste ca ar avea si intrebuintari mai normale.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, aratai super si in adolescenta! Si mie imi place cum iti statea cum te-ai tuns tu atunci.

Fetelor, nu stiu ce e cu mine, dar azi am ascultat numai muzica veche romaneasca, "muzica usoara", cum se numea, folk. Si sunt numai cu lacrimi in ochi. Cred ca stiu motivul, ca a plecat mama, m-am obisnuit cu ea. Dar mi-a promis ca vine iar de sarbatori si cu tata. Dar nu m-am putut abtine sa nu plang cand am condus-o la autocar, de fapt cand m-a pupat si s-a urcat. Pana acasa, pana am vazut scrisoarea de la prefectura. Cat a stat aici i-am spus de multe ori ca o iubesc, sa isi aduca aminte in tara mereu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci Oana. Nu eram chiar adolescenta, aveam 24 de ani.

Ma bucur ca avem aceleasi gusturi, dar mi-era foarte greu sa ma tund singura la spate, asa ca dupa ce m-am tuns ani de zile, am ajuns la concluzia ca tot la o profesionista e mai bine, desi.... inca nu m-a tuns nimeni asa cum vreau si sunt cam dezamagita...

Cel mai mult m-a enervat acum o saptamana cand m-am dus chipurile la un salon cu " stilisti" si prima intrebare care mi s-a pus a fost cum vreau sa fiu tunsasi daca vreau breton si cam cum sa fie.
Imi pare extrem de rau, daca asta inteleg unii ca se cheama a fi " stilist" atunci no comment.
Un stilist trebuie sa isi dea seama cam ce i-ar veni bine clientei, in functie de forma fetei, inaltime, greutate, etc si nu sa puna intrebari pas cu pas.
La sfarsit ma uit intr-o oglinda dintr-o parte si vad ca in spate e inca lung, aproape cum a fost, deci.. tunsoarea era aceeasi, desi am specificat clar vreau altceva, dar nu stiu exact ce.
Ce mai, no comment, dar nici nu mai calc acolo.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Dana, lasa mama ca ii invata viitoarele lor neveste sa faca la olita, don;t worry.

In ceea ce priveste casa unde am facut pozele, este o vila foarte veche, care pe mine ma cam speria.
Ce nu-mi placea era ca era intunecoasa, eu care iubesc lumina.

Am vazut si eu pozele cu Bianca si cu Matei.

Kris, unde sunt suncile ca eu nu le vad, in schimb am vazut niste pesti maarrrrri. Pai daca ii vede sotul meu, vine maine, ca e innebunit dupa pescuit.
Chiar la mare si-a luat undita si a pescuit. A prins din aceea micuti, nu mai stiu cum se numesc, si apoi i-a daruit proprietarului vilei, spre bucuria sotiei lui.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dana, sa sti ca eu pana acum o saptamana nu l-am pus decat de doua ori pe olita, si a urlat si nu l-am mai pus, facea cu ea ce face si Cristinel. Si sti cum l-am invatat? In ziua in care a inceput sa faca, nu a vrut sa stea pe ea, ca de obicei, si l-am lasat in pace, stiam ca el asteapta sa faca din picioare pe jos, ca ii place sa se tina de ea sa faca din picioare. Si imediat a inceput sa faca si am pus olita dedesubt, sa curga in ea si l-a amuzat teribil asta ca intr-o ora tragea de pampers sa mai faca. Si a mai facut de trei ori, ultima oara s-a scremut sa iasa. Si vreo trei zile l-am lasat sa faca asa, din picioare, dupa care, cand l-am pus in fundulet pe ea a facut imediat. Si eu nu am auzit ca a facut si l-am tinutt o jumatate de ora pe ea, plangea saracutul. Si cand m-am decis sa il ridic am vazut ca facuse aproape jumatate de olita. El tot imi arata in ea, dar eu credeam ca imi arata cucu, ca mi-l arata des. Si de atunci de cate ori il pun, face imediat, in cateva secunde. Incearca si tu asa, m-am gandit cum sa il invat, si asa am reusit. Sanatate multa! Sanatate la toate fetele, de altfel si la toti bebeii! Si Seb la fel, papa doar un pic de iaurt, cand si cand mai ciugule cate ceva. Si bea mult si el.

Crinuta, cata dreptate ai tu cand vorbesti asa de "stilisti". Uite, eu aici de cate ori mi-am schimbat lookul, le-am zis sa faca ele ce vor din parul meu, cum cred ele ca imi sta bine, si nu am fost niciodata dezamagita, din contra. Si sunt coafeze, pur si simplu, nu stiliste. Si au 23-24 ani.

Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am pus si eu poze noi cu Codrin din weekend in parc si cu noul meu look , pt cine vrea sa ne vada:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=13c9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/my_photos

nici noi nu facem la olita insa vad ca n-o respinge. o sa incep sa incerc sa-l pun mai des, el zice pipi cand il pun acolo iar eu ii arat cum sa faca, adica scremutul .

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana, pai te-ai orientat bine, ca Seb facea din picioare ca barbatii, dar al meu nu face decat la pampers. Si daca il las in fundul gol nu vrea sa faca, sta si ore intregi si se trage de putza, chinuit, dar nu face. Cum ii pun pampersul, produce. De unde am concluzionat ca are ceva control sfincterian, dar nu vrea sa colaboreze.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Shobo, arati foarte bine cu noul look. Unde te-ai tuns si vopsit?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Dana, imi suna f. cunoscuta faza cu raul...imi pare rau ca ati patit-o, aveti grija ce mancati seara!!!

Shobo, am vazut si pozele voastre, tie iti sta tare bine asa, iar Codrin e un scump!

Vlad a avut toata ziua febra, acum pe seara a facut 39...i-am pus supozitor, iar la jum de ora a facut putin kk...o avea ceva? ca nu se vedea nimic, cred ca s-a absorbit supozitorul...acum i-a mai scazut putin, i-am facut si frectie...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Dana, acum am citit cu atentie despre patania de aseara.
Dar ce s-o fi intamplat de vi s-a facut rau?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput