Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, pe 14 luna aceasta? Ce repede a mai trecut timpul, parca mai ieri sosisei...

Tomasa, cam in aceeasi situatia ma aflu si eu..nu mai stiu cum sa-mi organizez timpul. Daca nu am timp sa mai scriu cate ceva de la servici, scriu de acasa, si numai dupa 23..dupa ce mai apuc sa-mi fac niscavai treburi prin casa.

Poate ne vedem miercuri, joi, dar mai dupa amiaza, ca sa pot veni de la servici. Intalnirea va fi si cu puisorii nostrii? Altfel nu pot sa vin...Socrii mei sunt plecati cateva zile..

In week, probabil lumea nu prea sta pe acasa..nici eu nu voi fi.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Haha, Kris! Direct la pozele cu suncile tale m-am dus! Scuze, dar nu m-am putut abtine sa nu-ti zic!
Serios vorbind, nu-ti mai face probleme, nu arati deloc rau!

Crinuta, cred ca in perioada pozelor vechi faceai furori printre baieti, este? Aratai super la corp, la fata esti frumoasa si acum!

Si eu vreau intalneala, dar parca vad ca iar n-am cum sa vin. Lucrez pana la ora 19...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Haha, Kris! Direct la pozele cu suncile tale m-am dus! Scuze, dar nu m-am putut abtine sa nu-ti zic!
Serios vorbind, nu-ti mai face probleme, nu arati deloc rau!

Crinuta, cred ca in perioada pozelor vechi faceai furori printre baieti, este? Aratai super la corp, la fata esti frumoasa si acum!

Si eu vreau intalneala, dar parca vad ca iar n-am cum sa vin. Lucrez pana la ora 19...

Poze August

Ilbeciug, cam da....., recunosc.
Lasa ca slabesc eu, vreau sa fiu cum am fost.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

M-a innebunit Rayan azi. Urla pentru orice, deja ma doare capul. Am zis ca plec in lume.

Acum de ex a luat aspiratorul si se chinuia sa il il puna in priza. Fiind aparatori nu avea nici o sansa, asa ca a inceput sa se enerveze, sa loveasca priza, sa urle, iar cand am dus aspiratorul la locul lui a venit dupa mine urland sa il traga inapoi.
I-am dat masinuta, nu l-a interesat.
L-am pedepsit, acum e in scaun si nu il scot nici afara.
Pur si simplu nu mai pot. Am luat Algozon deoarece nu mai puteam de cap.
Nu vreau sa se invete ca obtine orice cu urlete.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, dar scoate-l mama afara sa-si consume energia! Macar in fata blocului... ce daca e innorat? E bine ca nu ploua.

PS: Sunt si eu curioasa, cum vei slabi daca nu renunti la dulciuri?

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, cum mai merge cu vacuumul? te-ai masurat la inceput sa vezi rezultatul?

Eu as putea veni la intalneala in cursul saptamanii, pe la 18, il las pe Vlad afara cu bunicii, in weekend nu pot (saptamana asta este parastasul bunicii, iar saptamana cealalta botezul nepotelei). Deci, sa ne hotaram. Crinuta, de data asta nu te mai las sa pleci fara sa ne vedem

Kris, acum ma duc la pozele tale!

Vladut a dormit 4 ore, cand s-a trezit mai avea 37,8 si i-am dat Calpol...ma intreb de la ce o fi?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, am renuntat la tratament deocamdata. Oricum, sper sa il reiau, dar nu stiu cand.

Ma innebuneste copil asta azi. Nu stiu ce se intampla, dar ma termina..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, am vazut pozele impreuna cu Vladut, el imi povestea ce vedea: apa, ha-ha= catelusul, bapa= bebe, adica Bia, nenea=sotul tau, mirosea floarea...ne-au placut mult! Si sa stii ca arati bine, chiar cu sunculite

Crinuta, imi pare rau ca ai renuntat...cred ca era bine daca-l terminai!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am vazut pozele Biancai si ale lui Mateiut, niste bombonele dulci rau, ca toti copiii de altfel.

Am uitat sa va zic si eu ceva, de cand cu actele astea, nu ma mai pot gandi la nimic altceva. In primul rand, ca Seb a inceput sa faca pipi la olita, uneori imi arata el pampersul sa i-l scot si sa il pun, uneori il intreb eu daca vrea sa faca pipi la olita si face "ihi" (asta e da la el). Cam cand o sa pot sa il las fara pampers macar ziua, dupa cat timp stie el sa ceara, prin semne, orice? Nu de alta, dar o data si-a desfacut pampersul, l-a scos, eu nu eram atenta la el si a facut pipi pe gresie si a alunecat si a cazut cu capul de gresie. Nu vreau sa se repete.

In alta ordine de idei, nici seb nu mai mananca ca inainte de cand cu caldurile astea, dar imi aduc aminte ca asa a fost si anul trecut.

Am fost joia trecuta la spital, ca aveam programare, la ortoped, cu piciorusul. A spus ca se vede ca, cu dreptul merge mai in interior, dar isi va reveni cu timpul. Asta din cauza ca a stat in burta mea cu talpa mai intoarsa.

Va multumesc tuturor, ma rod la Doamne Doamne si la Maica Domnului sa ne faca acte, sa incepem si noi o viata normala aici. Nu cer mai mult. Va pup dulce!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Moama, Crinuta, aratai super in pozele alea. Iar locatia...am crezut ca este un muzeu, ceva.

Cristi de vineri nu mananca mai nimic. In afara de putine fructe si putin iaurt si muuulta apa. Chiar se vede pe el ca a slabit. Daca il fortez un pic sa manance imediat varsa. Eu si sotul am mancat ieri peste cu mujdei si cu mamaliguta si azi noapte si azi, am bolit amandoi. Dar ceva crunt, cu voma, durere de cap, nu mai pot, sunt sleita. Am chemat-o pe mama sa stea cu cris dar el tot de mine trage si nu ma lasa deloc sa zacun pic. Cred ca m-as intinde si pe covor, numai sa ma lase linistita acolo. Dar nici afara nu vrea sa iasa fara mine...

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput