Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, ti-am trimis mail.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna!

Am o stare tare naspa!..nu stiu de la ce provine..probabil sunt prea obosita...

Bianca mea mananca tot ca o pasarica...nu vrea carne, lapte, mancare gatita..Mananca numai nimicuri. O voi trece cateva zile pe peritol, poate ii mai creste apetitul.

Crinuta, sanatate multa lui Rayan!

Bubu, sanatate si lui Vladutz,. Ieri si Bia a facut un pic febra, dar nu stiu cat..noi nu stam sa ni se i-a temperatura.. I-am dat nurofen si gata nu a a mai facut. Desi a plouat, in ap. parca tot cald e..s-a ridicat caludura.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, de cand mananca Bianca prost?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana C, ma rog Celui de Sus, sa se i-a cea mai buna decizie pt voi! lui Seb.

Va puteti delecta, privind poze din Delta si de la mare, care sunt cam multicele..Sper sa nu va plictisesc...desi mai am de descarcat...multe peisaje..

La mare am stat doar 4 ore, cand ne-am intors din Delta...Urmeaza sa facem marea dupa 15 august.

albume foto

Mergi la inceput

Crinuta, cam de cand m-am intors din mini concediu, de miercuri( 2 aug).
In ziua intoarcerii, nu a mancat mai nimic..Orice inghitea voma..chiar si apa..abia spre seara a mai mancat cate ceva..A pus-o pe seama oboselii: Tulcea - Constanta-4 ore de stat pe plaja- Bucuresti.
La mare, datorita unui val, a inghitit si apa, poate si asta ar fi fost una din cauzele vomei...Pe plaja nici apa nu cerea, era putin maraita. Vroia numai in apa, sau sa o las in nisip..Credeam ca e prea preocupata cu aceste noutati...

Multumesc de intrebare .

albume foto

Mergi la inceput

Aaa am uitat sa va rog ceva: sper sa nu prea mult de sunc...le mele. Pleaseeeeeeee!

Si eu vreau o intalneala. Abia astept, sper sa nu fiu plecata..

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Vin si eu la intalnire, oriunde ar fi ca mi-e dor de voi si ultima data nu am putut sa ajung.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Oana, iti tin pumnii sa rezolvati totul cu bine.
Liviana, eu nu mai apuc sa scriu. As vrea, dar imi organizez timpul prost, am prea multe de faut de una singura, sau nu stiu ce Dumnezeu sa spun ca se intampla. Din oct ma gandesc serios sa ma intorc la serv. Pupici.

Mergi la inceput

Crinuta, vreau si eu sa-ti vad pozele din tinerete, dar nu stiu in care din albume sa ma uit. Iti sta bine cu suvite blonde.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552894851

Uite Tomasa, am pus aici.

Fetelor, deci cand vreti, cand puteti.
Noi in principiu avem biletele de avion pe 14, dar eu tot ezit daca sa plecam acum sau sa mai stam.
Ma tot gandesc la razboiul asta, si in afara de asta la clima aia de acolo. Am sta numai in casa, iar cand iesim ar fi doar la supermarket si mall-uri. Cred ca innebunim acolo

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput