Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

sanatate bolnaviorilor!
am vazut poze asa:
crinuta, frumusica si subtirica bine! unde sunt facute pozele tale? vreau si eu again cum am fost, mai am insa ceva kg pana sa ajung inapoi... dar nu ma las!

Liviana, v-am vazut scumpetea. Remarc ca nu este asa cracanat cum e Codrin . al meu e cam cracanici, sper sa i se indrepte picioarele mai incolo ca zici ca e Chaplin.
si n-am uitat de poze recente, tocmai am facut in weekend in parc si azi cand ajung ac incerc sa le si pun.
eu nu sunt programator ci inginer in telecomunicatii. nu am scutire de impozit desi as fi putut avea dar nu vrea conducerea firmei! . In schimb sotul meu da, este programator si nu plateste impozit. nici el nu stie inca ce va fi dar dc se trece iar la platirea impozitului nu stiu cum va proceda firma lor cu salariile. Tu ce ai auzit si la voi firma ce va face? te pup

Oana, nu pot vedea pozele tale.

Bubu, sanatate multa! si ai grija, conteaza f mult ce mancam! eu am mai zis, ma simt minunat de cand mananc mai rational/sanatos.

revin ca s-a mai usurat munca pe aici

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, pozele sunt facute la matusa mea, la care am locuit cam 9 ani, eu nefiind din Bucuresti.

Sa stii ca revazand pozele alea am devenit mai motivata, dar cand imi amintesc ca pe atunci nu conta cat, ce, la ce ora mancam.... ma apuca disperarea.

Mai fetelor, acum l-am pus pe Rayan in pat, deoarece mi-a adormit in brate si am avut asa o senzatie.., cum sa va spun...
Unde e bebelusul acela mic si plapand? Cand il vad ce lung e, ce fetisoara si trupusor de baietel are imi dau seama ce trece timpul.
Mi se intampla si seara, sa il vad cum doarme si sa nu imi vina sa cred ce lung e.
Cand ma gandesc ca la nastere masura 49 de cm.... iar acum e un barbatel mic.
Oricum, va ramane puiul meu si cand va avea 20 de ani si la orice varsta.
Hai ca o dau o sentimentalisme.

Deci, anunt important: cine vrea la intalneala de mamici frumoase?
Eu propun restaurant mexican, ca tare buna-i mancarea mexicana.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinutaaaaaaaa, eu vreau sa vin neaparat, ca le-am ratat pe toate...insa nu la mexican!!! gandeste-te putin la stomacelul meu plapand, care e la regim! Please!!!!

Imi pare rau ca are Rayan mucisori...

Liviana, am vazut pozele si mi-a placut Matei si costumasul lui cu rosu e f. dragut!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

OK Bubu, am uitat de stomacul tau.
Tu ce propui?

Eu sunt fan mancaruri internationale. Nu ma duceti la mancare traditionala romaneasca ca nu imi place.
Orice, dar nu asta, pleaseeeeeeeeeeee

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, putem merge la un Mall, avem de unde alege mancarea, ce zici? Alte locuri...habar n-am

Vlad are si el febra 38,2...ce-o fi? I-am dat nurofen si mai vedem.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, ma bucur ca va plac pozele cu puiul meu.
Shobo, hai ca m-ai facut sa rad apropo de cracanat. Sa stii ca nici Matei nu e perfect drept la picioare, seamana cu cei din familia mea. Eu sunt scutita de impozit insa nu m-am interesat deocamdata la firma. Vreau sa aflu mai intai care-s hotararile de gurvern si pe urma o sa vad ce poate face firma pt noi, scutitii.
Da, Adita, ta-su e mandru de noul sau sofer de schimb. A fost primul lui debut la volan, insa tot timpul m-am gandit sa nu patim si noi ca Bubu cu Vladut. Noroc ca la intoarcerea acasa, Matei a adormit pe drum si deci n-a cerut in fata in timpul mersului.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Hi, hi, Liviana, parca s-a mai calmat si Vladut, daca plecam undeva il pun direct in scaunelul lui si nu mai urla. I-am luat si lui un volan de jucarie si "conduce" si el ca tati si are o revista cu masini si se uita in ea

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc! Se pare ca ne incadram in ultima circulara a lui Sarkozy legata de copiii la scoala si cei nascuti aici! Am fost cu dosarul, am fost primiti foarte bine de catre un baiat care ne-a zis ca el a primit scrisoarea noastra cu demande-ul si ca ne-a trimis imediat convocare, pentru ca are nevoie de toate actele sa grabeasca dosarul, caci pe 15 expira circulara lui Sarkozi. Nu am avut timp sa traducem certificatele noastre, a zis ca nici o problema, sa trimitem restul actelor azi recomandat ca ei in doua zile le primesc si ne trimite iar convocare sa discutam si sa ducem si certificatele de nastere traduse. I-am spus ca pasapoartele sunt expirate, ca nu ne-am intors in tara sa le refacem ca sa nu pierdem continuitatea la ani si pe lista mai era trecuta certificatul de casatorie sau (cum nu suntem casatoriti) o atestatie de la consulat cum ca nu suntem casatoriti cu altcineva in tara. A spus ca nu e nici o problema pt pasapoarte si pt atestatie ca nu astea sunt importante acum. Sa speram ca steaua norocoasa ne este deasupra! Va pupam!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Vedeti ca am modificat la abume, era pe privat, puteti sa vedeti pozele noi in albumele din semnatura, iulie2 si august. Gata, ne ducem sa papam!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, sanatate lui Rayan. eu nu inteleg de ce, dar tot nu pot vedea pozele
Oana, iti tin pumnii, sa iasa totul bine

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput