Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Hi, hi...ce pustoaica! Iti statea bine si ce slaba erai........asa eram si eu acum 5 ani!!! 
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Hi, hi...ce pustoaica! Iti statea bine si ce slaba erai........asa eram si eu acum 5 ani!!!
Oana siVladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
hai ca nu o ciopirtit chiar asa rau, cel putin din poze nu se vede. Lasa ca creste repede.
DAr pozele tale din tinerete care sint??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Buna fetele,
am pus si eu ceva poze noi, majoritatea sunt facute azi, cu ocazia unui gratar la Calugareni.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
catiflo spune:
bestuta draga, felicitari pt bebelina si multa sanatate sa va dea Domnul !
eu sint cam ametita, trecem prin momente dificile pt ca al meu copilash a facut una din bolile copilariei pt care nu exista vaccin, se cheama "slapped cheek syndrome", n-am mai auzit de ea pina acum, dar se manifesta cu bujori in obrajori si la 2 zile dupa astia cu bubite pe corp, miini si picioare. aparent dupa ce apar bubitele nu mai e contagios, insa noi am avut in weekend musafiri, 4 copii mici si o mamica insarcinata, va dati seama cu ce obraz le-am dat telefon sa ii anunt ca se pot imbolnavi... sint terminata. azi dumnealui e acasa cu tati ca dimineata a vomat in masina. miine il duc la gradinita pt ca nu mai e contagios.
plus ca la job e infernal...
va pupacesc dulce
adita spune:
Oana, la miner nu merge decat unul din cele doua link-uri cu poze pe care le-ai pus.
Crinuta, eu nu reusesc sa-ti vad pozele noi(de fapt vechi)
Liviana, ce sofer de incredere v-ati gasit
Catiflo, sper sa nu se imbolnaveasca musafirii.E periculoasa boala asta la gravide?probabil la copii n-ar fi asa o tragedie daca ar lua-o, din ce povesteai tu nu pare prea grav
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552894851
Incercati acum. Il facusem eu private, de aia nu mergea.
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
Anda, am citit povestirile tale. Esti talentata, sa i le colectionezi Irinei. Cred ca va fi incantata sa le citeasca cand va fi mare.
OanaC, tinem pumnii!!! Succes!!!
crinuta spune:
Rayan are mucisori purulenti. Noroc cu pompa minune, ca altfel nu stiu ce faceam.
Crinuta si
Rayan