Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
catiflo spune:
shobo, si noua ni s-a recomandat spalarea pe dinti fara asta. m-am uitat la magazin, sint paste de dinti speciale pt copii si pe ele scria sa fie folosite dupa 2 ani parca, daca nu si mai mult, iar copilul trebuie supervizat sa ne asiguram ca nu o inghite ! al meu nu sta la spalat, citeodata imi cere periuta cind ma spal eu si vrea sa faca la fel ca mine.
noi stam rau la vorbit, cred ca din cauza suzetei ( care acum nu mai exista, diseara se implineste saptamina ) dar posibil si din cauza faptului ca i se vorbeste pe 2 limbi. le intelege pe amindoua insa, dar am facut niste experimente si am constatat ca el cam stie cine ce limba vorbeste, am incercat sa-i vb eu in engleza si nu cred c-a inteles ![]()
ieri am avut musafiri si cind dumnealui s-a trezit dupa un somn de 4 ore !!! a gasit casa plina, inclusiv 2 bebeline. nu va spun ca a fost gelos, nu i-a placut sa stau eu cu alti copii si nici nu a fost generos cu jucariile decit la adulti, nu si la bebei
m-am uitat si eu in fuga peste articolul cu mare, noi locuim aproape de malul marii si soarele e mult mai puternic decit in Ro (gaura in ozon, ce sa-i faci) si n-am auzit de enterocolite din cauza asta, cauza lor e lipsa de igiena si mincarea preparat prost...
liviana, si eu sint programator, dar platesc impozite si n-am scutire...
s-a nasolit si la mine la job ca au plecat din oameni, sefu acum are pretentii de la mine (numai ca eu nu sint in tema cu ce faceau aia ca nu mi s-a aratat) dar in schimb mi-a marit salarul 10% ca sa ma motiveze sa intru in papucii lor ... crize de plins avem si noi, azi noapte chiar de la 2 la 5, nu mai povestesc ca ma apuca iar durerea de cap.
tomasa, va tinem pumnii si voua... ieri a fost cam uricios din cauza musafirilor care au invadat casa, azi noapte nu stiu ce-a avut, azi nu l-am vazut la ochi ca mi-a fost rau si l-am lasat cu taica-su, l-am auzit plingind dar pt ca taica-su nu sta de fundul lui ca mine...
bubu, gabi face de obicei o data, dar nu e o regula, citeodata face si de 2 ori.
mai am 3 pagini de citit, dar se scoala mister, ma duc sa pregatesc papa. pupici
BDana spune:
OanaC am uitat sa iti spun ca iti doresc numai bine si va tin pumnii sa se rezolve situatia in modul cel mai fericit.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/crinuta28
Poze cu tunsulica.
Le-am facut cu telefonul care e cam descarcat, de aceea nu sunt foarte calitative, iar pustiul meu era smiorcait in poze pentru ca abia se trezise.
Iar am facut noapte albe: eu m-am dus in pat la 3, iar Rayan nu a dormit aproape deloc, pentru ca a avut febra 38. I-am pus Tylenol la 3 noaptea si abia dupa vreo ora i-a trecut.
Acum n-are febra, dar il tin sub observatie.
Daca n-ar fi avut mucisori as fi zis ca e de la vreo alta masea, dar nu cred.
Ma gandeam la asta deoarece de la dinti facea 38+, pe cand la acea viroza a facut 39+.
Catiflo, si Rayan aude 3 limbi, deci are o scuza, insa eu acum nu cred ca este important sa stie si araba, mai ales ca nu intentionez sa il cresc intr-o tara araba, si chiar daca am ajunge, acolo engleza e limba oficiala in orice institutie, iar la scoala toate materiile se invata in engleza.
So, daca va stii engleza si romana ( mai tarziu si germana) eu ma voi declara multumita.
Crinuta si
Rayan
oana cretu spune:
Va multumesc tuturor! Ne-am decis sa mergem maine, sa nu mai amanam, cu dosarul cu tot ce avem si daca o sa le placa de noi si chiar vor sa ne faca ne vor spune ce sa mai aducem, daca nu, ce-am avut si ce-am pierdut. Incerc sa imi pastrez optimismul indiferent de raspuns, pentru ca viata nu se termina aici.
Si Seb are probleme de vorbit, pediatra ne-a spus ca a intalnit cazuri de copii straini sau parinti de nationalitati diferite si ca este cauza principala, pentru ca aud amandoua limbile vorbindu-se. La noi intelege mai mult in romana, normal, dar cand ii spune un francez "bonjour", "au revoir" face cu mana, cand ii spune "bisou" ne pupa etc. Dar cu vorbitul pauza. Vorbeste in limba de bebelusi si cu copiii, si cu noi non stop in schimb.![]()
Va pup dulce!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7 [url=http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=203b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/my_photosIULIE
adita spune:
Crinuta, dar din poze nu se vede ca ar fi tuns aiurea pe la urechi. pare ok.
m-am intalnit azi cu baietelul acela de care va mai spuneam ca e de varsta lui Nectarie si vorbeste bine. acum facea deja scurte propozitii: unde pleaca? am pus cheia,unde e cheia, nu pot, etc. incerc eu sa nu fac comparatii, imi spun ca fiecare copil cu ritmul lui, dar nu ma pot abtine sa nu fiu putin invidioasa
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

oana cretu spune:
Crinuta, l-am vazut si eu pe tunsulica, l-ai tuns f bine avand in vedere ca nu esti coafeza. Uite, mie, sincer, mi-e frica sa ma apropi de Seb cu foarfeca, am incercat o data si ii este frica si se agita, si imi e frica sa nu ii fac ceva. Legat de nopti albe, nu poate fi si de la caldura?
Adita, te inteleg, ca si Seb e intarziat in vorbire, dar, gandeste-te ca nu e nici primul si nici ultimul, cum si acel baietel nu e primul si nici ultimul care incepe sa faca propozitii la o asemenea varsta. Eu nu imi fac griji deloc.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7 IUNIE IULIE
oana cretu spune:
Alina, spor la munca in continuare, ai sa vezi cand o sa fie gata casa ce fericita o sa fi, o sa uiti de munca.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7 IUNIE IULIE
oana cretu spune:
Am pus poze noi in album, daca vreti sa vedeti. aici si aici
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
crinuta spune:
Merci Oana, eu stiu ca tund bine, eu m-am tuns ani la randul singura. Cine vrea poze va arat, sunt din timpul facultatii.
Dupa mine aia e cea mai reusita coafaura pe care am avut-o, e exact pe gustul meu.
Problema la Rayan a fost ca s-a miscat foarte mult si de aici greselile.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, si mie mi se pare ca l-ai tuns bine, ii sta frumos asa mai scurt! Hai, pune poze sa te vedem!
Oana, l-am vazut si pe Seb, parca e mai mare!
Eu chiar va admir pe voi, cele care vorbiti copiilor in doua limbi, ei sigur inteleg in amandoua si vor invata mai usor a doua limba!
Vlad mai zice ceva nou: nano= nino-nino(politia sau salvarea), mana= sarumana, pii sau pipii= copiii si iia= Iulia, prietena lui de joaca. Ce imi place este ca nu uita cuvintele invatate recent, acum chiar ca si-a marit vocabularul! Propozitii inca nu face, doar pe limba lui poate.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz