Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, mamaliga baloneaza daca mananci seara...n-a avut timp sa se digere...bla-bla...nu se mai mananca dupa ora 18, 19 cel tarziu!!!!! la mine e invatatura de minte, pe bune!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Cotoroante mici, a-ti ras un pic de mine nu?

Las' ca slabesc eu! Chiar nu stiu de ce m-am ingrasat asa? Ca de mancat, mananc , nu gluma si mai ales dup 17.00 Eu sper ca o parte din kg, le voi dau jos la mare, macar 2-3 si restu' vad eu..e secret nu va spun cum.

Crinuta, esti o draguta, poate din cauza durerii de cap nu mi-ai vazut sun....le. Pestele acela mare este cumparat de la niste prieteni pescari. Si sotul a pescuit, dar anul acesta nu a prins decat caras.. Anul trecut a prins 2 stiuci de 1.5 kg fiecare...
Sanatate multa!

Pana una alta, va multumesc mult pt aprecieri

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

BDana, sanatate multa tie si sotului!

Bubu, sanatate si tie! Ti-ai revenit complet? Sanatate si lui Vladutz! Oare o fi de la caldura?

Shobo, ai un flacau mare deja! Arati super cu noul look! Erai si foarte eleganta! Tine-o tot asa, tanara mamica.

Si Bia mea isi revenise cu scaunele, dupa o zi de regim si dupa biotics si calciu carbonic( recomandat de o farmacista, iar astazi..a facut din nou scaune moi( 2) si am trecut-o din nou pe ceai de menta....
Bubu, te rog sa-mi mai spui o data ce ti-a recomandat tie medicul in loc de smecta? Am vrut sa te sun sambata, dar nu aveam unde..si nici pe msn nu erai activa..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

SCRIU REPEDE, REPEDE! SA VA MAI SPUN?..MULTUMIM TARE MULT PENTRU PRIMIRE!

Am pus pozici!

Acum sunt in perioada cand imi privesc comorile si ma gandesc ca Dumnezeu poate imi va lasa timp, rabdare si putere pentru a ma bucura de privilegiul existentei lor !

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Vaai, Bestutzaaaa, sunt asa de dulci impreuna! E scumpa foc Ilinca, iar Tudor ce bronzat e!! Sa-ti traiasca si sa fie cumintica si papacioasa! Asa mi-ai facut o pofta de o surioara....Tot cu Tutunaru ai nascut, cum a fost? Cat a avut Ilinca la nastere?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Oana, ia aici pumnii strinsi tare de la mine!

Bestutza, multe felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kris, cred c alternativa la smecta era hydrasec.
Copilul meu l-a descoperit pe "nu" si acum face uz si abuz de el, scuturand capul energic. Si ca sa nu spuna ca doar il barfesc il si laud, spunandu-va ultimile achizitii lingvistice : pocala=portocala; maca=rata; dam=geam; papu=papuci, sandale, pantofi; mieie=miere.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata!
duminica seara am ajuns si noi de la mare.
Mai intai felicitari,Bestutza,pt fetita cea mica si sa-ti traiasca copilasii si voi fericiti alaturi de ei!
Oana,mult succes,o sa fie bine,ai sa vezi.
Bubu,am vazut si eu filmuletul cu crizele,asa face si Raisa,uneori mai rau alteori mai putin....depinde de suparare.Asa ca sunt si fete mai obraznice.De fapt ea nu e obraznica e alintata si mofturoasa.
Kris,eu zic sa o tii cu regim mai mult,eu am mai citit despre diaree si toata chestia este regimul si trebuie inceput cat mai tarziu si progresiv ca la o diversificare.Din cauza asta se repeta si boala mai des....Eu am plecat la mare cu regim,de 2 sau 3 zile,acolo am incercat putin,a facut o indigestie urata tare,iar diaree si am renuntat,abia ieri i-am dat putine fructe,azi putin lapte dar de baza sunt tot uscaturile.Si asta dupa 9 zile.Dar vad ca scaunele sunt bune.Iar tratamentul l-am terminat dupa cateva zile la mare.Eu i-am dat enterol+debridat +biotics si in ziua indigestiei cand a facut apa si smecta.
Acum de la mare,a fost binisor....aceea indigestie cu voma,ea nu vomase pana acum decat o data pe la 7 luni de la un ou...m-a speriat.Crde ca a fost de la o ciorba,dar i-am dat f putin doar cateva lingurite.
Apoi a facut sotul indigestie tot cu voma si diaree,2 zile.Apoi fata febra 2 zile.Inclin sa crde ca exista ceva la mare....Anul trecut fata avea 6 luni si nu a patit nimic.Acum ambii copii ai prietenilor nostri si cel mic de 6 luni,alaptat exclusiv a vomat si a facut diaree.Si fata mare a facut la fel,nu mancase decat un gogos de la terase ca eram eu patita inainte si nu-i mai dadea nimic....inclin sa crde ca de la soare cu toate ca dupa 11 nu am stat deloc la plaja,am avut creme de protectie...etc.Nu stiu ce sa zic.Si eu ma simteam epuizata,am dat vina pe sarcina,dar dupa ce am purtat pe cap ceva si ochelari a fost mai bine.Eu nu port de obicei ochelari de soare si nici pe cap....Si ma gandesc si la Kris,dupa 4 ore de mare a facut fata indigestie...sau enterocolita....si in delta atatea zile nimic.Zic si eu dar la anul,daca nu uit ce am patit anul acesta nu cred ca mai mergem la mare.

Asta cu relele,in rest s-a dat in jocuri cat a putut,s-a jucat cu nisip,in apa nu prea a vrut...doar asa spre sfarsit...ea a fost f vioaie,seara cand vedea ca intram in curte sau in casa plangea...mereu vroia plecata,la plimbare,la apa,la copii.A fost f posesiva,nu ne-a lasat o clipa,mereu vroia ceva,mai ales cu tati,ca el era vedeta pt ea,acasa fiind plect toata ziua.
cam asta a fost in mare.
Ieri,acasa a mancat f bine,s-a acomodat binisor cu venirea...sa speram ca a terminat cu agitatia si mofturile.iar dau vina pe mare....Nu stiu,poate am fost noi mai ghinionisti anul acesta,dar multumesc DD ca nu a fost mai rau.

va pup si poate reusesc sa mai scriu.Miercuri ma duc la echo sa vedem ce face baietetul nostru ca saracul,toata lumea a uitat de el in acele conditii....

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Paula, si mie mi-e cam teama de asta la mare, Vlad fiind predispus la scaune moi...bine ca acum v-a trecut si sunteti sanatosi! Deci si Raisa face crize....la fel cred si eu, ca e un rasfat in a primi tot ce vor!

BDana, da e hydrasec, mie mi se pare f. bun, mai ales ca are gust de caise si il ia f. usor in comparatie cu smecta.

Vlad a facut azi-noapte iar febra, de fapt toata ziua de ieri a avut in medie 38...azi-noapte la 1 i-am dat nurofen, i-am pus sosetele cu otet, pana la urma i-a scazut si dupa o ora a adormit pana la 9 dimineata. Acum nu mai are, daca se repeta vom merge la medic.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Sanatate bolnaviorilor
Bestutza,am vazut si eu pozele. ce frumos dormeau ei unul langa altul. si ce par mare are Ilinca. si mi-a mai placut una in care o tinea Tudor in brate si ea cauta cu gurita sa suga
Crinuta, acum incep si eu ca tine: numai in Romania se poate intampla asa. m-am perpelit azi-noapte o gramada, ca era la noi pe strada o galagie. se apucasera unii sa racaie asfaltul, ca sa puna altul nou.pana aici nimic anormal, doar ca asfaltul era turnat anul trecut si era in stare foarte buna. au scos si bordurile, puse tot anul trecut, sa bage in schimb altele noi. toata strada e un santier, de nu mai pot sa trec si eu cu copiii cu bicicletele, ca sunt numai santuri peste tot. si pt ce? ca sa aibe pe ce toca banii? imi inchipui ca sunt si strazi cu probleme,pt alea nu sunt bani sa le repare, ca toaca banii pe "reparat" strazi care sunt in stare buna. eu nu inteleg ce se intampla la primariile astea. de exemplu, in fata blocului aveam un spatiu viran, pe care anul trecut au amenajat un parculet. n-am apucat sa ne bucuram prea mult de el, ca au desfiintat jumatate. ma gandeam a poate vor sa faca o parcare, ceva, ca e o problema mare la noi in zona cu locurile de parcare. aiurea. fac o piata. chiar peste drum de vechea piata, pe care au renovat-o si modernizat-o acum doi ani si e in stare foarte buna. era suficienta asta, ca nici macar nu e ocupata toata.nu pot sa inteleg nici in ruptul capului, de ce au desfiintat parculetul si s-au apucat sa faca una noua, ca nu era nevoie. sau vor s-o desfiinteze pe cea veche in care au bagat acum doi ani o gramada de bani?daca vor s-o desfiinteze, de ce au mai renovat-o? tot asa, ca sa aibe pe ce cheltui banii contribuabililor.off, am asa un sentiment aiurea. oare nu se vor schimba lucrurile niciodata pe la noi?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput