Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
alinacn spune:
quote:
Originally posted by tipsy
ma bucur tare mult ca ti-am dat o idee buna. Noi le-am pus in tulle, o sa pun si in album o fotografie, numai ca trebuie sa reconstitui aranjamentul acum pt ca nu am la birou nici o poza cu unul facut atunci si mai dureaza un pic, stai pe aproape . Si am dat cate unul de familie. Cand sunt gata neaparat sa ne arati cum au iesit!!quote:
Originally posted by Rexanne
Si revin, ca uitai sa multumesc cuiva....
Tipsy, saru-mana mult de tot pentru ca datorita tie, respectiv pozei de magnet si coordonatelor firmei, ne-am hotarat (noi fiind pasionati de magneti!!avem frigideru plin de asa ceva)ca marturiile noastre sa fie magneti cu o poza haioasa cu noi doi!!
Si acu' intrebarea...voi cum le-ati oferit??? Le-ati pus in tulle ceva???
Bub la voi
o idee super ingenioasa cu magnetii, la asa ceva nu m-am gandit, exact cum a mai spus cineva le pui pe frigider si de fiecare data cand umbli la el iti amintesti de nunta persoanei respective
Alynutza spune:
Voicu_bebi, verigheta se poarta pe mana stanga dupa casatorie. Daca vreti sa le purtati inainte se poate pe dreapta si semnifica logodna, insa nu stiu daca le puteti purta inainte de a face logodna in biserica, acum nu mai e cazul pentru ca mai aveti putintel pana la nunta. Oricum, in general degetele de la mana stanga sunt mai subtiri decat cele de la mana dreapta (mie de exemplu nu mi-e buna verigheta si pe dreapta). In schimb, inelul de logodna eu stiam ca se poarta pe stanga, exact ca si verigheta, eu asa l-am purtat si il port inca. Eu voiam sa le port impreuna, dar o sa-mi largesc inelul sa-l pun pe dreapta, ca am inteles ca se strica amandoua daca se tot freaca unul de altul.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
chiar ma uitam la poze, nu mai stiu la cine care a avut buchetul de mireasa din cale!! si dc nu ma insel si lumanarile la fel!
asa ca nu itzi mai face probleme!
tine DD cu noi!nu ne lasa la greu!
camelia1 sar'na mult!
la fata!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
eu le-am avut din cale, dar mai este inca cineva, nu stiu cine. Si lumanarile au fost tot cu cale, dar nu am poze postate cu ele. daca iti treuie, caut printre cele digitale si-ti pun in album, doar sa-mi spui
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Poze nunta
Giova spune:
e mnisto buchetul de cale, si eu tot dintr-ala as vrea. acum sa vb. si cu florareasa. ea mi-a propus din orhidee salbatice.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
ginutza2002 spune:
asa mey! stiam eu ca am vazut la cineva!
tu erai magda!
dar am mai vazut la cineva!!
Rexanne spune:
Multam mult de tot pentru pozici Tipsy, vazut, placut, luat de exemplu'. Io am vrut sa dam de familie, ca asa este select(zic io), ca daca or veni sot si sotie, le dau doi magneti...ce dracu sa faca cu ei, ca doar nu or vrea sa imi vada mutra chiar prin toata casa...
tipsy spune:
poate la mine ai vazut... am avut si buchetul si lumanarile de cale, desi multi erau superstitiosi in privinta calelor...
Nunta noastra
quote:
tu erai magda!
ginutza2002 spune:
quote:
poate la mine ai vazut... am avut si buchetul si lumanarile de cale, desi multi erau superstitiosi in privinta calelor...
Nunta noastraquote:
tu erai magda!
asa bre! acu cautam sa vaz poze!
noroc cu tine ca mi-ai luat-o inainte!
atat de mult mi-au placut!
tipsy spune:
ma bucur ca ti-au placut! toata nunta noastra a fost construita in jurul ideii de eleganta a calei! in afara de buchet si lumanari am mai avut si toate aranjamentele cu cale, cocardele, marturiile, tortul (chiar si cel de la petrecerea de burlacitze a fost cu cale ).
quote:
Nunta noastra
asa bre! acu cautam sa vaz poze!
noroc cu tine ca mi-ai luat-o inainte!
atat de mult mi-au placut!
anduril spune:
Ce dragutz ca ati pastrat o idee centrala ! Daca nu ma insel, poti considera si rochita un fel de cala, numai ca intoarsa... . Cat despre sotul tau, ce sa spun, a aratat aproape la fel de bine ca tine...
quote:
ma bucur ca ti-au placut! toata nunta noastra a fost construita in jurul ideii de eleganta a calei! in afara de buchet si lumanari am mai avut si toate aranjamentele cu cale, cocardele, marturiile, tortul (chiar si cel de la petrecerea de burlacitze a fost cu cale ).
*Imagination is more important than knowledge*