Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

cum sunt orhideele salbatice? eu am avut la casatoria civila buchet din orhidee verzi, dar nu stiu daca erau salbatice...

quote:
Originally posted by Giova

e mnisto buchetul de cale, si eu tot dintr-ala as vrea. acum sa vb. si cu florareasa. ea mi-a propus din orhidee salbatice.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

apropo de petrecerea de burlacitze!
am o mmmaaaareeee problema!
nu am pe cine sa chem!!si imi vine sa ma bat!
toate prietenele mele ba au bebenaci, ba nu sunt in tara!
si uite asa cred ca raman fara fete si mai bine cred ca ma duc cu baietzi!!!
cred ca ar fii misto!!!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

foarte interesanta remarca! nu ma gandisem pana acum in acest fel la rochitza mea!!

multumesc pentru aprecierile la adresa sotului! o sa ii spun diseara ca il lauda fetele pe forum! o sa fie tare mandru presimt

quote:
Originally posted by anduril

Ce dragutz ca ati pastrat o idee centrala ! Daca nu ma insel, poti considera si rochita un fel de cala, numai ca intoarsa... . Cat despre sotul tau, ce sa spun, a aratat aproape la fel de bine ca tine...

quote:
Originally posted by tipsy

ma bucur ca ti-au placut! toata nunta noastra a fost construita in jurul ideii de eleganta a calei! in afara de buchet si lumanari am mai avut si toate aranjamentele cu cale, cocardele, marturiile, tortul (chiar si cel de la petrecerea de burlacitze a fost cu cale ).

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

petrecerea mea de burlacitze a fost surpriza! s-au ocupat atat cumnata mea, cat si nasa, dar mai ales cateva colege de birou dragi mie care stiau cam ce imi doresc. eu zic sa stai linistita ca poate ti se pregateste si tie ceva !!

quote:
Originally posted by ginutza2002

apropo de petrecerea de burlacitze!
am o mmmaaaareeee problema!
nu am pe cine sa chem!!si imi vine sa ma bat!
toate prietenele mele ba au bebenaci, ba nu sunt in tara!
si uite asa cred ca raman fara fete si mai bine cred ca ma duc cu baietzi!!!
cred ca ar fii misto!!!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Hehe, pai sa fie, si asa mirele e mai... neglijat la nunta, nu? Mi-au placut foarte mult pozele, e ochiul fotografului sau al tau acolo?

quote:
Originally posted by tipsy

foarte interesanta remarca! nu ma gandisem pana acum in acest fel la rochitza mea!!

multumesc pentru aprecierile la adresa sotului! o sa ii spun diseara ca il lauda fetele pe forum! o sa fie tare mandru presimt

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

am avut si un fotograf bun, dar instructiunile au venit de la noi. probabil ca ne-am simtit inspirati de moment...

quote:
Originally posted by anduril

Hehe, pai sa fie, si asa mirele e mai... neglijat la nunta, nu? Mi-au placut foarte mult pozele, e ochiul fotografului sau al tau acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele va multumesc mult pt raspunsuri...mai ales Alynutza si alinacn...sunteti niste dragute am gasit verighetele pt mine si iubi...dar ne ducem maine abia sa le luam ca iubi a avut o lucrare azi...si abia astept sa vina acasa ....
mai am putin si vine nunta ce mai ...maine ma duc pt certificat si poimaine depunem si actele ....maine mai am de luat cosulet si cocardele....off...deja ma vad doamna...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by alinacn
moko infigete putin in nasii tai,cum sa vina asa?imi mai spunea cineva ca sunt an pers care vin la nunta in tricou.am ramas blocata, cum se poate asa ceva ca doar nu te duci la discoteca.in final toti au venit la camasi, costume, etc(poate e o farsa)

hi-hi, as vrea eu sa fie o farsa, dar cunoscandu-mi socrul( ca despre el e vb, nasii cu probleme erau ai giovei- la mine astia sunt aproape normali si nu ma astept la astfel de surprize- probabbil ca ma vor uimi cu altele)- sunt convinsa ca vorbeste foarte serios si nici cu tancul nu-l voi face sa se razgandeasca- ce, noi ne-am razgandit cand am refuzat sa ne luam verighete de la amanet?
pana la urma, voi incerca sa-l ignor- important e sa fim noi frumosi si eleganti- el poate sa vina si in , daca asa se simte ok !!
ps: asta o zic acum, dar probabil ca atunci voi avea revolverul incarcat!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:

auci, si eu tot la sector 3, fetelor ce stiti de sectorul 3? apropo eu nu mai inteleg nimic:stiu ca la primarie trb sa depun actele cu 2 sapt inainte de data nuntii.da?ca asa mi-a zis si al meu dupa ce a vorbit cu cei de la primarie.dar, apare un dar.o fata care are nunta la sfr lui oct mi-a spus ca actele trb depuse cu 1 luna inainte.eu i-am spus ca nu, ci cu 2 sapt.ea,nu, cu 1 luna.pai da eu nu mai inteleg nimic, sau o avea vreo pila fff ascutita si trb sa depuna actele cu 1 luna inainte ca sa fie sigura ca gaseste liber cand vrea.

eu am sunat vineri acolo si mi-au spus ca actele se depun cu 14 zile inainte... pana acum am stat foarte linistita in privinta asta..sper sa nu-mi faca si astia o surpriza "placuta"
cat despre lautar+ fotograf- ma rog sa nu dau de ei pe acolo- din cauza lor m-am si hotarat la o civila in timpul saptamanii!!
daca totusi nu am norocul asta, aveti idee cam cu cat banet ar trebui sa ma pregatesc ca sa scap elegant de ei?

acum plec cu nerabdare si curiozitate spre cosmarul de 7 spre 8 august!!

au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by moko

quote:

auci, si eu tot la sector 3, fetelor ce stiti de sectorul 3? apropo eu nu mai inteleg nimic:stiu ca la primarie trb sa depun actele cu 2 sapt inainte de data nuntii.da?ca asa mi-a zis si al meu dupa ce a vorbit cu cei de la primarie.dar, apare un dar.o fata care are nunta la sfr lui oct mi-a spus ca actele trb depuse cu 1 luna inainte.eu i-am spus ca nu, ci cu 2 sapt.ea,nu, cu 1 luna.pai da eu nu mai inteleg nimic, sau o avea vreo pila fff ascutita si trb sa depuna actele cu 1 luna inainte ca sa fie sigura ca gaseste liber cand vrea.

eu am sunat vineri acolo si mi-au spus ca actele se depun cu 14 zile inainte... pana acum am stat foarte linistita in privinta asta..sper sa nu-mi faca si astia o surpriza "placuta"
cat despre lautar+ fotograf- ma rog sa nu dau de ei pe acolo- din cauza lor m-am si hotarat la o civila in timpul saptamanii!!
daca totusi nu am norocul asta, aveti idee cam cu cat banet ar trebui sa ma pregatesc ca sa scap elegant de ei?

acum plec cu nerabdare si curiozitate spre cosmarul de 7 spre 8 august!!

au mai ramas...
poze

Cu 150 de mii de lei am scapat de ei. De fapt socrul e mai mare de gura si am avut norocul ca le-a spus nu stiu ce. Oricum pe mine nu prea m-au interesat!!!!

eu
poze nunta

Mergi la inceput