Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ginutza eu nu reusesc sa-i vad.

Fetelor eu am pe corsetul rochitei perle. asa ca...

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

eu m-am casatorit la sectorul 4, intr-o vineri. Nu am dat peste fotograful lor, chiar ne-au precizat, la intodusul actelor, ca nu au. Dar nenea cu acordeonul a trebuit sa-mi strice si vreo doua poze, frumuselu'!

Poze nunta

la sectorul 3, ceva experiente intre voi?

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by nature

Rexanne, Tipsy, ce-i cu magnetii? Vreau si eu coordonatele firmei, pls!

Eu am fost acum vreo 2 sapt. la o nunta si marturiile au fost clasicele bombonele albe ( dar in forma de inimioare) si cate un magnetel rosu in forma de inimioara. Eu mi-am pus magnetelul pe frigi si de cate ori il vad mi-aduc aminte de cuplul acela.Mi-a placut deci ideea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Nature, io am vazut in pozele lui Tipsy marturiile ei, respectiv o poza foarte frumoasa cu mainile lor si o cala...Ce sa spun, foarte artistice. Si sub forma de magnet...
Io nu stiam ce marturii sa dau, ca am o problema cu bomboanele, si fiind pasionata de magneti, am prins mingea la fileu, si am prestat in consecinta.
Nu stiu daca am voie, da' daca nu am nu dati cu rosii!! Firma se numeste Savcom, cu site-ul www.savcom.ro . Pe site gasesti si datele de contact (data nu, cauta in mesajele anterioare ale lui Tipsy, ca este si un nr. de tel.)Pe noi ne costa cam 6 mil magnetii pt 200 de persoane...
Cam asta ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna fetele...am si eu intrebare poate cam idioata dar asta e ,ma trezisi si eu acuma...verigheta se pune pe mana stanga sau pe dreapta ca tocmai ma pregateam sa cutreier magazine sa gasesc una pe marimea degetelor mele subtiri...
va pup...si pun poza la verighete cand le vom lua...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by moko

quote:
Originally posted by magda raluca

eu m-am casatorit la sectorul 4, intr-o vineri. Nu am dat peste fotograful lor, chiar ne-au precizat, la intodusul actelor, ca nu au. Dar nenea cu acordeonul a trebuit sa-mi strice si vreo doua poze, frumuselu'!

Poze nunta

auci, si eu tot la sector 3, fetelor ce stiti de sectorul 3? apropo eu nu mai inteleg nimic:stiu ca la primarie trb sa depun actele cu 2 sapt inainte de data nuntii.da?ca asa mi-a zis si al meu dupa ce a vorbit cu cei de la primarie.dar, apare un dar.o fata care are nunta la sfr lui oct mi-a spus ca actele trb depuse cu 1 luna inainte.eu i-am spus ca nu, ci cu 2 sapt.ea,nu, cu 1 luna.pai da eu nu mai inteleg nimic, sau o avea vreo pila fff ascutita si trb sa depuna actele cu 1 luna inainte ca sa fie sigura ca gaseste liber cand vrea.
krelia sa-ti traiasca finutz-ul si sa te bucuri de el
nature da-mi o adresa ca sa pot sa-ti trimit cateva texte de invitatii

la sectorul 3, ceva experiente intre voi?

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Ginutza eu nu reusesc sa-i vad.

Fetelor eu am pe corsetul rochitei perle. asa ca...

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

gio tre sa te loghezi pe yahoo si apoi sa intri pe link-ul de la mine!
stai linistita cu perlutzele!parerea mea e ca nu tre sa iei in seama toate superstitiile!
chiar ma uitam la poze, nu mai stiu la cine care a avut buchetul de mireasa din cale!! si dc nu ma insel si lumanarile la fel!
asa ca nu itzi mai face probleme!
tine DD cu noi!nu ne lasa la greu!
camelia1 sar'na mult!
la fata!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

buna fetele...am si eu intrebare poate cam idioata dar asta e ,ma trezisi si eu acuma...verigheta se pune pe mana stanga sau pe dreapta ca tocmai ma pregateam sa cutreier magazine sa gasesc una pe marimea degetelor mele subtiri...
va pup...si pun poza la verighete cand le vom lua...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

bebi in primul rand mai ai fff putin pana la nunta.casa de piatra si abea asteptam povestea voastra.
in al doilea rand eu parca am probat verigheta pt mana stg.am vazut la multi oameni verigheta pe stg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Veregheta se poarta pe stanga!
pe dreapta se poarta inelul de logodna pana la casatorie si apoi se trece pe stanga!
o sa vedeti ca la biserica o sa faca intai logodna si o sa le puna pe dr si apoi cand face cununia propriu zisa o sa le mute pe stanga!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

ma bucur tare mult ca ti-am dat o idee buna. Noi le-am pus in tulle, o sa pun si in album o fotografie, numai ca trebuie sa reconstitui aranjamentul acum pt ca nu am la birou nici o poza cu unul facut atunci si mai dureaza un pic, stai pe aproape . Si am dat cate unul de familie. Cand sunt gata neaparat sa ne arati cum au iesit!!

quote:
Originally posted by Rexanne

Si revin, ca uitai sa multumesc cuiva....
Tipsy, saru-mana mult de tot pentru ca datorita tie, respectiv pozei de magnet si coordonatelor firmei, ne-am hotarat (noi fiind pasionati de magneti!!avem frigideru plin de asa ceva)ca marturiile noastre sa fie magneti cu o poza haioasa cu noi doi!!
Si acu' intrebarea...voi cum le-ati oferit??? Le-ati pus in tulle ceva???

Bub la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

Rexanne, nature am adaugat in album poza cu magnetul si modul in care au fost impachetati in tulle. aratau mult mai bine initial pt ca erau impachetati de mama, eu sunt mai neindemanatica de fel si nu am impachetat prea bine acum...

magnetii

dar Rexanne tu ce faci cu atatia magnetii? asa de multi inivitati ai la nunta? sau dai fiecarui invitat cate un magnet?

Mergi la inceput