Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 19
cleopa spune:
Pentru toti cei care au crezut ca Pavel Stratan ar fi in stare sa-si urce propriul copil pe scena dupa ora 21:00...
Cleopatra Stratan, pusa fara voie pe afis
In momentul de fata, Cleopatra Stratan este cel mai bine vandut artist din Romania - peste 80.000 de albume. Micuta cantareata a primit din partea Cat Music "Dublul Disc de Platina" pentru vanzari impresionante ale albumului sau de debut. Spontaneitatea si dragalasenia Cleopatrei, precum si succesul sau inimaginabil au atras nu numai admiratie, ci si invidie din partea unora. In ultima vreme, numerosi artisti se plang ca figureaza pe afisele de promovare ale unor evenimente in care ar fi implicati, fara ca ei sa aiba vreo conexiune cu respectivele spectacole. In timp ce organizatorii de concerte vand biletele, imaginea artistilor care, in ochii publicului, lipsesc nemotivat de la aceste spectacole este serios deteriorata. Majoritatea artistilor de renume din Romania s-au confruntat cel putin o data cu aceste practici neortodoxe, si totusi ele continua sa existe. Desi este doar un copil, nici Cleopatra nu a fost scutita de astfel de incidente. In calitate de parinte, Pavel Stratan s-a decis sa ia pozitie in aceasta privinta. El este sustinut in totalitate de casa de discuri Cat Music, producatorii albumului Cleopatrei, "La varsta de 3 ani". Ca urmare a articolului "Pasiunea parintilor, exploatarea copiilor", publicat intr-un cotidian din Targu Mures, Pavel Stratan mentioneaza ca nu a fost incheiata nici o intelegere intre el sau managerul sau, Veronica Chirnoaga, si terti, pentru ca micuta Cleopatra sa participe la "Festivalul Vinului", organizat la Targu Mures in data de 6 octombrie. Prezenta Cleopatrei in oras a fost una strict personala, legata de cel mai frumos cadou pe care parintii i l-au oferit de ziua ei - o plimbare la Gradina Zoologica, unde micuta s-a simtit extraordinar de bine admirand cele mai haioase animalute, nicidecum pentru sustinerea vreunui recital. "Shakira a concertat in Romania pentru un onorariu de un milion de euro. Nu cred ca in Romania s-ar gasi cineva care sa ma convinga, pentru un milion de euro, sa o duc pe Cleopatra in vreun spectacol dupa ora 21, si mai ales in aer liber! Rusine organizatorilor care au avut curajul sa faca publica o asemenea informatie, precum ca in data de 6 octombrie, dupa ora 21, micuta Cleopatra urma sa sustina un recital. Dar si mai mare rusine pentru cei care au anuntat in seara respectiva, in fata zecilor de mii de oameni, ca micuta nu va canta din cauza ca ar avea o stare febrila si s-ar simti obosita. Rusine, rusine si inca o data rusine! Iar in ceea ce priveste starea sanatatii fetitei mele, spun urmatorul lucru: de cand s-a nascut si pana in prezent, Cleopatra nu a suferit niciodata de vreo stare febrila sau, cum s-a scris in articol, de oboseala. Si pentru linistea tuturor oamenilor care o indragesc pe micuta, declar ca nu exista om pe acest pamant care sa se gandeasca mai mult decat mine la binele, sanatatea si copilaria fetitei mele", a declarat Pavel Stratan.
Sursa: Romania libera
http://www.winmarkt.ro/ver_print.php?item=4942&l=1
olim spune:
rUSINE SA LE FIE ZIARISTILOR CARE AU SCRIS CA DATORITA STARII EI FEBRILE NU POATE CANTA
Cata invidie in Romania, toata lumea stie sa critice in loc sa puna mana sa faca ceva.
O seara placuta tuturor
Idaira spune:
Mie imi este draga tare fatuca asta...m-au emotionat atit de mult cantecelele ei...ce pacat ca rautatea,avaritia unora lovesc in persoane atit de nevinovate
olim spune:
asta nu se intampla doar cu ea, ci cu multe din talentele adevarate romanesti.aSA STIM UNII SA NE APRECIEM CE AVEM MAI BUN
grenouille spune:
quote:
Cleopatra: 1.000 € pentru o piesa
bla-bla-bla
sursa: Libertatea
de kko sa-tzi distrugi copilul pt. bani; cei ce cred ca potzi sa faci ce face stratan cu fi-sa, sa-si aduca aminte peste 10 ani, sa verifice ceea ce orice psiholog specializat stie- nu ai cum sa nu-l nenorocesti arzand etapele!
nu este nici o diferentza intre tziganca care-si pune sa cante prin metrouri, puradelul de 4 ani si nea stratan; timpul va confirma ca psihologii "are dreptate"!
=================================================================
"Drumu' spre iad e pavat cu prostie asezonata cu bune-intentzii!"
diadaniela spune:
Cleopa s-a inregistrat doar sa posteze acel articol.
cine e Cleopa?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun
Natasa spune:
Atunci, dupa teoria asta, si cind iti dai copiulul sa faca un sport de performanta il distrugi? Si cind cinta la un instrument sau are alt talent care nu se valorifica decit prin efort?
akarika spune:
De o ora citesc ce ati scris si nu imi vine a crede cat de rele puteti fi (unele dintre voi)cu un copil atat de mic ,nu e treba noastra ce fac e Pavel cu fetita lui.Sincera sa fiu eu ii admir fff mult pe amandoi si nu mi sa parut ca fetita sa fie fortata sa faca ceva ce nu vrea.Alexuta mea e fana Cleopatra si o imita tot timpu prin casa si la gradi(precizez fetita mea are 3 ani)si fredoneaza toate melodiile de pe cd.Si ea ar vrea sa fie ca Cleo dar pr e ca e foarte rusinasa si timida nu ar sta pe o scena in fata a mii de fani.Felicitari pentru Cleopatra si sper sa se bucure din plin de copilarie si de parintii ei care sant sigura ca o iubesc enorm si nu ar pune in pericol sanatatea copilului lor
may spune:
asa e, Natasa, ai dreptate
fara performanta societatea nu poate merge inainte .. iar performanta, in orice domeniu, cere sacrificii .. iar in unele domenii sacrificiile trebuie sa inceapa destul de devreme ca sa se obtina rezultate ..
probabil ca in loc sa comentam atita de pe margine si sa deplingem sacrificiile lor (vezi si alte cazuri: sportivi, artisti, olimpici etc.), ar trebui sa le multumim celor care aleg acest drum ca exista si ca prin eforturile lor ne ajuta pe toti sa mergem inainte
angy11 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Atunci, dupa teoria asta, si cind iti dai copiulul sa faca un sport de performanta il distrugi? Si cind cinta la un instrument sau are alt talent care nu se valorifica decit prin efort?
Nu stiu la ce varsta incep sportul,dar cred ca nu la trei ani(cel de performanta),insa instrumentul iti spun sigur ca nu-l incep la 3,sau mai mult,chiar daca o fac,performanta se vede dupa 2-3 ani,nu imediat.
In alta ordine de idei performanta e una(e un drum care urca treptat pana in varf),iar expunerea pe scena in spectacole si concerte e alta.
Toate se valorifica prin efort,dar efortul creste odata cu varsta.