Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Comi spune:

Cred ca exagerati cand vorbiti despre exploatarea Cleopatrei si faptul ca parintii doar vor sa scoata bani de pe urma ei.
Daca-i asa, inseamna ca toti copilasii (de varste foarte mici) ce au jucat in filme precum "Maria Mirabela", "Dumbrava minunata", "Veronica" etc. au fost exploatati.

Inteleg ca Sabina isi poate spune parerea avizata fiind profesoara la Conservator. Poate ca vocea Cleopatrei nu are timbru deosebit, poate nu e un talent extraordinar. In schimb, frapeaza prin corectitudinea cu care poate rosti cuvintele, pronunta perfect toate consoanele la doar 4 ani (cand a inregistrat albumul avea doar 3 ani si jumatate)

A fost dorinta ei sa cante. Nu au obligat-o parintii. Nu cred ca este un copil exploatat.

Am citit aici mesaje in care cineva spunea cat de rece s-a comportat Pavel Stratan cu fetita la emisiunea "De 3x femeie". Pavel Stratan este foarte timid, fetita era si ea coplesita de atentia ce i se dadea. Nu mi s-a parut trista, ci doar coplesita de tot ce era in jurul ei. Am vazut si eu emisiunea.

Aici aveti un interviu din luna august cu Pavel Stratan:
http://www.afterparty.ro/interviews/toate_genurile/pavel_stratan-408.html

Pavel Stratan a spus (nu in interviul de mai sus, ci cu alta ocazie) ca atunci cand Cleopatra nu va mai vrea sa cante ii va respecta dorinta. Nu o va obliga nicicum sa continue "cariera" muzicala.
Si eu tind sa-l cred pentru ca il respect mult pentru ca e printre putinele vedete fara aere si fitze, care nu face caz de celebritatea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am venit si io sa pun paie pe foc (desi imi place muuuult cum cinta, iar Bogdan e nebun dupa ea, asculta Ghita aproape non-stop). Ia uitati ce am citi io azi:

Platesti 2 $ pe o sonerie pentru mobil, dar n-o mai primesti!

Escrocheria "Ghita"

CU OCHII IN SOARE. Albumul lansat de Cleopatra, fetita in varsta de doar 3 ani a lui Pavel Stratan, a "erupt" in topurile muzicale. Faptul ca micuta artista este in voga i-a determinat pe promoterii Cleopatrei sa incerce sa scoata bani pana si din vanzarea melodiilor incluse pe CD ca sonerii polifonice pentru telefoane mobile. In spatele acestei campanii, se afla insa o escrocherie!

Astfel, printr-un sms - taxat cu 2 $, plus TVA - teoretic orice ar putea sa aiba pe telefon o sonerie cu una dintre melodiile preferate de pe CD.
Doar teoretic insa, intrucat practic dupa trimiterea sms-ului, soneria nu mai este transmisa celui care a cumparat-o, acesta primind un mesaj care anunta "Eroare. Retea indisponibila"!

Mesaj mincinos

Pe a doua coperta a CD-ului scrie asadar ca micuta "Cleo iti aduce oricare dintre melodiile acestui album pe telefonul mobil. Trimite la numarul 1314 un singur sms continand codul 00A, urmat de numarul melodiei. Ex.: trimite la 1314 textul
Imaginea de artista a micutei Cleopatra Stratan ar putea avea de suferit de pe urma campaniei mincinoase cu sonerii polifonice

00A01 pentru melodia Ghita (n.r. - prima de pe album). Tarif 2$/sms, plus TVA. Numarul 1314 este valabil in Orange si Vodafone. Info la 1800".
Indiferent insa ca respecti pasii indicati, soneria nu-ti mai este transmisa, insa sms-ul se taxeaza automat.
Sesizati cu privire la aceasta situatie care ar putea sa-i aduca prejudicii de imagine micutei Cleopatra si a casei de productie "Cat Music", reporterii "Averea" au cerut lamuriri la numarul 1800. De acolo ni s-a explicat lacunar ca "nu toate telefoanele sunt compatibile" si ca oricum "ar fi bine sa mai incercati sa trimiteti inca un mesaj!" Desigur, si acesta va fi taxat cu inca 2$.
Faptul ca exista doar anumite tipuri de telefoane pe care s-ar putea receptiona soneria polifonica nu este mentionat nicaieri pe CD, iar recuperarea celor 2 $ este imposibila. (D.I.A.)

Sursa: www.averea.ro/wiev.php?id=6391&id_sectiune=#Scene_1" target="_blank">Averea

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu nu cred ca fetita este exploatata. Am citit interviul dat de Pavel Stratan si m-am convins inca o data ca totul e placerea ei. Mi se pare normal ca atunci cand iti vezi unul dintre parinti ca este aplaudat, ca ii place sa cante pe scena, sa iti doresti acelasi lucru. Eu nu mi-am vazut parintii in asa postura si tot visam mereu la ziua cand voi fi pe scena si ma va aplauda o tara intreaga si nu aveam mai mult de 4 ani. S-apoi sunt si copii care la o varsta frageda, stiu fizica sau matematica mai multa ca un student...daca copilul are capacitate, vrea si poate sa faca acest lucru, nu inteleg de ce nu se poate...

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Din experienta mea de mamica de copil de 3 ani STIU ca e imposibil sa obligi un copil sa faca ceva de genul asta. Un copil de 3 ani s-ar da cu fundu' de pamint daca nu vrea sa faca ceva...nici nu poate fi discutia de a memora 20 si ceva de cintece, tinut concerte etc....decit doar daca ii place.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dar daca fetitei ii place???

Daca copilul meu ar vrea sa cante pe scena, ar avea voce si ar vrea...de ce sa nu il sustin???? (ce ar trebui sa ii spun? "nu mami, ca vei fi stresat, iti vei strica bruma de talent pe care o ai, si trebuie sa muncesti ca sa ajungi pe scena?)

Sabina, eu nu am studii muzicale, dar stiu ca(dupa 3 ani de predat la gradinita) nu poti pune un copil pe scena (de 3-4 ani) ca sa il fortezi sa faca ceva ce nu ii place...(mai ales daca cum a spus cineva este stresat...)

Poate ca fetita nu vrea sa fie violonista...vrea sa cante...

Copiii (asa mici) in general vor sa imite si isi doresc sa fie cineva drag lor - un model, si desi noi le zambim larg si ne spunem in sinea noastra "e doar un copil", ei sunt capabili sa fie mai maturi decat multi dintre noi...si mai mult...le place!!!

Ideea este sa te opresti atunci cand el spune "stop"...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

voi n-ati inteles.

eu stiu ca ea nu e fortata, ca face asta pt ca POATE.

dar am vazutzeci de copii, colegi cu mine, mai mici/mai mari/ care in contact cu presiunea scenei au clacat.S-a ales praful.

Copilul nu-si da seama, dar presiunea psihica e IMENSA.

Stiu din experienta.Fiecare mica auditie era un consum enorm, desi toti credeau ca eu nu am emotii.
E necesar antrenamentul emotiilor...dar cu masura!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

e clar ca are o presiune imensa, dar eu cred ca ea nici nu realizeaza acest lucru foarte tare, daca nu o obliga tatal, daca o obliga atunci ar fii cu totul altceva
Eu nu inteleg de ce trebuie ajuns la off-topic.Ne-am dat cu parerea despre ea, dar sa ajungem sa judecam parintii fetitei nu cred ca e prea normal, si e treaba lor ce fac cu copilul lor, nu e treaba noastra.O fii copii care canta mai bine decat ea, nu zice nimeni, dar nu inteleg de ce nu sunt lansati, daca sunt asa de buni, cde ce nu sunt cd pe piata cu muzuca lor.
sau fost copii care au jucat in multe filme celebre, si au fost supusi la o anumita presiune mediatica, dar daca parintii considera ca e bine, noi trebuie sa le respectam parereaca daca nu ar fii fost acesti parinti sa incerce ceva pt copii lor, nu am asculta azi Ghita
o zi buna tuturor si la cat mai putine rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am inteles toare parerile...
Dar eu cred ca fetitei ii place (deocamdata) ceea ce face!!!!

Si acum, de ce sa nu recunoastem, ca poate parintii fac ce vrea fetita, si nu invers!!!

Voi nu ati face la fel cu copiii vostrii? Daca isi doresc ceva atat de mult si ai posibilitatea sa ii oferi, de ce nu? Macar sa incerce...

ps...aici in US sunt f multe concursuri de miss cu copiii...la inceput mi s-au parut groaznice...ca folosesc copiii, ii pun pe scena, ii supun stresului, competitiilor...dar am la gradi 2 fetite care merg la astfel de concursuri...sunt atat de incantate si le place asa de mult incat ele isi tarasc parintii la competitii si nu invers...si totul e o joaca pentru ele...un fel de "pretend game" si sunt foarte echilibrate, detasate si dulci...

Copii nu percep stresul ca adultii, decat cand noi le impunem...(ceva de genul inaintea unei iesiri pe scena sa il bati la cap -de exemplu- sa dea ce e mai bun din el...cand daca i-ai spune "sa te distrezi la maxim, nu conteaza ce faci si cum o faci" ar fi fericit si fara nici un stres!!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Eu subscriu punctului de vedere al Sabinei
Si mai vreau sa spun 2 lucruri.
Am vazut-o la emisiunea de la Pro Tv cand a implinit 4 ani. Mi s-a parut tare trista, sau foarte sobra, nu stiu, era foarte asezata, nu a zambit deloc, a schitat ceva parca atunci cand a primit cadou o jucarie mare de plush.

Si am ascultat tarziu melodia Ghita, la mult timp dupa ce am vazut-o pe ea ce micuta e, si eram convinsa ca acest Ghita din melodie o fi vreun catel, sau vreun animalut si ea canta despre asta.
Am fost tare neplacut surprinsa cand am auzit ca de fapt Ghita asta e badea care e asteptat la portita , si versurile alea, cu (aprox) nu e nimeni sa te iubeasca cum te iubesc eu???
La nici 4 ani ?
Pt mine dezamagitor si trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Daria m-a innebunit cu "Copata" (Cleopatra). O asculta de cel putin 20 de ori pe zi (i-am luat tot albumul). Mai nou, insista sa o duc s-o vada, asa ca vom merge la concertul de pe 10 decembrie...

Mergi la inceput