Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am vazut-o si eu la "Carcotasi" si mi s-a parut foarte trista. Mi s-a rupt sufletul si am schimbat postul... Poate mi s-a parut doar...sper!

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

E doar un copil de 4 ani!Cred ca se emotioneza foarte usor si nu stie ce sa mai zica.Nu cred ca era trista!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu pur si simplu o ador pe micuta Cleopatra. Prima data cand am ascultat cd-ul, am ras cu lacrimi. In cateva ore i-am invatat toate cantecelele. De cand am luat cd-ul, nu mai ascult decat "Stratanica" (asa o alint eu).

Pentru cine e interesat de urmatorul concert, acesta va avea loc pe 10 decembrie, ora 17:00, la Sala Palatului

Noi vom fi acolo negresit!

Cat despre barfe si datul cu parerea...
De ce nu va ganditi ca un copil daca NU vrea sa faca un lucru, mai ales in public, NU-l face si gata??? Ati vazut-o cumva la concerte sa se puna-n fund pe scena si sa planga "nu vreaaaaaauuuu...tati, nu ma OBLIGA"???
NU!!!
Si-atunci? De ce nu apreciati micile/marile valori??? De ce atata rautate si desfacut firu-n patru? Ce usor e sa sa iti dai cu parerea despre ce vezi la tv, nu despre ce cunosti ff bine. Auzi, "copil exploatat"! Pai atunci or fi exploatati si copiii de la gradinita, care invata poezii si cantecele, specifice varstei lor. Cantece inocente (ca tot spunea cineva ca ar fi penibile)...

E asa de usor sa rezolvati asta: nu va place, nu ascultati, nu va uitati la tv! Nu...mai bine intrati pe forumul pentru si despre copii (!!!), sa barfiti ca strugurii sunt acri.
Na, ca m-am enervat... si nu am voie...Mai bine ma linistesc ascultand "Ghita" la radio.

P.S: Punem pariu ca iar va fi sala plina? Desigur, de persoane care vor fi atente la cat de "exploatata" e Cleopatra.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raza de Soare, am toate motivele sa cred ca parerea mea este Avizata.

tu ce studii muzicale ai? sau pedagogice? sau experienta in predare???

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

pt Raza de Soare!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Auzi, "copil exploatat"! Pai atunci or fi exploatati si copiii de la gradinita, care invata poezii si cantecele, specifice varstei lor. Cantece inocente (ca tot spunea cineva ca ar fi penibile)...

Pai eu nu castig nici un ban in urma exploatarii plodului din dotare, total netalentat.. pai cum altfel.
Lalaie si el 2 versuri, mai mazgaleste hartia..
Sau poate are o tzara, un strop macar, de talent?

Normal ca sunt ca vulpea la struguri.. ce mie mi-ar strica niscaiva plublicitate-n plus.. basca o tzara de maruntzis???

Ah, si nici nu-l supun unei presiuni formidabile pentru 3-4-.. ani: interviuri, conferinte de presa, concerte la 11 noaptea.
Vai de capul lui!

Asta e, ia sa-l scot la produs. Gata, noroc ca m-am trezit la realitate!!!! Multumim!!

34+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

pentru Sabina!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Eu pur si simplu o ador pe micuta Cleopatra. Prima data cand am ascultat cd-ul, am ras cu lacrimi. In cateva ore i-am invatat toate cantecelele. De cand am luat cd-ul, nu mai ascult decat "Stratanica" (asa o alint eu).

Pentru cine e interesat de urmatorul concert, acesta va avea loc pe 10 decembrie, ora 17:00, la Sala Palatului

Noi vom fi acolo negresit!

Cat despre barfe si datul cu parerea...
De ce nu va ganditi ca un copil daca NU vrea sa faca un lucru, mai ales in public, NU-l face si gata??? Ati vazut-o cumva la concerte sa se puna-n fund pe scena si sa planga "nu vreaaaaaauuuu...tati, nu ma OBLIGA"???
NU!!!
Si-atunci? De ce nu apreciati micile/marile valori??? De ce atata rautate si desfacut firu-n patru? Ce usor e sa sa iti dai cu parerea despre ce vezi la tv, nu despre ce cunosti ff bine. Auzi, "copil exploatat"! Pai atunci or fi exploatati si copiii de la gradinita, care invata poezii si cantecele, specifice varstei lor. Cantece inocente (ca tot spunea cineva ca ar fi penibile)...

E asa de usor sa rezolvati asta: nu va place, nu ascultati, nu va uitati la tv! Nu...mai bine intrati pe forumul pentru si despre copii (!!!), sa barfiti ca strugurii sunt acri.
Na, ca m-am enervat... si nu am voie...Mai bine ma linistesc ascultand "Ghita" la radio.

P.S: Punem pariu ca iar va fi sala plina? Desigur, de persoane care vor fi atente la cat de "exploatata" e Cleopatra.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Vai, vai, vai Raza de soare, ce de mai tunete si fulgere arunci, vezi ca nu potriveste nici cu nick-ul nici cu bebe din burtica...

Sabina,!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Raza de soare..inca odata...pt mine strugurii nu sunt acri.Obiectiv vorbind, fetita mea are timbrul vocii MULT mai frumos decat Cleopatra.Cleo are in schimb precizie la inalt nivel,jos palaria!!

toate datele o recomanda pt studiul unui intrument..ar iesi o violonista de exceptie....
in schimb, parintii scot bani de pe urma ei si ii denatureaza toata perceptia asupra adevaratei muzici.
mare, mare pacat:((((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ma bag si eu in discutie ca ma mananca tastatura,cum mai zicea cineva pe forum.
Raza de soare,ai fost vreodata pe o scena intr-o sala de spectacole adevarata?Sau in vreun studio de televiziune?
In astfel de locuri,chiar daca esti copil sau adult,nu iti mai vine sa te dai de pamant ca nu vrei,ca te obliga cineva,esti ca mielul la taiere.Inghiti in sec si-i dai inainte.Presiunea e fantastica si daca vrei si daca nu vrei sa faci acest lucru,apoi cred eu,micuta nu are cum sa discearna.
Cam prin asa ceva poate trece si micuta Cleopatra.
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa "creasca" artistic odata cu varsta si cu cunostintele dobandite in domeniu.
Sunt constienta ca fiecare parinte isi iubeste peste masura copilul,ca este mandru de aptitudinile copilului,ca vrea sa arate tuturor,dar pe de alta parte sunt la fel de constienta ca uneori o dragoste + o mandrie exagerata,poate distruge uneori un copil.

Sunt de-acord cu Sabina,srtugurii nu sunt deloc acrii,uite in clasa fiului meu isi au copiii cateva dintre instrumentistii din Filarmonica.Acesti copii(ai respectivilor) sunt cei mai degajati,cei mai copilarosi,dar si foarte bine pregatiti.In rest sunt cativa copii ai caror parinti,neavizati,desigur,isi expun copiii peste tot,la auditiile de pian,vioara,la dans sportiv,la balet...si lista poate continua,sunt obositi,incercanati,fug de la scoala la Cercul de dans,apoi acasa sa studieze la instrument,sa faca temele,evident trebuie sa fie primii si la cultura generala.
Sincer mi-e mila de astfel de copii.

Mergi la inceput