Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La varsta asta ar trebui sa cante doar de placere......

orice.

eu cunosc o fetita care la nici 5 ani canta arii din opere, PERFECT.Mama ei e cantareata de opera.Deci melodii f complexe, pe care nici unii de la liceul de muzica nu le pot canta.Si nu i-au facut nici reclama, nici nimica.O lasa sa se bucure de copilarie si o incurajeaza sa cante dupa pofta inimii.

Parerea mea e ca atunci cand ai asa un talent cum are Cleopatra Stratan, nu merita sa-l irosesti cu melodii de muzica usoara.faci pian, vioara, iti asiguri o cultura muzicala si dupa aia, daca la adolescenta iti ramane sau apare vocea (Cleo nu are un timbru deosebit, ce are ea fenomenal e urechea si precizia)te apuci de canto.
Poate ca scandalizez prin elitism, dar un dar special trebuie folosit la maxim...nu la un sfert de masura:((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

jos palaria,de acord cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

http://www.youtube.com/watch?v=7wV09FRCgKI

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

http://www.youtube.com/watch?v=7wV09FRCgKI

Ina

Ce-i cu melodia asta si cine o canta?
Mi se pare tare urata!!!!!!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by silvia_d
sincer,minune-ne-minune,aceasta fetita tre'sa se joace,sa se duca la gradinita ca un copilas normal de varsta ei,si Nu sa stea pe scena,la 3 ani!ce viata e asta?

Chiar ma gandeam daca nu cumva numai eu nu-s asa entuziasmata de acest super-copil...
Adica, de ceea ce se face cu ea.

Talent, ne-talent.. asta nu prea e copilarie... si nu are decat 3 ani!
Mie imi suna mai mult a exploatare.

Parerea noastra.

32+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Si mie mi se pare la fel

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Am vazut-o pe Cleopatra la Carcotasi, saptamana asta. A fost invitata impreuna cu tatal ei si au cantat "Numar pan-la unu". Au cantat live, pe negativ, aproape tot cantecelul a fost interpretat de Pavel Stratan, iar Cleopatra intervenea pe ici pe colo. Am remarcat o oarecare oboseala si retinere (sau timiditate?) din partea fetitei; nu sunt de specialitate, dar am o ureche muzicala foarte buna si micutza era cam pe langa muzica... Sa fie din cauza emotiilor sau din cauza lipsei unor cursuri de specialitate?

Mergi la inceput

e f mica!! ce studii de specialitate la 4 ani Doamne Iarta-ma...

mai scriu odata parerea mea cum ca parintii isi bat joc de ea in cel mai ordinar mod:(, chiar daca intentiile ar fi bune.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Sabinelule, te contrazic. Eu stiu copii care, la varsta ei, luau lectii de muzica (pian, vioara). Nu poti nega ca astfel de lectii pot slefui talentul nativ al unui copil. Daca Daria mea ar fi talentata la muzica, eu as incuraja-o si as merge cu ea la o scoala de muzica, sa invete sa cante cu adevarat, cu vocea sau la un instrument (depinde iarasi de ceea ce i-ar place ei). Eu cantam inainte sa citesc (si la 4 ani citeam...), dar cand mama m-a dus la pian (la 6 ani), m-am emotionat asa de tare, incat am facut o criza de plans, iar mama nu m-a mai dus... Pe la 12 ani am invatat sa cant la pian - dupa ureche! Mai intai Fur Elise, apoi am dat-o pe Compact (ca erau la moda). Nu stiu sa citesc prea bine o partitura, dar imi este de ajuns sa ascult o melodie de cateva ori ca s-o pot reproduce...
Revenind la Cleopatra, sunt de parere ca parintii s-o invete mai intai ce inseamna muzica si apoi s-o lase sa aleaga singura ce fel de muzica va canta in viitor (Freddie Mercury a facut canto!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ce penibila e melodiaCe usor e sa iti bati joc de munca cuiva, Rusine lor

Mergi la inceput

Akella, nu orice copil poate invata un instrument la 4 ani.Nu depinde numai de talent, depinde de asa numitul "fund de stat pe scaun"

unii reusesc, daca sunt mai cuminti, alti nu.
de aia spun eu ca dupa 5 ani e mai rational.
Si oricum, chiar daca lua lectii...un copil de 4 ani se emotioneaza asa de usor....

Mergi la inceput