Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanae spune:

Microbu si Itzy 
Danip - LA MULTI ANI! - multa sanatate si fericire alaturi de sot si bebe!
O ZI BUNA!
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
itzy-bitzy spune:
Mi-ka mie nu mi-a spus de nici un vaccin...ala nu se face daca te musca vreun caine pisica ceva? eu am facut in liceu unul pt ca s-a repezit un caine vagabond la mine pe strada si m-a capsat...
Microbu dar tu stai cumva prin Titan ? Ai medicul de familie la policlinica Titan? pt ca am vazut ca stiai zona cand am zis d elsalonul ala Ariana...
PUPICI
Itzy-Bitzy
33+ cu
Ana-Maria
POZE
tasia spune:
danip La multi ani !!! 

eli26 Daca vii in Ro, esti rezervata sa vii mai intai la mine si dupa aceea la pufymic
Eu am luat magne vre-o luna si mi-a trecut cum am inceput sa ma las de el cum au inceput sa ma ia noaptea carceii, asa ca eu zic sa nu te lasi de el pana nasti.
Fetelor eu am o mare problema si dilema, stiu ca sa mai discutat, chiar foiarte aprins, acest subiect totusi mai am semne de intrebare. Si anume in toate spitalele te rad alea inainte de nastere? Eu am mari probleme cu rasul, daca ma rad e tragedie, ma irirt in ultimul hal. Daca m-am epilat cu doar cateva zile inainte sa ajung la maternitate, tre sa ma rad neaparat si in ziua respectiva? Si inca ceva, mai ales fetele care au nascut in acele 6 saptamani de lauzie si abstinenta cum va epilati? sau lasati asa pana trece perioada nasoala?
31 + 
pozele noastre
bebe
scumpik_lui spune:
Buna burticute!
Nici eu nu am cumparat inca nik pt bebe, pt ca inca nu stiu sigur ce este, baiat sau fata. Ca o data mi-a zis ca e baiat apoi ca e fata si tot asa. De cate ori merg la eco nicodata nu sta bine sa se vada ce este exact. Asa ca inca nu ma grabesc cu cumparaturile.
Daca nu aflu ce este, oricum parca nici nu prea ma mai intereseaza asa tare, sanatos sa fie, o sa cumpar de toate chiar daca vor fi hainute si cu rosu si va fi baiat, sau daca iau si cu albastru si va fi fetita.
Asta este. Spor la cumparaturi celor care mai au, si spor la munca
care s-au apucat de renovari.
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!!!! danip, si un bebe sanatos si mancacios!
28+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
roxanae spune:
Ceaiul de sunatoare este bun pt. stomac are actiune cicatrizanta, antiseptica si astringenta, se recomanda in boli de stomac(ulcer, gastrita, arsuri) si altele(boli de nervi,flebita,dismenoree,colite-boli de ficat,hepatita cronica)etc.
Pt. bebe este bun uleiul de sunatoare in colicile sugarului - se linisteste daca i se maseaza burtica cu el.
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
MamiLili spune:
Buna ziua, burtici!
Revin dupa cateva zile de pauza .... iar am fost pe drumuri sapt asta. Si maine plec din nou.
Sa va zic cate ceva despre intalnirea burticilor din Iasi: am fost doar Eloise si cu mine, asa cum v-a povestit si ea, iar noi suntem de fapt sucevence, asa ca mamicile din Iasi au fost de fapt mamicile din Suceava. Am stat de vorba, ne-am cunoscut mai bine, eu zic ca a fost o intalnire ok, cel putin din punctul meu de vedere.
Mexxa, am vazut c-ai scris ca ai mers la analize zilele trecute. Cumva miercuri dimineata ai fost la Medical Test in Tutora cu sotul si erai imbracata in verde? Daca tu erai acea persoana, eu am stat langa tine (eram in roz) si am intrat la recoltarea sangelui inaintea ta.
Cineva din Iasi intreba despre cumparaturile pentru bebe. Eu una inca n-am cumparat nimic absolut, m-am dus doar intr-o plimbare pana la Moldova Mall si acolo, la etajul 2, sunt cateva magazine ptr copii unde gasiti si hainute si accesorii. Ce mi-a placut este ca intr-unul din magazine era o vanzatoare super pregatita si foarte amabila, care mi-a zis ce-o sa trebuiasca sa-mi cumpar ptr maternitate, ptr primele zile acasa, etc. Despre preturi nu ma pot exprima, n-am idee daca sunt mari sau mici pentru ca, asa cum spuneam, n-am cumparat inca nimic si astfel n-am termen de comparatie.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
29 sapt cu 
Mi-Ka spune:
itzy_bitzy, asa stiam si eu cu vaccinul asta...Intre timp mi-am sunat si dr. ginecolog si mi-a zis ca se face pentru a nu face infectii la nastere, dar nu este absolut obligatoriu a fi facut. De aceea v-am cerut si voua parerea, ca nu l-as prea face...mi-e groaza cand vad ace si siringi.
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
pufymic spune:
Alessia, Lyana
pentru ponturile in caz de arsuri....la mine din pacate n-au efect chiar nici unul!Asa ca rabd....la fel mi-a fost si cu Alesio....noroc ca mai e putin si scap de tot de ele
!
Mi-ka , Itzy,vaccinul antitetanic se face pentru prevenirea infectiilor cu bacilul tetanic....dar in ziua de azi cand se presupune ca in toate spitalele e curatenie maxima si instrumentele cu adevarat si constiincios sterilizate n-ar mai fi necesar....insa in Romania noastra....paza buna trece primejdia rea.....
E indicat la femeile care nasc natural(si eu l-am facut cu Alesio ca nu stiam ca in final nasc prin sectiune cezariana-acum stiu din start ca voi naste prin C section si nu-l voi mai face)....si sunt medici de fam. care-si bat capul sa-l procure si-l administreaza gravidelor(in 2 ture se face) iar altii care nu-si bat capul...
Eu l-as face in locul vostru....
Tasia ne "batem" pe Tina?
...oricum ea in Buc. merge cand vine in tara...prin Arad vine doar pentru mine(dc mai ajunge...sper
)!
Despre ras: depinde de maternitate! In unele te rad, in altele nu, dar in majoritatea DA!
Eu zic ca dc reusesti sa te epilezi tu inainte de nastere(dc apuci....si nu vine bb pe nepregatite)e ok, dc nu atunci s-ar putea sa te rada.
In perioada de lauzie eu am folosit lama fiindca cicatricea era prea proaspata si vergeturile
la fel ca sa ma incumet sa merg la cosmetica....
Sper ca de data asta sa reusesc sa ma epilez la cosmetica inainte de a naste(data trecuta m-a ras Ovi
....)si atunci voi fi linistita cateva saptamani(ma fac cu ceara).
Ma duc sa-mi fac manichiura....ca e musai
!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Inni si Mi_ka nu v-am spus ca va chinuiti degeaba sa ma depistati? Nu eram eu aia care trecea in fuga (intr-adevar e si ala un tricou visiniu, da' ma vedeti pe mine fugind cu ditamai burtoiu'???
Eu m-am gandit ca au dat aia pe viteza mai mare filmarea pt. cateva secunde
Poze
Inni
35+ cu
....

La multi ani Mirabelac si Danip!