Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ma intreb ce-o face Ignatica, cred ca trebuie sa fie deja acasa cu bb David..

Martha 35+
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

MamiLili intr'adevar eu eram aia atat de plictisita care astepta pentru analize....cu sotul..ca am o oroare sa merg singura la luat sange.
Fetelor eu am cumparat o punga magic si am pregatit sa fac o fripturica la punga....am o foame si o stare asa de urata...nu stiu cum sa explic parca nu am dormit de 5 zile...uff
Inni multumesc pentru modificare.Mama este mult mai bine, incepe sa isi revina si mai ales sa se obisnuiasca din nou aici in tara.

Merg sa vad fripturica

_
30+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

quote:
Originally posted by microbu

CamiSol, am retinut ca ti-a zis dr deja de 2ori sa renunti la sare dar nu am retinut motivul, scuze.

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Nici nu am precizat motivul pana acum. Medicul mi-a spus ca retin foarte multa apa si a mai zis ceva de albumina.Dar nu stiu eu prea bine sa explic. Asa ca mai bine citeste www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/albumina-24.asp" target="_blank">aici .

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Si eu am probleme cu umflaturile. Mi s-au umflat picioarele de ieri si nici macar peste noapte nu mi-a trecut. Simt ca-mi plesneste pielea de la degetele de la picioare. Am vb cu dr si mi-a spus sa beau ceai de cozi de cires si/sau matase de porumb. Voi incerca si sper sa ma ajute. daca merge va anut, dar intre timp puteti inceca cele care aveti astfel de probleme.

Pupici pe burtici!!!!

28+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

SUBIECT NOU!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

TASIA oricum o sa ne vedem ca eu sint din Buc. iar in Arad merg o zi doua doar pentru a ma intinli cu IOANA

I-mi pare rau ca te iriti dar sigur o sa te rada in spital...eu m-am epilat cu cateva zile inainte sa nasc si tot m-au ras.. acum mai depinde si de spital vorba IOANEI ...iar dupa ce am nascut ,nu am stat chiar 6 saptamani si m-am epilat eu singura acasa cu ceara...

Tina 33 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hop si eu...
aici sunt itzy,, tu nu ma uiti niciodata. mai mult cu treaba. Si eu adun prin cutii farfurii si farfurioare, cratite, poahare, tot ce pot si asa cate un pic sa nu ma obosesc prea tare, caci pana saptamana viitoare cand sper sa fie gata mobila o sa termin si eu de adunat
cri bine ai revenit!!! si mie mi-a fost dor de tine si sa-ti traiasca putzuruca!
danip La multi Ani!!!!!! multa fericire, sanatate, bebe sanatos si tot ce e mai frumos pe lumea asta!
sephora nasol de tot cu deochiul. Si eu am patit-o desi la inceput nu imi venea sa cred ca poate fi adevarat. Cat despre bebita si eu sper sa stea cat mai mult in gogoasa
eli bine ca au trecut carceii! Apoi daca vii in Ro si treci pe la pufymi prin Arad te asptept si la mine la Oradea caci e aproape
Sandra si Osana bata-l cucu de calcat caci si pe mine ma omoara. Si eu calc 2-3 buc, iar fac pauza si tot asa. Osna in legatura cu spaltul hainelor de bebe la 40 eu cred ca e sugicient; si eu tot asa o sa le spal, caci mi-e frica sa nu se sifoneze prea tare la temperatura mai mare.
gata, fug sa fac ceva de papa...
va pupic pe toate!

32+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Microbu nici eu nu am luat nimic pt. bebe.Doar ce am mai primit de la prieteni, cate o pereche de botosei, o babetica...nimic mai mult.Ma chinui sa ajung la Buc la magazinul Barza sa iau si eu cate ceva dar parca vad ca nasc si nu mai ajung.Fetelor din Buc credeti ca imi pot face cam toate cumparaturile de la Barza?
Mi-Ka eu luni fac vaccinul.Mie doctora mi-a spus ca trebuie facut , ca sa nu ia bebe vreo infectie la nastere de prin spital.Eu prefer sa il fac.
Tasia si eu am aceiasi problema cu rasul.Ma umplu de vulcani , de aceea ma gandeam sa ma epilez chiar cu cateva zile inainte de nastere ca sa nu ma intalnesc cu lama.Zic eu ca nu are de ce sa mai ne rada daca ne epilam cu 2-3 zile inainte...nu?

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput