Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lyana..ceaiul de sunatoare produce hiperaciditate la stomac ----> ducand la arsuri.
Poate cel de galbenele sa fie bun ca are efect antiinflamator.
Sunatoarea e buna pt. vezica biliara...ajuta la drenare..dar daca tie iti face bine la stomac....ai noroc.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna gravidute frumoase...
Eu azi am fost si mi-am facut ultimele analize...apoi am tras un pui de somn ca eram terminata de oboseala.
Mi-am fiert si porumb ca de aseara imi era o poftaaa...
Mirabelac eu hainute pentru bebe(nou nascut) am fost la Siraj. Am cautat in tot iasu'ul pelincute din finet sau bunbacel din ala moale 100%.In Siraj am gasit hainute superbe si la preturi mici.Eu nu sunt obsedata dupa hainele de firma..adica daca sunt de buna calitate nu ma deranjeaza cu nimic ca nu sunt de firma.
Restul lucrurilor necesare...aduca patut am vazut unu fain la Hala Centrala.Spor la cumparaturi.
Danip LA MULTI ANI si un bebe sanatos de care sa te mandresti toata viata!!
Fetelor cine doreste sa modifice si la mine DPN..ultimul este de 7 oct.
Merg sa termin de citit ultimele pagini si revin.

_
30+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by microbu

CamiSol, am retinut ca ti-a zis dr deja de 2ori sa renunti la sare dar nu am retinut motivul, scuze.

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Nici nu am precizat motivul pana acum. Medicul mi-a spus ca retin foarte multa apa si a mai zis ceva de albumina.Dar nu stiu eu prea bine sa explic. Asa ca mai bine citeste www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/albumina-24.asp" target="_blank">aici .

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mexxa ti-am modificat eu...dar cred ca puteai sa lasi asa...08.10.2006..cum era...ca o zi in plus sau in minus e nesemnificativ.

Dar ti-am facut placerea
ca nu mi-a fost greu.
Ce mai face mama ta ? Cum se mai simte ?

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ahaaaaa!

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ma mai duc o data la dr familie , noroc ca e la 2 strazi de mine....am luat medicalul dar am uitat trimiterea pt analize...

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In primul rand, la multi ani, danip, multa sanatate fericire si bucurii alaturi de bebelul sanatos si cumintel si de sotior!
Inni si Mi_ka nu v-am spus ca va chinuiti degeaba sa ma depistati? Nu eram eu aia care trecea in fuga (intr-adevar e si ala un tricou visiniu, da' ma vedeti pe mine fugind cu ditamai burtoiu'??? Ca filmarile sunt doar de vreo 3 saptamani). La un moment dat e filmata statia mai de departe (dupa ce trece o masina, albastra parca, prin fata camerei) si in scena aia, in stanga de tot se vede un tricou visiniu si niste pantaloni crem si cineva care-si da parul din ochi. Aia-s eu. Dar e chiar numa' o fractiune de secunda. S-a chinuit Cristi ieri minute in sir sa ma depisteze si pana la urma a reusit numai dupa ce a dat inceeet de tot cu cursorul. De altfel nici eu nu mi-as fi dat seama ca apar pe-acolo daca n-as fi stiut ca am fost "martora" la filmarea scenei respective.
In alta ordine de idei, mi-am comandat zilele trecute pe net o pompa de san de la Avent cu mai multe accesorii si azi am fost s-o iau. La mine era absolut necesar sa-mi iau atat pompa de san cat si sterilizator (mi-am luat unul cu aburi de la Primii Pasi, pt 8 biberoane) pentru ca eu vreau ca dupa cele 126 de zile de concediu pre-si postnatal sa ma intorc la serviciu, dar nu vreau ca prin asta bebe sa fie privat de lapticul meu. De alaptat sper sa-l pot alapta dimineata si seara iar in rest o sa ma mulg si o sa bag la congelator lapticul in recipientele speciale de la pompa. Acum mai am de luat pentru bebe doar cadita, marsupiu, scaunel de masina, carucior si...un sapunel de bebe. Aaa, si mi-as dori tare mult sa-i iau un carusel muzical pt. patut, dar asta nu e ceva urgent.

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Microbu, ne tinem de mana nici eu n-am luat nimic pt bebe, oare mai sunt fete care n-au luat nimic sau sunt doar exceptii?

Martha 35+
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!

Microbu frumusica burtica. ti-am vazut poza. La mine zici ca am bagat o minge sub bluza asa arata. O sa pun o poza recenta. sa stii ca nici eu in afara d epatut nu am luat absolut nimic, si mereu zic ca trebuie, dar...

Danip la multi ani, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos care sa va faca fericiti

skumpik si mie mi-a placut videoclipul, eu il vazusem si pe TVklumea si mi-a placut ff mult. e super haioasa pustoaica

Roxanae felicitari pt vestile bune de la echo.

Cri bine ai revenit printre burticoase. lasa ca slabim noi si o sa fim niste silfide . facem concurs dupa aceea. dar deja cele silfide se preconizeaza ...vezi Eloise de exemplu.

Pufymic ti-am vazut si eu pozele cu alessio cum dormea pe jos . e adorabil intr-adevar.

Sephora nasoala faza cu deochiul ...si eu am patit-o o data in sarcina, m-a luat deodata o stare aiurea cu frisoane si transpiratie, negru in fata ochilor, si apoi am ajuns acasa unde m-am linistit ...dar e posibil sa fi facut si o criza hipoglicemie. Nu bag mana in foc....

Mini me bine ai revenit din co . ma bucur ac ti-a priit.

Alessia imi pare tare rau pt cel mic. Azi am aflat si eu de un deces. Fostul prieten al unei colege s-a insurat pe 1 iulie si pe 1 august l-au inmormantat. accident de masina, a adormit unul la volan si a intrat in el. Sunt lucuri care se intampla si te fac sa ramai mut de uimire....Asa mi se face cateodata frica ...si eu cred ca o sa fiu cam excesiv de grijulie desi zicem noi ca o sa o mai pashaportam pe bebelina la parinti sau socrii care stau aproape de noi , insa cred ca o sa ii sun de 1000 de ori ca sa stiu ca e totul ok.

Ramomar tu pe und eumbli pe la cumparaturi nu-i asa?

Dar tu Katia chiar nu mai dai nici un semn? Stiu ca esti in co si nu mai intri pe net dar macar asa un pic...

va pup si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Hello, vreau sa va intreb daca voi ati facut careva vaccinul antitetanus la 7 luni si daca trebuie facut obligatoriu? Eu nu as prea vrea sa-l fac, dar daca-i musai, cu placere . Si la ce ajuta vaccinul asta?
Dr. mea de familie m-a sunat sa-mi spuna ca trebuie facut,dar...

Va pupicesc

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput