Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Danip, La multi ani, multe bucurii si tot ce-ti doresti!
Cri, Pufy si pe mine ma chinuie arsurile astea, mai i-au din cand in cand cate un Dicarbocalm sau mai rontai cate ceva in speranta ca ma lasa, dar ma simt mai bine doar pe moment si apoi iar mai ia
Eu obosesc foarte usor, ma misc in reluare, parca as fi o baba , daca merg pana la piata care e la 2 pasi vin franta, in plus caldura asta ma omoara..de abia astept sfarsitul lunii sa fac cezariana

Martha 35+
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI, Danip!!!!

multa sanatate si fericire,bebe cuminte si nastere usoara!!!!!

svetlana,34+
hainute matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am revenit. Am fost doar la dr familie, in Carefour ma duc mai incolo poate se mai racoreste...

Itzy, esti de coma cu rujul cautat pe google...

Acai, eu stiam ca este obligatorie eco morfo la 18-22sapt, eu asa am facut. Si la fiecare control (la 3sapt) am facut eco 2D normala, dr. masoara tot ce poate si ce trebuie pe acolo, dar nu m-a chemat musai pt morfologica iar. Dar cine stie ce-mi mai spune sapt asta?! Te anunt oricum. Acum depinde si de medic, vad ca celelalte fete au facut cate 2-3 eco morfo pana acum....

Alessia, groaznic ce li s-a intamplat prietenilor vostri! Imi pare asa rau pt ingerasul lor...

Aveam si eu in blocul alor mei o vecina care si-a pierdut nepotelul de 5ani tot in vacanta. Era pustiul cu ceilalti bunici la Busteni in concediu si s-a jucat (nesupravegheat!) cu alti copii cu niste medicamente. Nu stiu ce si cat a inghitit dar i-a fost fatal. Nu va puteti imagina ce tragedie a fost cand au venit bunicii acasa si au anuntat-o pe mama copilului...

Eloise, nici tu nu ai cumparat mare lucru pana acum? Nu ai avut timp sau ai avut carcotasi cu superstitii pe langa tine? Eu asa am patit daca nu-mi tin gura si uite ca acusica fac 31sapt si nici un capat de ata nu am luat. Dar vine salariul acuma pe 12 si musai sa iau cate ceva, altfel ma rup cheltuielile astea in paispe...o sa ignor superstitiosii din jurul meu (tata si soacramea care incet-incet i-au convins pe toti ca "nu e bine" ).

Roxanae, felicitari pt bebe grasunica si mai ales pt col inchis, bravo.

Cri19, bine ai revenit! Un pt baietelul tau.

Sephora, ce frumos ca se apropie nunta in familia voastra! Casa de piatra si asteptam pozele! Sa stii ca si eu patesc des ca tine, ma ia cu rau pe bune dar am noroc cu sotul meu care stie sa zica de deochi, si-mi trece instant.

Nicolstoy, ce-as mai vrea si eu sa ma indispuna o ploaie in Bucuresti ca e asa de cald.....

Osna, vin si eu la 25grade....Eu calc 10min, ma asez in pat...iar 10min, iar ma asez si tot asa pana reusesc sa calc ce mi-am propus (niciodata nu ajung sa zic AM TERMINAT )...

Inni, e bine ca reusesti si tu o data pe luna sa dormi si sa nu mai bufnitezi...Poate ca a fost asa mai racoare aseara si ai dormit bine?!

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Pt burtici cu arsuri.
Am vorbit cu Dta si mi-a spus ca Renie e cel mai bun, iti trec imediat!
Eu inca nu am arsuri prea mari si oricum imi trec cu lapte rece! Am sunat-o 'just in case'!

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Raportez: 1kg luat luna asta...am 78 pana acum si au inceput durerile de bazin si de spate..parca sunt o babuta...

Si poza cu burtik rotunjoara, mie mi se pare ca nu prea a mai crescut de vreo 2-3sapt incoace dar sotul zice ca sunt nebuna!

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Renie si dicarbocalm pentru arsuri la stomac, si ceai de sunatoare

28+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetele,
Multumesc pentru urari, sunteti niste dragute, azi implinesc 28 de ani.......un moment ca vrea si bebe sa-i zica mamicii lui "la multi ani", manca-l-ar mama pe el de baietel scump!!
Va pupic si multa sanatate va doresc si voua si bebicilor din burtica!!

Dani29+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Ovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Inni mc . Nu o sa apelez la sarea medicinala.O sa mananc doar ce pot manca fara sare.Mai am putin ...2 luni nu mor .

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

CamiSol, am retinut ca ti-a zis dr deja de 2ori sa renunti la sare dar nu am retinut motivul, scuze.

Sandra 30+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lyana...m-am amuzat cum ai povestit tu despre cadita..l-am chemat si pe sotul meu sa citeasca si i-am zis "uite....lectureaza si recunoaste-te"..ca si el e la fel.
Cred ca dintre noi doi el o sa fie mai mamos ..mai ales ca e fetita..visul lui.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput