Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 26
eli26 spune:
danip LA MULTI ANI !si numai bucurii!
aha..2 pe zi zici Tina
33 +
POZE
adameasca spune:
'neatza!
Am dormit si eu cat de cat azi noapte, iar azi am ramas acasa, iote n-am mai avut chef sa merg la birou. Azi mi-am pus in gand sa STAU. ![]()
Si mie mi s-au umflat de ieri picioarele, ceva de speriat. Si nu vad mari sanse sa se mai dezumfle de tot... Si m-am si cantarit azi, 92 de kile.
Macar tensiunea e buna, cel putin de cateva zile e la 13 cu 8.
Eu mai mananc cu sare, nu multe, dar mai punem in mancare. Nu pot sa mananc complet nesarat, mai bine stau nemancata.
Spor la curatenie fetelor, ca si noi incepem zilele astea, deja am strans in saci ce s-a putut, acuma il asteptam pe tata sa vina de la tara sa repare peretii si ce mai e de reparat ca sa ne putem apuca de zugravit.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
mephala30 spune:
Danip, La multi ani cu sanatate, fericire si un bebe pe masura asteptarilor tale! 
Eli, si eu am observat ca mi-au trecut dupa 2 comprimate de MagneB6.
Ma bucur ca te simti bine acum.
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
microbu spune:
Buna dimineata burtici!
LA MULTI ANI, Mirabela!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai o sarcina (inca un pic) si o nastere usoara! Scuze pt intarziere, dar ieri nu am intrat deloc pe forum.
LA MULTI ANI, Danip!!! Tot ce-ti doresti alaturi de familie si BB.
Mirabela si Danip, sa fiti sanatoase, frumoase vesele si fericite amandoua!
Azi a inceput sotul munca, asa ca ieri am stat si am calcat muuulte camasi, ca o eroina adevarata. Iar pe seara am fost invitati la o terasa de proaspatul tatic.
Acum fug la dr familie sa-mi iau medicalul, ca azi e ultima zi de CO si apoi pe la Carefour sa iau ceva papa.
V-am pupat si sper sa am ce citi cand ma intorc, ![]()
Sandra
30+
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
osna spune:
buna dimineata burticute,
la noi de o saptamana nu sunt mai mult de 25 de grade.o adevarata desfatare dupa o luna de calduri ingrozitoare in care nu am mai dormit noaptea.
noi vanita pt bebe matei am luat-o simpla ,are pe fund un buretel ca sa nu alunece bebe cand sta in ea.bine ca la inceput o sa-l imbaiem amandoi(si avem niste emotii
) poate cand mai creste sa-mi fie folositor buretele.
Sandra si eu am de calcat o tona si de la noi si de la sot dar daca stau mai mult de 20 minute intr-un loc il apuca boxul aa ca o fac in reprize.
fetelor la ce temperatura sa spal hainutele de bebe.eu le-am bagat la 40 dar sotul zice ca o fi prea putin si nu se distrug microbii.le-am calcat pe majoritatea la 3 cu abur.
v-am pupat,ma duc sa-mi fac o cafeluta cu lapte ca iar am probleme cu toaleta.
svetlana,
34+
hainute matei
pufymic spune:
LA MULTI ANI DANIP!!!!!!!
Multa sanatate, fericire, o viata minunata, nastere usoara si un bb sanatos!
Tina eu asa zic...ca a fost intamplare, dar oricum daca vei continua tratamentul scapi definitiv de carcei....si in plus ajuta si la starile de depresie
....mda....ca tot zic asta ar trebui sa iau si eu ca tare bine mi-ar prinde
!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Mirabelac spune:
Multumesc fetelor pt. urari! Sa va dea Dzeu si voua la fel!

Danip sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai o nastere cat mai usoara.
Dar unde-s bufnitele??? Cred ca trebuie sa le punem absent nemotivat...
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
inni spune:
Danip...LA MULTI ANI!!! si sa-l nasti usor pe bb. Multa sanatate. 

Cami ..nu prea e bine cu sarea medicinala..pt. ca contine mult potasiu si se produce hiperkaliemie, care poate da un ritm cardiac neregulat si slabiciuni musculare. Pune si tu sare in cantitate mica, mica, astfel incat sa fie placut la gust ceea ce mananci...si ce poti manca nesarat...e perfect.
Eu nu am renuntat la sare, desi picioarele imi sunt pernite
..dar oricum nu exagerez...
Eli...2/zi minim de Mg...si cum ti-au spus si fetele...a fost pura coincidenta ca ai luat o pastila si n-ai mai avut carcei.
Poze
Inni
35+ cu
....
alessia80 spune:
Neatza,
Vad ca bufnitele si-au luat CO!![]()
DANIP- LA MULTI ANI, BB FRUMOS SI SANATOS!

TASIA-
sper sa nu ma mai apuce
ALESSIA80
32+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
inni spune:
Io am dormit
..nu inainte de a frunzari site-ul ala cu videoclipul Cleopatrei..si cred ca am zarit-o si pe Lexi...adica tricoul ei...
Apare ca si cand ar fugi repede repede din cadru..chiar in statia de autobuz..asa e Lexi ?
Poze
Inni
35+ cu
....