Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am aranjat si eu broastele,dar trei minute mi-a luat pina am tradus ce trebe sa fac din franceza So,lousy IQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vaz ca va detei de munca cu broastele alea, pe unde o fi varu narancea?

vikinga, felicitari pentru punctulet, restu se rezolva daca nu s-a rezolvat deja

Io de abia acuma incep sa imi revin incetisor ca tare m-a mai obosit concediul asta! Bine macar ca s-a termenat, de abia asteptam sa ma intorc la birou sa ma hodinesc si io un pic in liniste!

Vaz ca incepura campionatele de atletism la Goteborg, taman acu in lipsa lu Rayu care ar fi putut sa ne comenteze de la fata locului.

Si ca sa inchei cu o nota optimista, sa va dau si voua vestea cea mare: in sfarsit s-a descoperit pilula pe care o asteptam de atata vreme...

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru, pot sa am si io testul cu broastele?

cat despre pilula, daca se testeaza pe om si are si succes, zicem pa lu alzheimer?

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

arborico, te tin americanii astia foarte ocupata de nu mai dai pe-aici. sa mai vii ca mi-o fost dor de tine.

doruletz, odihna faina la serviciu. mercic de site. pe langa pilula am vazut si cum sta treaba cu castro, ca tot a fost vorba pe-aici de dansu', si cat e de oropsit de soarta mishel jacson, si de reusita ursoaicei panda.

broastele n-am reusit sa le aranjez inca da' o voi face in curand, desi prevad un rezultat dezastruos ca io n-am rabdare la chestii de-astea.

va pupez pe toti si mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Simpatice broscutzele... Mi-au placut!

Arborico, ce bine-mi pare ca te vad!

Doruletz, pe unde ai calatorit? Buna pilula asta, astept s-o testeze si pe oameni ca poate m-o ajuta sa nu mai uit kanji la greu.

Va pup!

Si un banc:
"Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate.

Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C.
Rusii au folosit un creion."

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

fetele, cu riscu' de a ma face de rasu scandinavilor (si-a intregului forum implicit) va zic ccc ca n-am reusit nici macar sa misc broastele alea. ori am eu nevoie de foarte multe pilule de-ale lu' doruletz, ori ii lipseste ceva calculatorului, ori programului...help!

sunt foarte dezamagita de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

si mie broaste, va rog... sa testez daca am vreo gaura si-n creier

Mergi la inceput

mersic irimellu'. da' tot nu le pot misca. cre' ca ceva nu-i in regula cu joculetzu' meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ma inscriu si eu pe lista de asteptare la pilula aia, n-am nevoie de broaste ca sa stiu ca sunt proasta.

Ma intreb cum au reusit sa administreze pilula la musculite si cum si-au dat seama ca nu si-a pierdut memoria?

Misto bancul, imi aduce aminte de un episod din Seinfeld...

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

arborico, acum am vazut ce ti-ai pus la semnatura.

Mergi la inceput