Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by mara03

n-am reusit nici macar sa misc broastele alea. ori am eu nevoie de foarte multe pilule de-ale lu' doruletz, ori ii lipseste ceva calculatorului, ori programului...help!
sunt foarte dezamagita de mine

nici eu.
si eu.
si calculatorului meu.

in ce program ar trebui sa se deschida minunea asta?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

no, hai sa va zic ca nici io n-am putut deschide joculetzul cu broaste dar tzin sa specific ca de vina e numai si numai calculatorul meu care nu detine .xls :-)) asta vine de la Excel, nu? ... e, oi fi si io divina ca n-am cumparat pachetul office si nici pirat nu l-am instalat ca inca astept varianta de la o prietena :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

am avut o zi mai relaxanta la birou si m-am apucat sa citesc din istoria scandinava. voi ati vazut ca multe din capitole au fost sterse? de pe la 20 pana pe la 60 si ceva... io cautam povestile lu' narancea despre broastele lui si o postare care mi-a placut mie tare mult despre capra neagra. da' nu le-am mai gasit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mara, nu au disparut, le gasesti in arhiva.

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by cl

Mara, nu au disparut, le gasesti in arhiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Mara, uite povestea broastei intr-o alta viata.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by cl
nu au disparut, le gasesti in arhiva.

... arhivate asa de tare ca nu a mai ramas decit primul mesaj din ele. Cred ca a fost o problema generala ca toate mesajele arhivate in perioada nov 04 - iul 05 (de la toate forumurile) au doar primul mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Cataghe, scriu aici ca banuiesc ca citesti mai des :D. Daca am luat ultima pastila de anticonceptionale miercurea trecuta, urmatoarea folie cand o incep, miercuri sau joi? ca niciodata n am inteles cum e cu alea 7 zile si prospectele le am aruncat.
Sarumana si pupaturi la toata lumea, amr 7 zile si ma'c acasa, departe de tzara asta de nebuni :).

Tot miercuri incepi!!!
Stiai de www.innocentive.com/servlets/project/ProjectInfo.po?type=Chemistry" target="_blank">siteu' asta??? Poti face bani cu el, ca iejti fata desteapta si lucrezi si-n cercetare!!
:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ba eu zic ca joi (aceeasi zi in care ai luat prima pastila, nu ultima)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!

Lilu, multam de broaste

Annie, incepi joi...miercuri le-ai gatat si de acolo numeri 7 zile, deci prima pastila e joi

Mergi la inceput