Scandinavii stiu DC (121)
Raspunsuri - Pagina 5
Witchie spune:
voljena pliz mai da o data linkul ala cu tocuri cui comode pliz merci.
PS: Sabinuca , LMA!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
voljena spune:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=398505&in_page_id=1879
chirurgul cica imi pune dop joi. asa ca in pauza de cafea inaltati o ruga la cer, la copacul din fata casei sau la cine mai stiti voi ca aveti trecere si pentru mine...
uici - baga nr de tel cand il ai ca io totusi sper sa nu le stric astora statistica si sa fiu acasa vineri.
va pupez la gramada
Irimell spune:
Aha, am avut sarbatorit in poienitza: La multi ani, Sabinelu! Inspiratie, noroc, iubire si tot ce iti mai doresti!
Voljena, tinem aproape...Te asteptam vineri!
Uici, drum bun si sa ne faci poze cu pantofii noi!
Lil, cum digeaba, mai? Iaca: Psss, cum ti-ai calculat IQ-ul?...ca ma bate si pe mine curiozitatea. Sa-l calculez, sa nu?!?.
Rayu, vin si eu la intilnire...dar cu gindul.
Poienari, va pup si o saptamina minunata sa aveti!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
mara03 spune:
noa servus!
vaz ca e ceva zumzet prin poienitza (sau era oracaituri, sau behaituri, in functie de ce eram, oi, broaste sau ce?) ma rog, sunt cam incoerenta si indecisa la ora asta...de la durerea de cap mi se trage. o tuica cred ca mi-ar pune gandurile in ordine...
intai de toate: volje, joi o sa ne gandim la tine. vineri asteptam vesti din cele mai bune!
yank sau cine mai deschide sufrageria, chemati-ma si pe mine. io-s invisible din motive cat se poate de obiective, dar sunt sanse foarte mari sa fiu on-line seara asa ca astept!!!
bucurestenii, vaz ca iar incep negocierile pentru intalniri. io va tin pumnii sa va intalniti cat ai multi si sa va simtiti cat mai bine.
iile bine ca mai vii si tu pe-aici. iti tin pumnii sa iesi cu bine din saptamana de "single mom".
mai viu io!
va pupez!
edit ca am uitat sa zic ccc ca daca lilanda are IQ 50, noi muritorii de rand avem cel mult 10.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mara03
edit ca am uitat sa zic ccc ca daca lilanda are IQ 50, noi muritorii de rand avem cel mult 10.
Mei, asta cu IQ e pe bune.... Imi trimise doruletz un test de vara cu niste broaste care tre' sa-si inverseze locul pe nuferi si daca posezi IQ mai mare ca 50, schimbi broastele in 5 minute....daca nu, nu La mine, nu...:-))
yank, io ziceam de poiana bre, ca in sufrageria ta incercai simbata sa intru si, ori toata lumea era pe invisible (), ori nu era nimeni online...ieri nici nu mi-am deschis mess!!!
Va pup
voljena, io am sa ma rog pentru tine :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mara03
vreau si io sa aranjez broaste
Ti le trimsei pe mail...Succes!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Irimell spune:
Lil, si mie plizzz...
As veni si eu in sufragerie, dar am upgrade la server, asa ca ramin fara net pina miine. Oricum vine si taifunul la noapte...
Va pup si distractie placuta!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Witchie spune:
doh... le-am aranjat dar mi-a luat mai mult de 3 min si habar n-am cum mi-a reusit. frustrant anyway
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu