Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La multzi ani Sabinelu, sa ramii o dragutza shi-o dulcica!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

La Multi Ani Sabina!!! si la multe pozici frumoase ca ma uitam la trandafirul tau acu' o vreme si veni al meu si asa peste umarul meu a zis ca superba poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sabinelu La multi ani fericiti!

lilutz poti sa faci baie linistita chiar si sa inghiti apa, numa sa nu ai vreo rana/zgarietura

vik sarcina usoara! si io manc in prostie ardei copti cu salata de vinete, ca nu ma pot hotari care imi place mai mult :-) si le fac pe ambele cu usturoi!
edit: ca mancai o litera - fara usturoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragilor, multumesc din suflet de urari...ati fost ca de obicei niste draguti!!!

Vik...ma bucur mult.....ca esti cu picioarele pe pamant.

ti-am zis eu, daca esti sanatoasa, restu sunt rezolbavile.
VOljena...bafta bafta baftaaaaaaaaaaaaaa!!!

pozici am noi o gramada:)
\ m-am si autofelicitat:)

http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo167261.htm

si restu

ok, Silva Bruna sa fie!!!!!!
pt Vik un ceiut de fructe acolo:D

http://www.treklens.com/members/degetica/photos/

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura, felicitari pt Puncticel!!!! O pt tine, viata merge inainte...gusta ce e dulce si scuipa amarul. Sper sa iasa cu bine, ca in telenovelele siropoase!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sint in Bucuresti,nu am apucat sa va citesc deloc,dar mi-e dor de voi!
Intilnelile au fost minunate,acu trebe sa ma vaz cu cine e prin capitala,telefoane,alea alea,avem,as vrea o Iileana,un lai,un famelion de Toma,un Sabinel,un Abeu,o Pegasa,haida,cae e prin Bucuresti saptamina viitoare???
Io sint lovita de sindromul romanesc:vorba lunga si fara rost
Exemplu:am fost nevoita sa dau niste telefoane in Suedia,sa rezolv cu niscai hartii,bani,etc,am vorbit cu niscai suedeze,care m-au atentionat amindoua,fara sa se cunoasca intre ele:
"Va rugam sa ne lasati sa vorbim pina la punct!!!!"
Asta pentru ca eu vorbeam fara pauza,saracele,daca stiau ele ca sun din Berceni,isi faceau cruce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!! Bei, nu se mai puate!!! Io azi ma duc sa-mi cumpar aer conditionat, ca ccc cu evantaiu' nu mai mere!!! Dupa aia, ma duc si la scaldat, ca mi-or trecut basicile facute de o pereche noua de papuci si nu avui inspiratiunea sa iau modelul lui iren
Rayu si gasca da Bucuresti, va invidiez si va pupez. Sa aveti parte
Sabinelu' , imi placu autofelictatiunea felicitari!! :-))
Va pup si mai viu io....
PS doruletz, m-am lamurit ca IQ-u' meu e sub 50...da' se egzista vreo posibilitate de inversare???? Uuupps...)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Am venit, da' digeaba!!! :-((

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Am venit, da' digeaba!!! :-((

Unde ai venit bre?Io nu te-am vazutAuzi!...cica a venit....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

care e prin Bucuresti saptamina viitoare???

Rayu, io.
Io-s prin Bucuresti.
Numai ca saptamina asta sint "single mother" (ceea ce nu-i usor de loc , de exemplu simbata a trebuit chiar sa repar veioza! Singura! of of) asa ca pot bifa doar actiuni comune parinti+kinderi.
Un Cismigiu, ceva?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput