Scandinavii stiu DC (121)
Raspunsuri - Pagina 4
iren spune:
La multzi ani Sabinelu, sa ramii o dragutza shi-o dulcica!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
voljena spune:
La Multi Ani Sabina!!! si la multe pozici frumoase ca ma uitam la trandafirul tau acu' o vreme si veni al meu si asa peste umarul meu a zis ca superba poza!
Adela99 spune:
sabinelu La multi ani fericiti!
lilutz poti sa faci baie linistita chiar si sa inghiti apa, numa sa nu ai vreo rana/zgarietura
vik sarcina usoara! si io manc in prostie ardei copti cu salata de vinete, ca nu ma pot hotari care imi place mai mult :-) si le fac pe ambele cu usturoi!
edit: ca mancai o litera - fara usturoi
Sabina spune:
Dragilor, multumesc din suflet de urari...ati fost ca de obicei niste draguti!!!
Vik...ma bucur mult.....ca esti cu picioarele pe pamant.
ti-am zis eu, daca esti sanatoasa, restu sunt rezolbavile.
VOljena...bafta bafta baftaaaaaaaaaaaaaa!!!
pozici am noi o gramada:)
\ m-am si autofelicitat:)
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo167261.htm
si restu
ok, Silva Bruna sa fie!!!!!!
pt Vik un ceiut de fructe acolo:D
http://www.treklens.com/members/degetica/photos/
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sinzi_ana spune:
Laura, felicitari pt Puncticel!!!! O pt tine, viata merge inainte...gusta ce e dulce si scuipa amarul. Sper sa iasa cu bine, ca in telenovelele siropoase!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Rayuela spune:
Sint in Bucuresti,nu am apucat sa va citesc deloc,dar mi-e dor de voi!
Intilnelile au fost minunate,acu trebe sa ma vaz cu cine e prin capitala,telefoane,alea alea,avem,as vrea o Iileana,un lai,un famelion de Toma,un Sabinel,un Abeu,o Pegasa,haida,cae e prin Bucuresti saptamina viitoare???
Io sint lovita de sindromul romanesc:vorba lunga si fara rost
Exemplu:am fost nevoita sa dau niste telefoane in Suedia,sa rezolv cu niscai hartii,bani,etc,am vorbit cu niscai suedeze,care m-au atentionat amindoua,fara sa se cunoasca intre ele:
"Va rugam sa ne lasati sa vorbim pina la punct!!!!"
Asta pentru ca eu vorbeam fara pauza,saracele,daca stiau ele ca sun din Berceni,isi faceau cruce!
lilanda spune:
'Neatza!!! Bei, nu se mai puate!!! Io azi ma duc sa-mi cumpar aer conditionat, ca ccc cu evantaiu' nu mai mere!!! Dupa aia, ma duc si la scaldat, ca mi-or trecut basicile facute de o pereche noua de papuci si nu avui inspiratiunea sa iau modelul lui iren
Rayu si gasca da Bucuresti, va invidiez si va pupez. Sa aveti parte
Sabinelu' , imi placu autofelictatiunea felicitari!! :-))
Va pup si mai viu io....
PS doruletz, m-am lamurit ca IQ-u' meu e sub 50...da' se egzista vreo posibilitate de inversare???? Uuupps...)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Am venit, da' digeaba!!! :-((
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
yank spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Am venit, da' digeaba!!! :-((
Unde ai venit bre?Io nu te-am vazutAuzi!...cica a venit....!
iileana spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
care e prin Bucuresti saptamina viitoare???
Rayu, io.
Io-s prin Bucuresti.
Numai ca saptamina asta sint "single mother" (ceea ce nu-i usor de loc , de exemplu simbata a trebuit chiar sa repar veioza! Singura! of of) asa ca pot bifa doar actiuni comune parinti+kinderi.
Un Cismigiu, ceva?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details