Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lilanda, io' nu cred! Dupa parerea mea Castro a dat deja coltzul!

Da' n-am urmarit stirile, recunosc, am ramas la ce se zicea aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

fetele, musai sa ma laud cu cateii mei, ii iubeste mama mult, mult, da' sper sa raman fara in curand ca-mi mananca urechile.

ceata lu' pitigoi si 'ai la mamaa, 'ai la mamaaaaa

ps blonda nu-s io, e vecina
pps si nici aia cu mustata nu-s io, e vecinu'
ppps si nici aia mici si negri nu-s io, e ceata lu' pitigoi

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by adusca

fetele, musai sa ma laud cu cateii mei, ii iubeste mama mult, mult, da' sper sa raman fara in curand ca-mi mananca urechile.

ceata lu' pitigoi si 'ai la mamaa, 'ai la mamaaaaa

ps blonda nu-s io, e vecina
pps si nici aia cu mustata nu-s io, e vecinu'
ppps si nici aia mici si negri nu-s io, e ceata lu' pitigoi

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Adusca, m-ai terminat, bre, cu pitigoii aia!!! I-as pupa-n bot si smotoci oleaca!!! Ce rau imi pare ca nu esti p-aci, ca ti-as lua unu!!! Sa-ti traiasca!!

nema, vestile de pe frontu' de vest nu iaste, nici macar inlocuitoru' lu' comandante, drept pentru care pute treaba si nu e exclus sa ai dreptate. Da' io tot p-o mica violenta pariez, pentru ca:
- am citit "Sarbatoarea Tapului",
- deja vreo doi fideli de-ai lui Fidel nu fura enumerati la impartirea puterii, iar
- banii iaste la americani carora nu le place de comunisti
c
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

lilanda, ...n-am intrat ieri deloc pe net ca de cum am ajuns acasa m-a luat majestatea pe sus si mi-a facut program. azi promit ca-ti trimit pozele. mersic de mailuri.

adusca, niste frumuseti pitigoii tai! pupici pe botici!

vik, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

am venit si io la luat puls si sa ma aduceti cu globulele rosii la zi

azi pazesc telefonul sa ma anunte secretara chirurgului ziua taierii (piciorului numa' sper io - ca ma face la cateter)...

adusca - vreau si io un catelus din ala - azi dimineata imi beam io ceaiul de rooibos si se pare ca scoteam niste sunete ciudate uitandu-ma la poze ca a venit al meu pronto sa vada ce am patit ma alintam cu ei...

la tocul cui confortabil ca un adidas va asortez cu rochia magica: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=399002&in_page_id=1879

si ia uite cine face reclama telefoniei mobile: http://www.ntlworld.com/news/story_uk.php?page_zone=223.1.1&storyid=37108417 oare pe al meu de ce nu l-o lasa seful sa lucreze din caraibe ca are si el celular?? a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Na cum am trasnformat eu scandinavii cei voiosi in telenovela siropoasa:) Merci fetelor de incurajari, sigur o scot eu la capat, ca altfel nu am cum. Stau cit mai departe de net, ca aici e locul suprem de fumat si deja e gest relex sa caut tigarile si bricheta. Am reusit sa ma las iar dar inca sunt in pericol.Sunt ok, singura mea prioritate inafara de Aldo sunt biscutii si ardeii coptzi:) Pt asta dau la schimb trei sotzi nu unul, la momentul de fatza. Ieri am fost si la dr, am avut ceva dureri ca niste contractii, mi-a zis dr ca am fost la mm de un avort spontan, sunt nu stiu ce urme de singe, cica sa stau fara stres, sa dorm, pina ce trece greul, ca fizic sunt f ok pt sarcina, nu as avea alte probleme. Puncticelul e bine face si el pic pic acolo:)Al meu sotz e la faza de lacrimi in ochi, flori in mina, scuze in gura, stit voi pachetul. Si normal ca ce am vazut nu era asa in fine stie si el ca avem probelme, vrea terapeut, deja a facut programare la unul. Problema nu e tipa sau intimplarea, ideea e ca sunt probleme grave de comuincare intre noi de mai bine de un an, fiecare si-a construit lumea lui, tabieturile, rutina si plictiseala lui, pina si fun-ul il aveam separat. Nu mai interactionam decit f rar. Cica terapeutul o sa vada de unde vine treaba asta.Multumesc pt mesajele private si emailuri, au insemnat mult pe mine, va pup pe fiecare in parte pt ajutor. Asa, acum pt ca stiu ca o fraza a mea a fost f interpretabila, acolo cind faceam referire la Yank, la faptul ca ma sufoca. Cuvintul nu a fost prea inspirat ales chiar daca asa am simtit la momentul respectiv, la nervi avem cred ca toti impulsul de a exagera, in nici un caz nu ma hartuieste acum si nu se pune problema sa-i fiu eu vreo victima. Scuze Yank. Hormonii de femeie insarcinata sunt very dangerous. E periculos rau sa stai in raza de actiune Merg la biscutzii mei si la o tura de somn, la 2 si ceva il iau pe Aldo, mergem la mare la plimbare si apoi normal vin la ardeii mei coptzi.Ma rezum la placeri f f mici, una dintre voi mi-a dat sfatul asta si tare bun e! Altceva sa mor de mai vreau acum:)Ori poate merg la un film pt copii, hhhmmm pop cornul nu suna rau. Moam unde-s vremurile cind puneam Moetul la rece:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Asa, acum pt ca stiu ca o fraza a mea a fost f interpretabila, acolo cind faceam referire la Yank, la faptul ca ma sufoca. Cuvintul nu a fost prea inspirat ales chiar daca asa am simtit la momentul respectiv, la nervi avem cred ca toti impulsul de a exagera, in nici un caz nu ma hartuieste acum si nu se pune problema sa-i fiu eu vreo victima. Scuze Yank. Hormonii de femeie insarcinata sunt very dangerous. E periculos rau sa stai in raza de actiune

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

It's ok kyddo .Hormonii aia dengerosi,pun eu pe ei cind ii prind In rest,ai grija de tine ca o sa fie ok,am eu asa un feeling de dupa-amiaza
Bine v-am regasit poienari,va anunt ca am redeschis livingu,bautura e free,mancare e free cu exceptia ardeilor copti care sint cu dedicatie...
Mai (in)viu eu....

EDIT:"nu ai pt ce sa te scuzi, vina e si de partea mea, eu am provocat reactia ta".Mea culpa Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ma asteptam sa zici ceva de genul "nu ai pt ce sa te scuzi, vina e si de partea mea, eu am provocat reactia ta". Dar in fine las sa am eu reactie barbateasca. Aduc si flori chiar. Gentlemana m-a facut mama, nu ajungea ca-s moldoveanca:). Merci de ardei.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

vik, simt in postarea ta optimism si ma bucur. Sincer. Multi pupici punctuletului mic, sunt sigura ca va fi bine pentru tine, take care!

adusca, scumpi de tot puppycii tai!!! Sa le gasesti stapani buni!

Io imi astept sorela cu pretenul, trebuie sa soseasca de la budapesta unde au aterizat pe la pranz. Si poi sa-nceapa distractia!!!!
Pe scurt, asta e povestea urmatooarelor mele 3 saptamani. va tzuk apasat si mai viu!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir ;-))
vik, vorba mihaelei, se citeste optimismul pe postarea ta!! Iti doresc sa fie bine!!! ..si ai grija cu luleaua
yank, ce mai, dupa editu' ala, poci pentru ca sa spun ca esti un adevarat cavaler, zau!! In sara asta nu poci, da' miine trec pe la tine-n living.
voljena, cind te pune doftoru' pe butuci??? Sanatate!!! Cit despre rochia care te suge, arata bine, nu zic, da' cind o dai gios, aaa???
mihaela, tie iti urez vacanta placuta!! Ioi..fac si io ca ireana, mai vreau... Macar pe-aci, se facu iar cald si ma gindec duminica sa m-avint si-n apa. Partea proasta e ca tot anunta astia pe la stiri, ca din cauza caldurii, se formara bacterii de holera-n apa (din cauza alegelor moarte, cica ) si ca se pot depune pe tine ;-)) Bine macar ca fenomenu' e ceva mai departe, spre Adelcutza-ncolo
Va pup...si mara, nu-i bai! Cind poti tu!!!
Beiii, bem o bere si pentru Sabinutza??? Ca-i batrina!!! La Multi Ani!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput