Scandinavii stiu DC (121)
Raspunsuri - Pagina 2
yank spune:
Hmmmm,ma rog....daca asa stau lucrurile,imi cer scuze si ma retrag fara zgomot .....Mi-a facut o reala placere ca v-am cunoscut....Succese maxime va doresc!
Adela99 spune:
voljena tinem pumnii! tine-ne la curent.
vik putere si intelepciune!
yank prin poienitza mai treci, nu?
Pegasis spune:
Laura, imi pare tare rau... Nu stiu ce sa spun altceva decit sa fii tare. Daca ai nevoie de ajutor de orice fel, oricind, doar spune.
Elenalove27 spune:
Laura draga mea , FELICITARI pentru sarcina! si lasa tigarile pliz !
...sunt muta de mesajul tau...am citit si recitit si nu am crezut ca asa ceva poate sa fie adevarat ...sti la ce ma refer
esti o femeie asa de frumoasa si desteapta ...de ce sa intample asa ceva intr-o "viata asa de perfecta".
te rog sa fi tare si orice ai nevoie sunt aici pentru tine.
Elena21+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
lilanda spune:
Buna ziua :-)) Sa fie buna si plina de speranta pentru toti dintre noi, dar mai cu seama pentru voljena si vik
Pe aci se facu cam frig, da` nu-i bai ca tot am inmagazinat suficienta energie solara si, in plus, poate-or disparea rapid mustele si tintarii naturalizati pe timpul secetei scandinave. Mai mult decit atit, pe Ilie l-o muscat o viespe de nas si acum poarta, la inaintare, o "buba" de toata frumusetea
Vaz ca-ncet-incet, se aduna si lumea de prin concedii: pegasa, bun venit!!! Cum fu pe Corsica??
mara, imi trimiti si mie pozele cu tine pe mail?? (le-am salvat io de pe webshot, daŽnu-s bune )
Va pup si sa auzim de bine
PS nema, auzisasi ca ccc Castro e mai bine??? (blablabla) :-)) Au intervievat-o pe sor-sa la Miami si nu era deloc optimista cum ca El Comandante va supravietui!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Ploaie shi frig- 13 grade
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mara03 spune:
lilu' ti le trimit cand ajung acasa de la birou. da si tu pe mail poze de la carciuma din busteni daca ai. multam.
iren, ia de-aici un pic de soare ca io m-am saturat de atata calduraaaaa. vreau o ploicica zdravana!!!
vik, mai hai prin poienitza ca noi te asteptam cu drag.
mai viu.
Pegasis spune:
lilu, sarumina. Is cazuta in freza rau, da' o sa descarc cele 700 de poze si revin cu impresii.
voljena, tinem pumnii!
mihaela_s spune:
lil, doresc si eu din pozele tale pliz!
vik, cum esti?
io-s pe , da' mai viu si maine.
Mihaela si fetele mele