Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hmmmm,ma rog....daca asa stau lucrurile,imi cer scuze si ma retrag fara zgomot .....Mi-a facut o reala placere ca v-am cunoscut....Succese maxime va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

shit!...Yankule, este chiar necesar?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

voljena tinem pumnii! tine-ne la curent.

vik putere si intelepciune!

yank prin poienitza mai treci, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Laura, imi pare tare rau... Nu stiu ce sa spun altceva decit sa fii tare. Daca ai nevoie de ajutor de orice fel, oricind, doar spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura draga mea , FELICITARI pentru sarcina! si lasa tigarile pliz !

...sunt muta de mesajul tau...am citit si recitit si nu am crezut ca asa ceva poate sa fie adevarat ...sti la ce ma refer

esti o femeie asa de frumoasa si desteapta ...de ce sa intample asa ceva intr-o "viata asa de perfecta".

te rog sa fi tare si orice ai nevoie sunt aici pentru tine.

Elena21+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua :-)) Sa fie buna si plina de speranta pentru toti dintre noi, dar mai cu seama pentru voljena si vik

Pe aci se facu cam frig, da` nu-i bai ca tot am inmagazinat suficienta energie solara si, in plus, poate-or disparea rapid mustele si tintarii naturalizati pe timpul secetei scandinave. Mai mult decit atit, pe Ilie l-o muscat o viespe de nas si acum poarta, la inaintare, o "buba" de toata frumusetea
Vaz ca-ncet-incet, se aduna si lumea de prin concedii: pegasa, bun venit!!! Cum fu pe Corsica??
mara, imi trimiti si mie pozele cu tine pe mail?? (le-am salvat io de pe webshot, daŽnu-s bune )
Va pup si sa auzim de bine
PS nema, auzisasi ca ccc Castro e mai bine??? (blablabla) :-)) Au intervievat-o pe sor-sa la Miami si nu era deloc optimista cum ca El Comandante va supravietui!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ploaie shi frig- 13 grade

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

lilu' ti le trimit cand ajung acasa de la birou. da si tu pe mail poze de la carciuma din busteni daca ai. multam.

iren, ia de-aici un pic de soare ca io m-am saturat de atata calduraaaaa. vreau o ploicica zdravana!!!

vik, mai hai prin poienitza ca noi te asteptam cu drag.

mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

lilu, sarumina. Is cazuta in freza rau, da' o sa descarc cele 700 de poze si revin cu impresii.

voljena, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil, doresc si eu din pozele tale pliz!

vik, cum esti?

io-s pe , da' mai viu si maine.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput