Scandinavii stiu DC (121)
Raspunsuri - Pagina 24
lena spune:
vik minunata descrierea...parca am si vazut virtual concertul cu diferentza ca parca mai mult mi-as dori la un U2 sau Coldplay.
fii mea si-a imbogatit vocabularul englez cu aceste "minunate cuvinte":shit si stupid...pe care le-a "agatat" de la pretenul ei tom...si mi le paseaza mie la micul dejun in combinatia "stupid sunca" nu vroia fata sunca, deh nu se ridica la nivelul ei!!
auziti voi ce credeti despre www.painfuldeceptions.com/IndestructibleWoman.html" target="_blank">asta
mi-am pus cateva intrebari aseara dupa ce am vazut un documentar pe tv belgiana despe 9/11 si am inceput sa ma intreb ca proasta, parca luminata asa deodata, ca inginera ce sunt: bey da cladirile alea, bine intre altele super-realizate dpdv al constructiei, cum pana mea au cazut prin implozie, cand o cladire cade asa doar daca se pun explozibili la fiecare etaj si asta de obicei la demolari...enfin, am ramas pe ganduri!!
Lena si t-rex Freya
AlbaIulia spune:
Helau si bonjur la toti!
Intru numa in fuga sa semnez condica (daca mai exista) si sa felicitam calduros noii moderatori, Lilanda - la mai mare! Ma bucur ca le veni la astia cu DC-ul mintea la cap, cu asa moderatori promit sa intru mai des!
Despre mine nimic nou nici macar concediu din cauza ca mi s-au marit responsabilitatile, dar asta nu e important.
Celor ce au avut aniversari, zile de nastere, botez, etc, va doresc fericire si promit sa va citesc din urma!
Tuturor o dedicatie :
www.youtube.com/watch?v=ZTjWu6BKCkY
(scuzati, dar nu mai stiu cum se introduc link-uri)
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
ocebine spune:
Sint pe fuga (ai mei au gimnastica azi si tre sa fiu acasa devreme).
UIte ceva raspunsuri despre avionul care a lovit Pentagonul
www.snopes.com/rumors/pentagon.htm" target="_blank">http://www.snopes.com/rumors/pentagon.htm
Poza care ai dat-o cu femeia respectiva si cei care erau afara mi-a dat fiori din nou de obicei evit tare mult imagini din ziua respectiva. Cu privire la cladiri iti pot spune ca arhitectura a facut acest lucru posibil (eu lucrez o mare companie de constructii din SUA si sintem in tratative acum sa construim WTC Tower 1 - 65 de etaje). A fost o decizie proasta care a contribuit la acest aspect. Coloanele care ar fi trebuit sa sustina cladirea au fost neaprobate de catre proprietarii de atunci pentru ca reduceau numarul de metri patrati de spatiu inchiriabil. Atunci s-a ajuns la o solutie care a incorporat skin-ul pe care il vezi in poza ca fiind parte din structura. Atunci cind s-a retezat partea superioara a turnurilor greutatea portiunii superioare a tasat tot ce a fost inferior. Nu stiu daca sint foarte clara...mai revin miine.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Mik spune:
Salutare popor scandinav.
Tot stau pe margine si citesc, da' nu ma pot impiedica sa raspund la intrebarea pusa de Lena : cum de turnurile au cazut prin implozie ? Raspuns (auzit intr-un reportaj acum 3 ani pe canalul Fr 5-ème) : structura de rezistenta turnurilor era metalica si interioara, daca aceasta sructura suferea un incendiu unde temperaturile sunt foarte inalte, cum a fost cazul, atunci structura se dezmembra si avea loc implozia.
Se pare ca echipa de arhitecti au prevazut si un soc al turnurilor cu un avion ratacit pe timp de ceata, dar asta insemna un avion fara mult kerosen in rezervor. Atacul din 11 septembrie a fost exact contratriul : avionele au intrat in turnuri avind rezervoarele pline; De unde incediul, de unde implozia.
Mik.
lena spune:
Mik otelul are o anumita rezistentza la temperaturi ridicate, care chiar si la temperatura incendiului respectiv nu poate fi atinsa...tocmai asta arata poza respectiva, ca oamenii puneau mana pe otel, daca el ar fi la temperatura ridicata nimeni nu ar putea pune mana pe asa ceva...plus de asta, eu am explicat putin mai sus, ca o cladire, mai ales asa de inalta...nu se "topeste" ca un turn de nisip, astfel cad cladirile carora li se amplaseaza explozibili la fiecare etaj: vezi cazul cladirilor care se demoleaza prin implozie, pentru a nu afecta si celelalte cladiri din jur...ori "turnurile" nu au cazut oblic, peste alte cladiri din jur, asta e ideea...au cazut etaj peste etaj, exact asa cum se produce la demolari...si altceva inca...alte cladiri faimoase printre care empire state building au fost expuse incendiilor la etaje superioare si totusi sunt inca acolo.
anamaria thx de explicatii!!
da chiar asa albitza, dar domnitza itsme ce o mai face, ca voi mai vorbeatzi, sper ca e bine si ea!! si cu realizari pe masura!!
Lena si t-rex Freya
lilanda spune:
Albica, nu pot sa ma duc la nani, fara sa te pup cu foc si sa-ti spun ca ... cu gindul te-am adus...(si lui Irimellu ii era dor de tine). Realizari marete pe masura responsabilitatilor () si multi pupici drei Lorelei . Catalogu' ala mai este, da' am ramasa fara dirijinte!!! :-))
Io va pup de somn usor...ca miine ma scol cu noaptea-n cap!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
trec si io repede s-o salut pe revenanta Albita! Dupa aia trebe sa ma duc la somn ca azi ma trezii devreme, la 9h00 fix in cap eram la Ambasada romana din paris s-o inscriu pe piticanie in gintea daco-romana ca mai aveam doar un pic pana se facea anu' si n-o mai primeau. Surprinzator, desi a asteptam sa pierd o jumate de zi p'acolo, in 15 min actele de pasaport (al meu) si certificat de nastere (al ei) erau depuse, banii erau luati si io putui sa ajung in timp util la birou! Nici acu nu-mi vine sa cred ce eficacitate 100% romaneasca imi fu dat sa vad (ca dupa aia procesarea actelor respective dureaza cel putin 3 luni, asta e altceva)
lena, nici io nu cred in teoriile astea ale conspiratiei, sunt convinsa ca exista o explicatie logica a faptului ca turnurile s-au prabusit drept fara ajutorul vrunui complot. Uite anamaria dadu o explicatie, io citisem ca asa erau construite, sa se prabuseasca vertical in caz de accident aviatic (cica se gandisera arhitectii la avioane care ar percuta turnurile da' nu din atentate ci accidental). Citeam mai demult ca exista o teorie cum ca un guvern mondial "mascat" ar fi la originea atentatelor iar tehnologia folosita ar fi de provenienta extraterestra fiind vorba de o consipratie interplanetara. De atuncea m-am lecuit de citit despre 'comploate', asa cevaaaa
gata, noapte buna
sinzi_ana spune:
Lena, si eu am vazut un documentar in care se povesteau de necesitatea acelor coloane care ar fi trebuit sa sustina greutatea cladirii asta fiind explicatia "imploziei"...
Pe de alta parte ma gandesc ca ar fi trebuit sa se prabuseasca mai repede daca asta ar fi fost explicatia ...
Dar documentarul acela care dovedeste ca omul nu a ajuns pe luna , l-a vazut cineva???
Sabina, super poza Sofiei!!! Ce aparat ai?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Irimell spune:
Albioara, ce bineee ca ai venit sa semnezi condica. M-a uns pe suflet dedicatia si nu ma satur s-o ascult...Pupici lui Lorelai si lui Itsme!!!
Lil, poza cu 'piticii' e dintr-un cimitir budist. Sint statui reprezentind gardienii copiilor, un fel de zei protectori.
Lena, bine ai revenit. Ce frumos ca i-ai dus pe ai tai la Paris. Si mie mi-ar fi placut sa le fac alor mei o bucurie, insa mama nu poate calatori cu avionul. Poate o sa ajung sa-i duc cu masina cindva...
Mi-a placut de Perelman...
Papa, alivencile ca alivencile, dar cu tortul de mure m-ai lovit direct in sufletel. Mooooama ce pofta mi s-a facut, ca n-am mai pus in gura mura de nu stiu cind, darmite tort de mure.[aici e emoticonul cu lesin de pofta]
Vik, multumim pentru povestire. Gata, am fost si la concertul Madonei si nu oricum, gratis...
Daca vorbiti de conspiratii, eu zic pas...tocmai am terminat vreo 3 carti despre organizatii secrete si conspiratii mondiale si mi-a ajuns. Mai am inca una de citit, dar parca m-as apuca de ceva mai www.amazon.com/gp/product/006441034X/002-9985938-5831201?v=glance&n=283155" target="_blank">relaxant.
Va pup si sa aveti o zi minune!
Mai vin!
Adela99 spune:
'neatza!
papadie vreau si io mura-n gura :-)
albitza bine ai revenit, lilutz modereaza-modereaza poate apare si itsme :-))
irimellai vazut filmul sau vrei sa citesti intai cartea?
vik multzam si io pentru "concert", acum stiu macar de ce s-a rastagnit Madonna. daca asta va duce la mai multe ajutoare, bravo ei!
mie imi plac la nebunie www.style.com/slideshows/fashionshows/F2006CTR/CHANEL/RUNWAY/00340m.jpg" target="_blank">manecile de la Chanel. ma bate gandu' serios sa-mi cumpar cel putin o pereche si
www.style.com/slideshows/fashionshows/F2006CTR/CHANEL/RUNWAY/00230m.jpg" target="_blank">costumatia www.style.com/slideshows/fashionshows/F2006CTR/CHANEL/RUNWAY/00330m.jpg" target="_blank">adecvata
si uite asa dadui si de
www.style.com/slideshows/fashionshows/F2006CTR/CHANEL/RUNWAY/00600m.jpg" target="_blank">Irina Lazareanu cu Karl Lagerfeld
lilutz la voi vad ca
www.stylistpari.dk/" target="_blank">parlamentu’ pe langa ca se duce la concerte se si styleaza (oare tot pe banii contribuabililor? - doamne ce cuvant debaia reusii sa-l scriu)
edit: vad ca de abia reusii sa scriu ditamai cuvantu' contribuabili da' nu si de abia ... cred ca trebe sa trec pe la "gramatica" :-) ca is in dubiu cu deabia si de abia da nu si cu a biea (sic)