Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by doruletz

care e adevaratul motiv pentru care nu se acorda Nobelul la mate?

Pentru ca nu e o stiinta practica, de care umanitatea sa poata beneficia (cica)...

Edit sa spui ca www.faz.net/s/Rub9D1EE68AC11C4C50AC3F3509F354677D/Doc~E3A60A22C1110479FB115AB8F272D241A~ATpl~Ecommon~Scontent.html" target="_blank">citii si eu despre rusul care a refuzat premiul si care, in plus, a renuntat si la un post de prof la nu stiu ce universitate, fiind in prezent somer. S-a retras la periferia St. Petersburg-ului, unde locuieste cu...mama.. Este socotit la ora actuala cel mai destept om din lume.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

doruleatzooo dupa ce mi-oi vindeca mina - dreapta- ma apuc satz fac o suprisa. ca sa inghiti in sec iti zic doar ca am botezat supriza "Alivenci dorulet". acu ma screm sa termen un tort de mure da mai il las fro doo ceasuri ca taman imi sprijinii palma pe plita pe care clocotisera perisoarele si momentan am o mina stanga si-o basica dreapta

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

- alt rus: Andrei Okounov (lu' asta nu-i gasii poza)

n-o fi www.cms.cam.ac.uk/Asymptopia/news16/okounkov.jpeg" target="_blank">asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io avui azi o zi mirifica E a doua oara-n-tro saptamina, cind mi se sparje cauciucul la bicicleta!!!! Ca urmare, dupa ce facui o tura de perpedes peste oras, ies afara cu porcu' de Ilie, care mai sa-i faca felul unei soricioaice (cum s-o fi chemind femela soricarului) Noroc ca-l importunai la timp, fiindca nu-s daca mai am asigurare pentru dumnealui in caz de astfel de "accidente". Iar acu' imi amintii doruletz si de musiu Poincare ccc care alaturi de Picard imi stricara bunatate de medie la matematici speciale Si daca vrei s-o stii pe aia dreapta, lui Nobel nu i-o placut matematica...d-aia!!
Papa, ce patisi??? Ca te vaz activa bine pe la bucatarie!!!
Va pup...ma duc sa ma dreg!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

m-am dereglat la kap. ionu spera sa ma tzie.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

lil vaz ca te biciclesti la greu, eu la faza asta sunt inca in epoca de piatra, inca sunt perpedes, din cauza de fobie de "cazut de pe chestia aia cu lantz"...adaptare, adaptare, aici cantai un pic din acordeon...eeeeh, glumesc si eu(da sincer tot nu e pe gustul meu olanda, mai ales ca venii si din frantzuzia unde vorbea lumea pe limba lu voltaire, mai o gluma, mai un camembert de la mama lui, ca asa avem si noi, dar parca nu se compara...desi multi negrii frate in parigi cam cum sunt pe la noi turcii si marocanii, bine am mai fost eu pe la "orasul iubirii" dar uitasem)...vazuratzi ce se speriara englejii ca le venira puhoiu de polonezi ce-si adusera si copii, si catel si purcel si neveste...si acu ce zisera englejii, ca la valu urmator sa puna limita, uite acilea.
ah, ca uitai stiti dupa ce sunt moarta eu acu, dupa danish blue...o descoperii de vreo 3 luni si trecui de la brie la asta!!
papa e in febra "gatitului" citii eu pe forum...oare se ia virusul asta, ca vreau si eu!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adelucci, ala trebuie sa fie, il recunoscui dupe scrisu de pe tabla! Io le cautasem pozele ca vrusei sa vaz daca seamana toti cu rusu' nebun, da nu-i asa, ailalti sunt (par?!) oameni normali.
merci pentru lamuririle cu domnul alfred, banuiam io ca sunt zvonuri alea cu amnata (desi poate nu iese fum fara foc
papa, wow, numai bunataturi, ciorba de perisoare si tarta de mure basca alivenciul! Ce festin! Da' poate nu-ti trece buba la mana pana pe 8 septembrie ca tocmai planuim o excursie prin germania intr-un weekend prelungit si poate ne invitam sa gustam alivenciul!
lena, ce branza e aia bre? au danezii branza, muhahahaha, am trait s-o vaz si pe asta! "Bleu" adevarat e doar aci, www.francedesaveurs.com/public/visu_evt.asp?evt_id=130" target="_blank">Bleu d'auvergne (de vaca) sau celebra www.roquefort-papillon.com/reconnaitre.html" target="_blank">Roquefort (de oaie), da' mai sunt si altele. Despre Roquefort legenda spune ca un cioban de prin sudu frantei, indragostit fiind si-a uitat pachetelul cu merinde (branza de oaie si paine) intr-o grota. Tot acolo l-a descoperit cateva saptamani mai tarziu, insa plin de "penicillium roqueforti", mucegaiul care ii da culoarea albastra si gustul specific. Dupa aia era usor sa copieze toti modelul, iete ca ajunsa taman in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Buna seara de la Botosani. Tin sa-l anunt, pe aceasta cale, pe yank, ca exista Pro 7 pe cablu. Asa ca am vazut finalul seriei 12 de la Emergency Room - lucru care m-a depresat ingrozitor.
Btw, cind incepe seria urmatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena avem gusturi la fel mai, pai cum altfel:)) Incerca si bavaria blue, e asa mai usurica decit castelo da la fel pe acelasi gust, adica buna, grasa si untoasa, merge pe piine neagra scoasa din cuptor, vinul alaturi, cintarul aruncat pe geam:))Se mutara teroristii in germania, sau ma rog s-a trezit sinjele musulman in asta de pe aici. Vinerea a pus unul in gara centrala din Kiel o bomba care daca s-ar fi detonat ar fi produs o catastrofa asemantoare cu cea din madrid. Ora de trafic marisoara, pe la 3 dupa amaiaza. Doar o singura greseala a avut bomba facuta artizanal si de aia scapara nemtzii. Politzia l-a aretstat deja pe individ, musulam din liban, tinar, doar 21 de ani, student inteligent cica si se pp ca motivul ar fi fost ca fratele lui ar fi murit intr-un atac recent isrelian. Si duminica si luni au fost citeva gari din germania evacuate, trenurile cu intirzieri de 2-3 ore. In fine ziarele vuiesc pe aici si se tot intreaba lumea de cit de sigura se mai poate considera germania.Si exact duminica unde trebuia sa fiu eu:))..?! Normal ca in tren in drum spre düsseldorf, am schimbat in hamburg chiar cu juma de ora inainte sa fie evacuata gara si toate trenurile care erau deja acolo.Na taman acum eu mergeam la Madona, ca fara concert nu se putea:))Super concertul, asa o femeie micuta, dar cita energie poate sa aiba! Voce super, show absolut de nota 10, a schimbat in 2 ore vreo 20 de scene/decoruri, teme, nu mai zic de haine. Si chiar aveam impresia ca e de acum ca un barbat de cum o pozau astia sa-i scoata in relief muschii pe ea. Nici pe departe, pt staura ei, are un corp fin si armonios, nu mai zic ca nu arata de 47 de ani.Asa si chiar asteptam momentul crucificarii ei, ca prin italia a fost atit de discutat, ca e mare blasfemie, m-a amuzat reactia ei, a trimis la vatican invitatii la concert:)). Ei bine scena aia chiar e ciudata rau, cit de pregatita ziceam ca sunt ca vazusem discutata poza in ziare, am zis nah ok altzii facura si mai rau pe scena ce dreq, nu...scena chiar te izbeste binisor. Imensa cruce vine pe scena orizontal si in fata la 45.000 de oameni se ridica usor, ea cu o coroana de spini pe frunte, o camasa care imita croiala vesmintului lui Isus, capul intr-o parte, pozitia corpului absolut identica ca a lui Isus pe cruce, nah actrita bunicica si ea acolo:). Ce sa zic cu siguranta vreo mina de anumite ortodocse erau lesinate in grup la asa faza:). Insa dupa ce urmaresti faza pina la capat, realizezi ca a fost doar o metafora, chiar sensul e altul decit blasfemie la adresa crestinilor pt ca ea ar avea alta religie. Pe un ecran urias sunt imagini cu copii din africa, cite milioane de copii si oameni mor anual din cauza foametei sau pt ca sunt bolnavi de sida, la urma vine un verset din Biblie, a lui Matei, nu-l stiu exact, e ceva despre ajutor si in fine la urma siteurile a doua organizatii umanitare. Melodia cintata de ea pe cruce asa nemiscata in pozitia aia e trista in fine a fost un mesaj in toate. Si chiar am studiat reactia nemtzilor, eram curioasa, cum nu erau copii, virsta chiar a fost intre 30-40 de ani cam asa, au fost calmi la inceput si la urma se pare ca au inteles mesajul si au aplaudat. Insa au amutit absolut complet si s-a lasat o tacere apasatoare pt un concert zgomotos cind pe scena intra un arab in haine de beduin cu un corn din ala specific si a inceput sa cinte un cintec traditional arabesc. Erau toti asa dezorientati si mai ales ca nah taman zilele astea atacuri teroriste, plus ca arabul nu figura pe concert, a fost ceva nou. Si apoi au cintat si ceva impreuna el pe araba si ea pe engelza, bine showul din jurul ei a fost absout super si f intens. Si a atins toate temele de la sex, droguri, religie(super misto faza cu doi dansatori identici unul cu insemnele iuadice si unul cu cele arabesti, super coreografia), moarte(un dans ametitor si dupa ce si-a dat pelerina jos a ramas o femeie imbracata oarecum arabeste). Nah bine si intrarea si iesirea din scena ca o adevarata diva. In deschidere nu a cintat nici o trupa doar un dj ainebunit lumea cu lumini si sunete, nebunie completa ce mai, ziceai ca esti intr-o discoteca cu 45000 de oameni in jur, nah gindire femeiasca nu era sa puna in deschidere vreo paris hilton ceva:)) De fapt a si cam fost singura femeie de pe scena, dansatori mai mult barbati, numai 2 femei, una de culoare si una asiatica, in rest vreo alta blondina nu a pus piciorul pe scena:))La nemtzi le placu dar s-au plins ca fost prea scump biletul, lol asta e clar:)) O sa-si aminteasc cu siguranta de concert si din cauza asta.Dupa o runda de shopping a doua zi prin düsseldorf am facut iar slalom printre gari inchise. Na vine vorba nu a fost asa rau, oricum am avut intirziere de 2 ore, plus ca intre hamburg si sylt nu s-a circulat toata ziua tot din cauza unui presupus atac, amenintare prin telefon. Am ajuns noaptea acasa. Moam ce bine e pe o insula!Mai viuVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!! :-))
Breee doruletz!!! Cum n-au bre, brinza danejii??? :-)) Cel putin Danablue e faimoasa si valuta forte la export, chit ca reteta e copiata de la taranu' ala francez uituc!! :-)) Din cite am inteles io, ce e special la brinz-albastra daneza e amestecul de nu stiu care soiuri de lapte E buna de mori si am incercat-o si intr-o reteta de sufle de la domnu' itsme, amestecata cu spanac...huh
vik, am citit si io de incercarea de atentat de la Kiel, care avu ecouri si pe-acilea, cu trenuri anulate/intirziate....am inteles ca au fost doi suspecti, sau cel putin asa aparea pe camerele video!!
Madonna are miine concert pe-aci, destul de aproape de unde stau si e dezbatere mare cum ca tot Parlamentul purcede la eveniment, gratis, pe banii contribuabililor Pe-aci un bilet normal o costat cam 100 de euroi, insa cica alea pentru VIP ar fi vreo 3000 de koroane (adica aproape 400 de euro) si vorba ceea, Parlamentul e numeros!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput