Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!

Sanzi, am un aparat canon powershot A 610, deci f simplu, doar ca are si comenzi manuale.merci de compliment!
mai multe poze poti vedea aici:
http://www.treklens.com/members/degetica/photos/
da sa le deschizi una cate una cu click dreapta, ca n-ai buton de next.
Mi-am mai facut un autopotret bimba:)0, da nu stiu daca il voi pune sau nu.

Doruleaza, deci e romanca fata, in sfarsit, brava!!!

fii atenta, cica pe 27 sept e la Paris concert cu Enescu, da nu mai stiu unde si cum.

Albitza, multumim de dedicatziune!! Pupici la Lorelai...e cam de varsta cu Sofia??
Chiar, miss Itsme ce-o mai fi facand?

Acu, Vik, super descriere!!! Brava! Bine ca ai scapat intreaga si ca nu ti-a facut rau atmosfera de concert:))0, eu una nu rezist, mi se pare tpotul prea tare, cred ca sunt baba:))00

papadie, ce-i cu tine?? hm, tre sa iau masuri, ca raman de poveste, cu orezu meu cu pui, singura mancare pe care stiu s-o fac:D
pup gasca.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

neatza, in juma de ora tre sa fug la munca, dar nu ma pot abtine sa zic ca foarte interesanta miresica aia, zici ca e romanca, adelutza, fff interesant...mai moda asta care vine e cool, dar fara pantalonii spaghetti ca aia ma termina psihic!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

da, lena miresica ii romanca, nascuta-n Romania, crescuta-n Montreal, a studiat baletul la Londra unde l-a cunoscut pe Pete Doherty si prin el pe Kate Moss si uite asa a ajuns in Vogue si e noua descoperire a lu' Lagerfeld. colaboreaza cu Sean Lennon sa scoata un album.

uite cateva poze cu www.fashionmodeldirectory.com/models/irina_lazareanu/photos/?start=12" target="_blank">ea ... are si sani faini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Multumesc de primire dragutilor si ma bucur ca nu m-ati uitat!

Doruletz, daca ii faci celei mici certificat de nastere romanesc ai grija sa fie trecut codul numeric personal, mie mi l-au dat fara (si nu au zis nimic, am aflat eu din Romania) si cand am sunat peste doi ani la consulat acilea mi-au spus ca la vremea respectiva nu aveau - deci prin urmare era un act fara valoare - dar ca nici o problema, se rezolva numai la primaria sectorului unu Bucuresti! De parca io merg acolo in fiecare saptamana!

Lilutz, mercic de pupaciuni, uite acilea floricele frumusele , ce toalete ai mai creat? Apai sa stii ca noi Danish Blue cumparam de cate ori luam 'fromage' pe langa alte soiuri e mereu si ea pe tava!

Irimell frumusel, ce mai faci tu, se pare ca ai umblat prin lume, trimite si tu niste pozici! In alta ordine de idei am niste trandafiri absolut superbi (camera foto tot nu am) cataratori care au incornjurat casa! toata lumea care trece pe strada ii admira. Ba chiar o data vad o tanti facand poze la casa, ma ia cu ameteala si ies afara sa o iau la intrebari (sa nu fim vreo target sau mai stiu eu ce), era de fapt agenta de asigurari care isi actualiza dosarul! Hi, hi!

Sabinel, Lorelei are 4 ani, ce varsta are Sofia, cred ca sint cam pe-acolo amandoualea.

Cu Itsme vorbim prin voice mail telefonic, e si ea ocupata foc, io una cred ca m-am salbaticit de-a binelea, ea abia s-a intors din vacanta iar noi plecam din Toronto in fiecare WE. Saptamana asta mergem la www.marinelandcanada.com/" target="_blank">Marineland.

Am citit oleaca din urma, Vikinga si Liris felicitari si bebei sanatosi si frumosi!

Restul nepomeniti aici sa aveti o zi de vis

Va mai scriu io

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hola amigos scandinavos!

Am ajuns din nou pe pamant romanesc azi noapte si eu mi-am reintrat in activitate-vorba vine, ca sunt zombilica rau de tot. N-am apucat sa citesc decat ultima pagina, o salut cu drag pe albica si o pup pe lorelai. Si din cate am inteles, gepetutza e romanca, asadar inca un motiv de .

Impresii despre concediu...Spania e o tara frumoasa, norocul spaniolilor ca o au. Spun asta pentru ca ne-au dezamagit cateva aspecte legate de comportamentul lor, dar ne-au placut locurile in care ne-am petrecut cele 12 zile, in special cosmopolita Barcelona. Costa blanca e minunata, Benidorm un mic NY, si am mai descoperit o statiune ce ne-a incantat, pe Costa Calida: www.lmweb.com/informacioni.htm" target="_blank">la manga. Vremea a fost minunata, azi dimineata era sa ma imbrac pentru serviciu in pantaloni scurti si tricou, am uitat cum e sa ai un blug sau o haina pe tine . Una peste alta, e o tara minunata pentru concediu.

mai viu cu poze...panna atunci va .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir :-))
mihaela, sa va fie de bine concediul....si vreau poze... stii tu cu ce La Manga mi-a fost laudata de prietenii cu care am fost in Croatia si chiar am vazut la ei si niste pozici superbe de acolo...
adeluctzo, buna treaba cu duamna hair stylist care are salon in Parlamentul danez, no
Albica, de creat, n-am mai creat nimic (nici macar pantaloni spaghetti - spre bucuria lenei) ca am cotit-o spre un altfel de www.itproducts.sdu.dk/course/" target="_blank">design,iar din fashion am ramas doar cu trade-ul (ca asa ma sfatuira aia la academie - cica ar fi pacat de backgroundu' meu daca nu m-as specializa in International Business si Trade in Fashion!!).
doruletz, numai 3 luni...hehehe, pai chiar ca-s eficienti romanii...io inca mai astept prelungirea de viza de la daneji...le trimesei actele in aprilie!!!

Ati auzit de cazul Nataschei Kampush...brrrr!!! Parca ar fi din "Colectionarul" lui Fowles

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Aloha

www.cnn.com/2006/TECH/space/08/24/pluto.ap/index.html" target="_blank">Breaking News de la marginea Sistemului Solar:

Lui Pluto tocmai i s'a retras statutul de planeta pentru ca desi conform propunerii initiale se dovedea suficient de mare pentru a avea o forma rotunda o ultima adaugire la fisa postului care ii cerea sa fie si cel mai mare obiect din imprejurimi l'a trimis pe Pluto in lumea personajelor Disney.

Motivul a fost mult mai masivul Neptun care se pare ca il si captase pe Pluto oferindu'i o efemera glorie.

Amin si multe regrete Scorpionilor care ramasera fara planenta dominanta.

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Hai mei Xeno, tu vb serios? Adicatelea astia micii nu mai invata Pluto de planeta? Breeee, s-o intors pamantu' cu fierbintele in sus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da ma,au zis si la TV:))

da cum e cu Marte care se vede binisor in perioada asta?am primit ceva mail.

;)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

www.gandul.info/articol_12645/viitorul_securitatii_aeriene_scanarea_simultana_a_sute_de_pasageri.html" target="_blank">Viitorul securitatzii aeriene

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput